Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
φιλε αντι να κανεις κουβεντα μαζι τους μετα τις πρωτες κουβεντες φυσικα, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?Καλοκαίρι 2018.
Πάω διακοπές στη Σαντορίνη.
Κάθε μέρα καμάκι.Την έπεφτα σε 2 το πρωί και στο κλαμπ το βράδυ σε κανα 3 αρι
Τι ψαρια εβγαλα?
Μια ψηλη πολωνιδα που κατσαμε να πιουμε ποτακι και μου ειπε πως θελει ενα φιλο οχι εραστη γιατι εραστη εχει ενα παντρεμενο που τη γαμαει.
Οποτε εκοψα λασπη και της τα χωσα κιολας.Σε μπαρακια εψαχνε φιλους η καριολα;
Μια ελληνιδα καλο γκομενακι που βγηκαμε εγω και οι δυο φιλες της ηπιαμε ποτακια αλλα μετα οταν της εστελνα μηνυμα προσπαθουσε να με "χωρεσει" καιπου αναμεσα στο πολυασχολο κοινωνικο προγραμμα της.Μουφα κι εκει λοιπον.
Γυριζω απο διακοπες και σε φιλικη συζητηση με.ενα κολλητο:
Σε αλλο νησι ενας τυπος αλλοδαπος νεο παιδι γυμνασμενο με.ποστο να πηγαινει απο ξαπλωστρα σε ξαπλωστρα να εισπρατει,καθε βραδυ γαμουσε κι αλλη γκομενα.
Ακουγονται απιστευτες οι ιστοριες.
Ετσι για την ιστορια να αναφερω πως ειμαι 1,86 υπερβαρος αλλα οχι ασχημος(εχω ογκο και ασχολουμουν με ΜΜΑ)οχι κακοντυμενος και σιγουρα ακοινωνητος.Στις διακοπες δεν ειχα παρεα η φιλους.
Αυτα
γιατι και εγω οσες γυναικες φιλησα και γαμησα, αν τις ρωτουσα αν θελουν να προχωρησουμε, να κανουμε καποια σχεση, να παμε ξενοδοχειο, ΟΧΙ θα μου ελεγαν ξενερωμενες. οταν εισαι τετ α τετ κανεις κινηση και την φιλας, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΟΡΜΑΣ. αν τραβηχτει τοτε μπορει να συνεχισεις αργοτερα προσπαθεια ή να απομακρυνθεις ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. οταν η κουβεντα φτανει σε τετοια θεματα ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ δεν μιλας. δεν θελω να το παιξω εμπειρος αλλα αυτα που μου ανεφερες μου θυμισαν την δικη μου συμπεριφορα πριν 20 χρονια οταν ημουν φοιτητης και απειρος, τωρα που ξερω θα ειχα παει με 5 ισως συμφοιτητριες μου, οπως πηγα αργοτερα με πανω απο 5 φοιτητριες ως πιο εμπειρος που δεν σταματουσε στην κουβεντα.
ποσο χρονων εισαι?