Επισκέπτης
karma...
τελευταία διαπιστώνω ότι συμφωνούμε σε αρκετά...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
karma...
τελευταία διαπιστώνω ότι συμφωνούμε σε αρκετά...
Βασικά εγώ θα το πω και ας φάω κράξιμο: Οι Ελλεηνίδες είναι ωραίες γυναίκες σε γενικές γραμμές αλλά είναι τόσο μαλακισμένες, υστερικές, κομπλεξικές, στερημένες, με τόσα άχτι και απωθημένα που κρίμα! Γιατί στο φινάλε όλοι έναν άνθρωπο θέλουμε: για μια κουβέντα, για sex, για να μοιραζόμαστε κανά-2πράγματα... Οπως και να χει, είστε καργιόλες καργιόλες καργιόλες
ποικιλια να χουμε...κρεατικων κατα προτιμησηκαλό ή κακό ριζικό?
παίζουν και τα δύο...
ποικιλια να χουμε...κρεατικων κατα προτιμηση
υπαρχονυ πολλα ειδη φαγητου...για φαγητό μίλαγες?
υπαρχονυ πολλα ειδη φαγητου...
εγω ειμαι του ωμούυπάρχουν, υπάρχουν...
όπως και πολλές μέθοδοι μαγειρικής...
ενα ινε το ΚΟΤΟ ομοσυπαρχονυ πολλα ειδη φαγητου...
καμμια αντιρρηση...μονο συνειδησης!ενα ινε το ΚΟΤΟ ομοσ
Βασικά εγώ θα το πω και ας φάω κράξιμο: Οι Ελλεηνίδες είναι ωραίες γυναίκες σε γενικές γραμμές αλλά είναι τόσο μαλακισμένες, υστερικές, κομπλεξικές, στερημένες, με τόσα άχτι και απωθημένα που κρίμα! Γιατί στο φινάλε όλοι έναν άνθρωπο θέλουμε: για μια κουβέντα, για sex, για να μοιραζόμαστε κανά-2πράγματα... Οπως και να χει, είστε καργιόλες καργιόλες καργιόλες
Δεν είναι όλες κατεστραμμένες εγκεφαλικά, δεν φέρονται πάντα έτσι και ενίοτε φταίτε και σεις... Μην σας το χαλάω όμως, please go ahead & have fun! :-* :-*
το αβγοτι έγινε πρώτα?
η κότα ή το αυγό?
Δεν είναι όλες κατεστραμμένες εγκεφαλικά, δεν φέρονται πάντα έτσι και ενίοτε φταίτε και σεις... Μην σας το χαλάω όμως, please go ahead & have fun! :-* :-*
Ναι σωστα δεν ειναι ολες, ειναι εντελως μα εντελως ολες. Και αυτες που δεν ειναι στο τελος καταλληγουν κατεστραμμενες γενικα.![]()