You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γαμηστε γιατι χανομαστε.....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
ε χριστούγεννα τώρα μη σας βάλουμε κάνα στολίδι?ακομη μας στολιζετε?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
Ναι σωστα δεν ειναι ολες, ειναι εντελως μα εντελως ολες. Και αυτες που δεν ειναι στο τελος καταλληγουν κατεστραμμενες γενικα.![]()
αν δεν ειναι κ καταληγουν
ε καπου θα φταιτε κ εσεις στη πορεια...
καποιος :-* μου ελεγε οτι αν αντιμετωπιζεις τη γυναικα ως ελλεηνιδα (με οτι περιλαμβανει αυτο) κ να μην ειναι θα την κανεις ετσι
μην νομιζετε oti ειστε αμοιροι ευθυνων... ο καθενας παιρνει τελικα αυτο που του αξιζει να παρει
αν δεν ειναι κ καταληγουν
καποιος :-* μου ελεγε οτι αν αντιμετωπιζεις τη γυναικα ως ελλεηνιδα (με οτι περιλαμβανει αυτο) κ να μην ειναι θα την κανεις ετσι
μην νομιζετε oti ειστε αμοιροι ευθυνων... ο καθενας παιρνει τελικα αυτο που του αξιζει να παρει
λετε να φτεη που δεν εχο περιοδο
φταιει που δεν εμαθες ορθογραφια μαλλον
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
αυτες που δεν ειναι παλικάρι ειναι ελαχιστες .. Επισης ειναι πιασμενες..ΑΝ δεν ειναι..τοτε σιγουρα δεν θελουν ενα κατετραμμενο απο την αλλη πλευρα για ευνοητους λογους..
![]()
δηλαδή
είμαστε χαμένοι από χέρι ???
εμενα θα με βοθισισ να στολιστο,θελο να βαλο και κορφι αστρατι πανο στο καβριοακομη μας στολιζετε?
two thumbs up! ;)αν δεν ειναι κ καταληγουν
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Αλλάζει υπηκοοότητα δλδ? Χωρίς πολύ γραφειοκρατία ε?.
ελλεηνιδα (με οτι περιλαμβανει αυτο) κ να μην ειναι θα την κανεις ετσι
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
γαμηστε γιατι χανομαστε.....
ή
χανόμαστε που χανόμαστε
γιατί δεν γαμάτε
να πάμε ευχαριστημένοι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εμενα θα με βοθισισ να στολιστο,θελο να βαλο και κορφι αστρατι πανο στο καβριο
ωχ! το μωρο μου!
που εισαι εσυ αστερι μου χωρις ξημερωμα?
Επισκέπτης
λαθος αγαπητη φιλεναδα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
λαθος αγαπητη φιλεναδα
παρακαλω τεκμηριωσε
διοτι αυτος ο καποιος ειχε σοβαρα επιχειρηματα για να με πεισει
Αλλάζει υπηκοοότητα δλδ? Χωρίς πολύ γραφειοκρατία ε?
ελα κρυαδες
κανω σοβαρη συζητηση εδω
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
ΓΙΓΑΝΤΙΣΑ ΑΜΑΖΟΝΑ ΙΠΟΛΙΤΙ σε εχασα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωχ! το μωρο μου!
που εισαι εσυ αστερι μου χωρις ξημερωμα?
ζο στι Καμτσακα οποτε που να ξιμεροσι,και το καλοκερι γι του πιροσ σινεχοσ στο σκοταδι
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
εμ γιατί εγώ τι κάνω? κάτι ρώτησα να πούμε και αμέσως ειρωνία! πφφφ ελεινίδες!παρακαλω τεκμηριωσε
διοτι αυτος ο καποιος ειχε σοβαρα επιχειρηματα για να με πεισει![]()
ελα κρυαδες
κανω σοβαρη συζητηση εδω![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δηλαδή
είμαστε χαμένοι από χέρι ???
αυτο δεν ειναι δικο μου θέματακι... ;)
Θεωρώ ομως οτι δεν συμφωνω με την φίλτατη μπαιτ. Ακομα και αν σου φερθουν ως ελληνιδα - ελλεινιδα.. αν εχεις χαρακτηρα τοτε θα καταλαβεις οτι εχεις να κανεις με κουτο..και μενεις ακεραιος. Ο χαρακτηρας δεν αλλαζει κατα την άποψη μου.ΑΝ μπορει να σε επηρεασει τοσο καταλυτικα ο οποιοσδηποτε.. τοτε μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα..εγω ετσι τα εχω μαθει..
Επισκέπτης
παρακαλω τεκμηριωσε
διοτι αυτος ο καποιος ειχε σοβαρα επιχειρηματα για να με πεισει![]()
![]()
μηπως ο καποιος ηθελε να σε ψησει να βγειτε- του κατσεις κ σου τα ελεγε αυτα?λεω εγω τωρα...