Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 574 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.954

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Μηνύματα
257
Like
4
Πόντοι
1
Σου εχω πει χιλιες φορες οτι οπως πας, εισαι καταδικασμενος.

Αναζητησε βοηθεια καποιου ειδικου το συντομοτερο.
Δεν με ακους.
Καμια σωτηρια λοιπον.
θαα ηταν προτιμοτερο αντι να τον κραζετε να του πειτε τι να κανει τι παραπανω θα του κανει ο ειδικος
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
θαα ηταν προτιμοτερο αντι να τον κραζετε να του πειτε τι να κανει

Τυπε εχουν γραφτει τοσα πολλα γι'αυτο τους τελευταιους μηνες που οι τοσες συμβουλες εχουν καταντησει (αθροιστικα) υπερβολικες:

Για να γαμησει ο Sadman χρειαζεται

1) Να προσεχει την εμφανιση του, το σωμα του, το ντυσιμο του
2) Να εχει καλο λεγειν
3) Να εχει ηδη γκομενες / φιλες ή λεφτα για να πληρωσει καποιες
4) Να κανει θεατρο στα social οτι εχει πολλες τυπισες ηδη ωστε να ψαρωσουν αλλες
5) Να εχει μια οικονομικη επιφανεια ωστε να μπορει να ντυνεται, να εχει κανα αμαξι, να μπορει να παει σε κανα μαγαζι, να πληρωσει καμμια τυπισσα εν αναγκη για δολωμα κτλ
6) Να καταλαβαινει τις ψυχολογικες και σωματικες αναγκες των γυναικων και να προσαρμοζεται σε αυτες με δεξιοτεχνια

...τιποτα αλλο?

Κανονικα πρεπει να γαμας με 1-2 το πολυ απ'αυτα. Αμα ειναι να εχεις πολλα απ'αυτα ή ολα τοτε μιλαμε για overkill. Δλδ συγνωμη, καποιος με λεφτα, τι αναγκη εχει να στησει το οποιοδηποτε θεατρο ή να εχει το οποιοδηποτε λεγειν ή εμφανιση. Πληρωνει, γαμαει. Τελος.

Αντιστοιχα αμα ειναι εμφανισιμος γαμαει, δε χρειαζεται τα υπολοιπα. Αν εχει λεγειν αλλα δεν εχει λεφτα ή εμφανιση, παλι μπορει να γαμησει. Αν το παιζει γαμιας με δολωματα και PUA tactics παλι μπορει να γαμησει χωρις να ειναι εμφανισιμος ή λεφτας.

Αμα ειναι να τα εχει ολα μαζι καπου χανουμε το point.
 

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Μηνύματα
257
Like
4
Πόντοι
1
Θα πατησω σ'αυτο να γραψω κατι ακομα... πολλα απ'τα παραπονα των αντρων που δε γαμανε, επιφανειακα εχουν να κανουν με τη μαλακια των γυναικων στο ταδε ή το ταδε θεμα, στο οτι δε γαμιουνται ή στο οτι γαμιουνται με τον ταδε.

Σε πολλα αντρικα μυαλα, η πολυ ομορφη γυναικα εχει θεϊκα χαρακτηριστικα και δημιουργει προσδοκιες οτι αυτη θα εχει περισσοτερο θεϊκη παρα ζωωδη συμπεριφορα.

Οταν λοιπον ενας μετριος αντρας βλεπει μια πολυ ομορφη γυναικα που τη θεωρει θεα να ενδιδει σε ζωωδεις προτιμησεις/καταστασεις, μεσα του απογοητευεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γιατι την ειχε τοποθετησει πολυ ψηλα. Δε μπορει να το χωρεσει ο νους του οτι και η "θεα" θελει να γαμηθει σα σκυλα με τον αληταρα ή τον μαυρο γιατι ειναι ετσι προγραμματισμενη με βαση το ενστικτο της. Και απογοητευεται.

Απογοητευεται γιατι θεωρει/περιμενει οτι η Θεα θα επρεπε να κρινει θετικοτερα τα πιο πνευματικα χαρακτηριστικα των ανθρωπων απ'οτι τα ζωωδη. Πχ ενας μπορει να ειναι πολυ καλος ανθρωπος, εξυπνος, και να βιωνει την απορριψη ενω με βαση το σκεπτικο του οτι η Θεα θα επρεπε να ανταμοιβει τα "καλα" χαρακτηριστικα των αντρων νιωθει απογοητευση. Σου λεει τι γινεται εδω ρε μαλακα? Το συστημα δυσλειτουργει. Ειναι buggαρισμενο. Εχει φτιαχτει για να αναπαραγει την ανεξοδη καφριλα και οχι τα ανωτερα χαρακτηριστικα.

Ο αντρας που νιωθει την απορριψη θεωρει οτι το να εισαι καφρος-αλητης-μαλακας ειναι το ευκολο της υποθεσης ενω το να εισαι καλος/ευγενικος/εξυπνος/πνευματωδης που κινεισαι πανω απ'τα ζωωδη ενστικτα ειναι το δυσκολο. Και αναρωτιεται (υποσυνειδητα - γιατι τα παραπανω δεν εχουν σχηματιστει σε φρασεις στο νου του) γιατι ειναι ολα τοσο μπουρδελο και τουμπαρισμενα αναποδα... Και αυτη η βασικη απογοητευση για τη δυσλειτουργια των ανθρωπινων σχεσεων και προτιμησεων του βγαινει σε αγανακτιση κατα των γυναικων (incels, mgtow, "τι τρεχει με τις ελλεϊνιδες" κτλ).

Το αινιγμα βεβαια ειναι δυνατο ακομα και για γυναικες: Και αυτες ακομα, πολλες φορες, εχουν προβλημα να καταλαβουν τον προγραμματισμο τους και γιατι ελκονται απο μαλακες.
ναι αλλα η θεα δεν παει με το θεο οπως θα επρεπε αλλα με το μαλακα οπως κι αν ειν αυτος πως το εξηγεις αυτο?
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
ναι αλλα η θεα δεν παει με το θεο οπως θα επρεπε αλλα με το μαλακα οπως κι αν ειν αυτος πως το εξηγεις αυτο?

Οταν κακομεταχειριζεσαι τη γυναικα ειναι σα να τη προγραμματιζεις υποσυνειδητα οτι αξιζεις περισσοτερο απο αυτη. Η αλλη βλεπει τη κακομεταχειριση/αδιαφορια που δεχεται και ο νους της συμπεραινει οτι ο αλλος για να την απαξιωνει εχει μεγαλυτερη αξια απ'την ιδια. Και αυτη μετα θελει αυτον που υποσυνειδητα θεωρει ως high-value.

Αμα εισαι σωστος ή καλος μαζι της τοτε το υποσυνειδητο της θεωρει οτι για να ειναι καποιος καλος μαζι της σε συμπεριφορα ειναι σα να τη παρακαλαει και αρα το υποσυνειδητο βγαζει το συμπερασμα οτι ο αλλος ειναι low-value και δεν αξιζει να ασχολειται μαζι του.

Επισης αρκετα χαρακτηριστικα του gentle-man, δλδ του "ευγενικου" αντρα, εχουν αφαιρεσει το "νευρο" της ζωωδης κινησης που εχουμε απο φυσικου μας. Ομως το πρωτογονο μερος του εγκεφαλου της γυναικας καυλωνει με το "νευρο" της ζωωδης κινησης. Πχ εσενα η αλλη μπορει να σε τσιτωνει αθελα της σε καυγα για να σου βγει αυτο το "νευρο" και εσυ να κουνας το χερι σου με ηρεμια και συγκαταβατικοτητα, να της λες "ηρεμησε αγαπη μου θα το συζητησουμε αργοτερα". Ενω ο αλλος που θα βαρεσει το χερι στο τραπεζι και θα τη τρομαξει ειναι "βαρβατιλας".

Μαλακιες ειναι προφανως ολα αυτα γιατι δε παιζουν καποιο ουσιαστικο ρολο ΣΗΜΕΡΑ - απλα ειναι καταλοιπα σε ζωωδη και υποσυνειδητα επιπεδα. Γιατι το "νευρο" θεωρειται ενδειξη υγειας, ενω το α-νευρο θεωρειται ενδειξη αδυναμιας (ή ακομα και παθητικοτητας/θηλυκοτητας). Το πρωτογονο μερος του γυναικειου εγκεφαλου μπερδευει τη πολιτισμενη συμπεριφορα με ελλειψη νευρου/δυναμης και αρα ενδειξη αδυναμιας που πρεπει να αποφυγει. Οσο εμεις αποστρεφομαστε την ασχημια (υποσυνειδητα το εξισωνουμε με κακα γονιδια), ετσι αυτες αποστρεφονται την αδυναμια (υποσυνειδητα το εξισωνουν με κακα γονιδια).

Ο κοινωνικος-πολιτισμενος νους της γυναικας δε το βλεπει το θεμα οπως ο πρωτογονος νους και εκτιμαει προφανως τον πολιτισμενο αντι τον ΟΥΓΚ, ενω ο πνευματικος νους της γυναικας θελει να ανταμειψει το καλο, το ομορφο και το πνευματικο που εντοπιζει στους αλλους, ομως ολες αυτες οι αντιφασεις μεταξυ του πρωτογονου, του κοινωνικου και του πνευματικου νου, φερνουν τις γυναικες σε εσωτερικη συγχυση.

Η συγχυση τους ειναι τετοια που δε μπορουν να συγκερασουν ουτε τη φιλια με τον ερωτα. Δλδ αν εισαι ο γαμιας της αλλης προτιμαει να σε βλεπει ως εχθρο παρα ως φιλο. Αν σε δει ως φιλο δε μπορει να σε δει ως γαμεα. Αυτο ειναι λογω της συγκρουσης με το πρωτογονο μερος του εγκεφαλου της το οποιο επεξεργαζεται ετσι μεχρι ...και τη φυσιογνωμια του αντρα:

V6TTJt0.png


Ενω εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα, μπορουμε και να τη γαμαμε και να τη βλεπουμε φιλικα. Να τη βλεπουμε σαν συντροφο και οχι σαν εχθρο που θα μας εχει στη τσιτα ολη την ωρα.

Το θεμα ειναι οτι γνωριζοντας τη γυναικεια αντιφαση/ανωμαλια οι αντρες πολλες φορες προσαρμοζονται. Πχ σου λεει ο αλλος δε θελω σχεση, μονο σεξ. Ετσι ειναι σα να της λεει της αλλης μεχρι εκει εισαι, φιλιες και τετοια με τα οποια το προβληματικο μυαλουδακι σου "μπερδευεται" δεν εχει, οπότε ειμαστε κομπλε. Τη βγαζει την αλλη ο αντρας απ'τη δυσκολη θεση να εχει εσωτερικη συγχυση με τον πρωτογονο νου που θελει ντε και καλα να την απαξιωνουν.

Παλι θα εχει βεβαια προβλημα γιατι ενω ο πρωτογονος νους θα γουσταρει που ο αλλος την απαξιωνει ως lower value (γιατι μεσω αυτου αποδεικνυει οτι ειναι δυνατος και αρα "αξιος" αντρας), ο κοινωνικος και ο πνευματικος νους θα διαμαρτυρονται οτι θελουν κατι καλυτερο απ'το να την απαξιωνουν ή να τη βαρανε. Ε μετα πρεπει η γυναικα να κατσει να βρει τα 3 κομματια της, να δει πως την επηρεαζουν και γιατι, μπας και καταλαβει τι της γινεται και πως θα πορευτει με τους αντρες. Στη πραξη ελαχιστες θα καταλαβουν τι τους συμβαινει.

Εμεις αυτο που πρεπει να ξερουμε ειναι τις εσωτερικες τους αντιφασεις και το διαφορετικο modus operandi του καθε "εγκεφαλου" της γυναικας.

Για τον πρωτογονο εγκεφαλο της, η ανωτεροτητα του αντρα ειναι δεδομενη. Δεν υπαρχουν φεμινιστικοι προγραμματισμοι στο πρωτογονο επιπεδο. Η γυναικα ελκεται απο τον αντρα που θαυμαζει, δλδ αυτον που τον θεωρει ανωτερο σε ολα. Τον θελει απο πιο δυνατο, πιο γενναιο εως και πιο "κακο". Δλδ αν του κανει αυτη μια πουστια, αυτος να της κανει 10 φορες μεγαλυτερο κακο. Αν δεν μπορει ο αντρας να το κανει αυτο τοτε για τον πρωτογονο νου της ειναι "προβληματικος" γιατι ο αλλος ειναι "θυμα" ενω καποιος που ειναι δυνατος δε νοειται να ειναι θυμα.

Σε κοινωνικο επιπεδο οπου τα σκεφτεται πολιτισμενα φυσικα δε θα θεωρουσε ανεχτο ο αλλος να της κανει κακο. Και σε πνευματικο επιπεδο οπου το κακο την αποστρεφει, δε θα μπορουσε ποτε να συμφωνησει με αυτα που επιζητει το ζωωδες επιπεδο.

Για τον αντρα το σωστο balance ειναι να αποφυγει να γινει θυμα χωρις ομως να πεσει σε επιπεδα κακιας και σκατανθρωπισμου. Αν γινει κακος και σκατανθρωπος για να τον θεωρει ο γυναικειος πρωτογονος νους ως ανωτερο, τοτε θα αυτοκαταστραφει κοινωνικα γιατι αυτα ειναι κοινωνικα απαραδεκτες συμπεριφορες.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλάκες ....


ΔΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ !!!!!

Παίζει μεταξύ άλλων και η ... Angel Dark !!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τις 5 γκόμενες, ζήτημα να είναι η μία ελληνίδα.


ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΡΕ ;;;;


Δεν υπάρχουν οι ελληνίδες.
Ανύπαρκτες και ανεπαρκείς.
 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.794
Like
743
Πόντοι
96
θαα ηταν προτιμοτερο αντι να τον κραζετε να του πειτε τι να κανει τι παραπανω θα του κανει ο ειδικος

και αν ο προβληματικος δεν ειναι ο Σαντ Μαν αλλα ολοι οι υπολοιποι που τον κατακρινουν μαζι με τις αντιληψεις τους?
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
θαα ηταν προτιμοτερο αντι να τον κραζετε να του πειτε τι να κανει τι παραπανω θα του κανει ο ειδικος

Πρέπει να κουνήσει τον κώλο του και να εισβάλει μουνολίβαδα.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Ποια μουνολιβαδα τυπε;

Ποιος να εισβαλει;

Με τι;

Να παει που και να κανει τι;

Αραξε στις αποτυχιες τα ρεζιλικια και τις τραγελαφικες καταστασεις και ασε τις εισβολες, προσγειωσου στη πραγματικοτητα.

Εσυ, ενω εισαι αποτυχημενος και απαξιωμενος απο τα μουνετα, εισαι εργατικος, εργαζεσαι και το προσπαθεις, δεν καθεσαι στο παιδικο σου δωματιο και κλαψουριζεις-βγαζεις κακια και μιζερια.

Στα σλαβικα κρατη υπαρχει ασχημο κλιμα απεναντι σε τετοια φαινομενα, δεν εχουν καθολου ανοχη και τους πετανε κοινωνικα εντελως στην ακρη.

Ο αδυναμος εκει υποφερει, καμια σχεση με εδω.

Δες τα δικα σου θεματα πρωτα και ασε τις εισβολες και τις παπαρολογιες.
 

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Μηνύματα
447
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ποια μουνολιβαδα τυπε;

Ποιος να εισβαλει;

Με τι;

Να παει που και να κανει τι;

Αραξε στις αποτυχιες τα ρεζιλικια και τις τραγελαφικες καταστασεις και ασε τις εισβολες, προσγειωσου στη πραγματικοτητα.

Εσυ, ενω εισαι αποτυχημενος και απαξιωμενος απο τα μουνετα, εισαι εργατικος, εργαζεσαι και το προσπαθεις, δεν καθεσαι στο παιδικο σου δωματιο και κλαψουριζεις-βγαζεις κακια και μιζερια.

Στα σλαβικα κρατη υπαρχει ασχημο κλιμα απεναντι σε τετοια φαινομενα, δεν εχουν καθολου ανοχη και τους πετανε κοινωνικα εντελως στην ακρη.

Ο αδυναμος εκει υποφερει, καμια σχεση με εδω.

Δες τα δικα σου θεματα πρωτα και ασε τις εισβολες και τις παπαρολογιες.


Καταρχας μην κρινεις ατομα με ψυχικες ασθενειες που μενουν σε παιδικο δωματιο, αυτοι εχουν αναγκη την αγαπη του κοσμου, αυτο τους λειπει απο την ζωη και τιποτα αλλο.
Οι αλλοι αποτυχημενοι ειναι αυτοι χωρις πτυχια και δυνατοτητες στην κοινωνια αυτους να κλαις.
Τα αμεα με ψυχικες ασθενειες ειναι αλλη κατηγορια που χρειαζετε το σεβασμο και την αγαπη ολων.
Δυστηχως στην ελλαδα του σημερα ατομα με καταθλιψη εχουν το στιγμα και κανεις δεν τους σεβεται, αρα και αυτοι με την σειρα τους δεν θα σεβαστουν τους αλλους, ετσι δημιουργειτε ενας φαυλος κυκλος που δεν οδηγει πουθενα.
Γι αυτο ας μαθουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα να σεβομαστε τα ατομα με ψυχικες ασθενειες και να μην τα στιγματιζουμε.

 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Εμφανιση,καλη δουλεια,οικονομικη ευχερεια,χαρακτηρας.  Οι γυναικες τα κοιταζουν ολα, καμια γυναικα δεν θελει μονο ενα απο αυτα.
Οκ! Ας υποθέσουμε πως ο άντρας βάζει σε μια γνωριμία  τα παραπάνω προσόντα 2-3 ή και τα 4 σε ικανοποιητικό βαθμό! Ή ελλεινίδα τι βάζει?
Τον υπέροχο χαρακτήρα της , την σούπερ δουλειά της , τα λεφτά του μπαμπά της ,η την καμουφλαρισμένη ασχήμια της? Τι έχει να προσφέρει σε έναν άντρα μια Ελλεινίδα?
Αν είναι μόνο το αιδοίο της τότε βρίσκουμε και αλλού πολύ πιο ωραία για τρελά γούστα!
 

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Μηνύματα
447
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Οκ! Ας υποθέσουμε πως ο άντρας βάζει σε μια γνωριμία  τα παραπάνω προσόντα 2-3 ή και τα 4 σε ικανοποιητικό βαθμό! Ή ελλεινίδα τι βάζει?
Τον υπέροχο χαρακτήρα της , την σούπερ δουλειά της , τα λεφτά του μπαμπά της ,η την καμουφλαρισμένη ασχήμια της? Τι έχει να προσφέρει σε έναν άντρα μια Ελλεινίδα?
Αν είναι μόνο το αιδοίο της τότε βρίσκουμε και αλλού πολύ πιο ωραία για τρελά γούστα!

Πολυ σωστα η ελληνιδα δεν βαζει τιποτα και τα κοιταζει ολα.
Πιο λαικα το μουνι σερνει καραβι.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Οκ! Ας υποθέσουμε πως ο άντρας βάζει σε μια γνωριμία  τα παραπάνω προσόντα 2-3 ή και τα 4 σε ικανοποιητικό βαθμό! Ή ελλεινίδα τι βάζει?

Αν είναι μόνο το αιδοίο της τότε βρίσκουμε και αλλού πολύ πιο ωραία για τρελά γούστα!

Στην Ελλάδα το αιδοίο ισούται με όλα αυτά
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Οκ! Ας υποθέσουμε πως ο άντρας βάζει σε μια γνωριμία  τα παραπάνω προσόντα 2-3 ή και τα 4 σε ικανοποιητικό βαθμό! Ή ελλεινίδα τι βάζει?
Τον υπέροχο χαρακτήρα της , την σούπερ δουλειά της , τα λεφτά του μπαμπά της ,η την καμουφλαρισμένη ασχήμια της? Τι έχει να προσφέρει σε έναν άντρα μια Ελλεινίδα?
Αν είναι μόνο το αιδοίο της τότε βρίσκουμε και αλλού πολύ πιο ωραία για τρελά γούστα!

Τυπε, πιστευεις οτι οι σλαβες εχουν καλυτερη συμπεριφορα απο τις Ελληνιδες;

Αυτο νομιζεις;

Εαν εισαι αμπαλος, ολες οι γυναικες απο ολα τα κρατη, σκατα θα σου φερονται, δεν παιζει κανενα ρολο σε αυτο το θεμα καταγωγης.

 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
Οκ! Ας υποθέσουμε πως ο άντρας βάζει σε μια γνωριμία  τα παραπάνω προσόντα 2-3 ή και τα 4 σε ικανοποιητικό βαθμό! Ή ελλεινίδα τι βάζει?
Τον υπέροχο χαρακτήρα της , την σούπερ δουλειά της , τα λεφτά του μπαμπά της ,η την καμουφλαρισμένη ασχήμια της? Τι έχει να προσφέρει σε έναν άντρα μια Ελλεινίδα?
Αν είναι μόνο το αιδοίο της τότε βρίσκουμε και αλλού πολύ πιο ωραία για τρελά γούστα!
εισαι απογοητευμενος που σε κλαναν ολες οι ροδιτισσες απο το νηπιαγωγειο μεχρι σημερα;
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
μιλαω με μια παντρμενη

δεν ειναι μεγαλη αυτη 29

σκεφτεται να παρει διαζυγιο γιατι ο δικος της γυρναει μεθυσμενος και ολο βγαινει με τους φιλους του και την εχει στο κλασιμο

κανονιζουμε για ποτο και μου λεει δεν γινεται που θα αφησω το παιδι

και μ λεει να παμε για καφε καλυτερα

της λεω κανενα προβλημα φερε και το παιδι μαζι αν θες

εκανα μαλακια ε??? :think:
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
μιλαω με μια παντρμενη

δεν ειναι μεγαλη αυτη 29

σκεφτεται να παρει διαζυγιο γιατι ο δικος της γυρναει μεθυσμενος και ολο βγαινει με τους φιλους του και την εχει στο κλασιμο

κανονιζουμε για ποτο και μου λεει δεν γινεται που θα αφησω το παιδι

και μ λεει να παμε για καφε καλυτερα

της λεω κανενα προβλημα φερε και το παιδι μαζι αν θες

εκανα μαλακια ε??? :think:
επειδη θελει να στο φορτωσει οταν χωρισει καλα εκανες
καλο ειναι να γνωρισεις απο τωρα ποιον θα ταιζεις
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
ηθελα να δειξω οτι δεν τη βλεπω μονο για γαμησι μην φοβηθει για αυτο ειπα να φερει το παιδι

ε καλα δε νομιζω να το φερει
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom