Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ποιός είμαι εγώ τύπε, να αποπειραθώ να ερμηνεύσω τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ;;;;;;;;;
Ποιός είμαι εγώ τύπε, να αποπειραθώ να ερμηνεύσω τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ;;;;;;;;;
εγώ πιστεύω ότι το κάνει για σπάσιμο στον sadman που δεν βρίσκει τίποτα, ποτέ... :S :S
Μπορείς να μας πεις έναν λόγο που τον κρατάει;
Σεβαστά όσα λες και δεν αντιλέγω σε τίποτα!Δεν έχει νόημα να σκαλίζουμε λεπτομέρειες και να χάνουμε τον γενικό κανόνα που είναι αυτά που λες!
Μοιράζομαι μαζί σας και τον χάρτη με τις χώρες που έχω γαμήσει τουλάχιστον μια γυναίκα !22 διαφορετικές μέτρησα!
Μοιράζομαι μαζί σας και τον χάρτη με τις χώρες που έχω γαμήσει τουλάχιστον μια γυναίκα !22 διαφορετικές μέτρησα!
Οι Βαλκάνιες γιατί δεν σου κάθονται;
εγώ πιστεύω ότι το κάνει για σπάσιμο στον sadman που δεν βρίσκει τίποτα, ποτέ... :S :S
έφτιαξα κι εγώ έναν χάρτη...
συγχωρέστε με αν ξέχασα μερικές, είναι κάπως προχειρος...
Οι Βαλκάνιες γιατί δεν σου κάθονται;
Ο άνδρας, έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα αναισθησίας και απάθειας.
Αν συνηθίσει και τις χυλόπιτες, μπορεί να έχει απίστευτα αποτελέσματα.
Έχω γνωστούς, στην ηλικία μου, που παντρεύτηκαν νωρίς , οπότε έχουν κόρες 18-20 και γαμάνε φίλες των θυγατέρων τους !
Τεράστιοι τύποι.
Ογκόλιθοι.
Και από την άλλη κάτι σαν τον σαντ μαν , κοιτάνε τι γαμάνε οι αφρικάνοι στο μοναστηράκι και οι μουσάτοι .......
Mαλάκα αν ήσουν σε ένα ερημικό νησί,εσυ,μια γυναίκα και μια αρκούδα,η γυναίκα θα διάλεγε ξεκάθαρα να πάει με την αρκούδα
Kayamaru igano ολέ ολέ ολέ
Kayamaru igano ολέ ολέ ολέ
Τι επαθες ρε;
Σε επιασε η απογευματινη;
Τους γαμησες την ομιλια φιλε.
Mαλάκα αν ήσουν σε ένα ερημικό νησί,εσυ,μια γυναίκα και μια αρκούδα,η γυναίκα θα διάλεγε ξεκάθαρα να πάει με την αρκούδα
O Σαντ, έχει μείνει στο ψάρωμα που νοιώθει ο 12χρονος, που συνειδητοποιεί ότι οι πίθηκοι 1-2 χρόνια μεγαλύτεροι γαμάνε το σύμπαν ....
και κάθεται και κλαίει .... ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ , ΛΕΡΕΣ, ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ , ΧΑΝΣΕΝΙΚΟΙ ... γαμάνε ...
Αντί να κοιτάει πως και πότε ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ !!!!!!
Το αυθεντικό πρότυπο δεν είναι ο πρίγκηπας του μονακό που γαμάει !!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΓΑΜΑΕΙ ....
Το πρότυπο είναι ο σπυριάρης , κοντός , χοντρός, που μεγάλωσε σε παράγμα στο πέραμα,
έχει μπόμπο , δεν έχει φράγκο ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΟΥΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ !!!!!!!!
Ο σαντ κλαίει ... και λέει ο Μικ Τζάγκερ έχει διαμέρισμα στη ΝΥ, των 150.000.000$
αν είχα και εγώ θα γάμαγα .....
Η πλάκα είναι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ !!!!!!!!
Ρε μάγκα είπαμε , αν ήταν σε νησί 250τμ με 30 εκατομμύρια νυμφομανείς
πάλι δεν γάμαγε !!!!
Δάκτυλο θα παίζαν οι γκόμενες !!!!!