Το 70% είναι αγάμητες αλλά αν δεν βρουν το 5% των αντρών,προτιμούν να παραμείνουν αγάμητες,να έχουν γκόμενο το δάχτυλο και να μαζεύουν κουράδια σκύλων
Και ας πούμε ότι όντως το 70% είναι αγάμητες και ψάχνουν για το 5%. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ? Έτσι και αλλιώς τις μισείς....αλλά ναι ξέχασα...τις μισείς γιατί δεν γαμιούνται με σένα...ΟΧΙ γιατί κάνουν γενικά τις δύσκολες. Γιατί δεν νομίζω να σπορτάρεις καύλες για το αν θα πηδήξει ο Θανάσης από το Πασαλιμάνι.
Ναι πολλές όντως δεν πηδιούνται όσο νομίζουμε όπως αντίστοιχα υπάρχουν και άλλες που πηδιούνται πολύ περισσότερο γιατί το γουστάρουν και θέλουν να περνάνε καλά.
Εσύ απλά νομίζεις ότι σου χρωστάει κάποια να έρθει μαζί σου γιατί έχεις ψωλή...Είσαι ακριβώς σαν μερικές που νομίζουν ότι έχουν το χρυσό μουνί και θέλουν μόνο θεογκόμενους δίπλα τους. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Ακόμα και άνω του μετρίου να είσαι εμφανισιακά,οικονομικά κτλ με την μιζέρια και την κακοήθια που κουβαλάς γίνεσαι αυτόματα ένα 3/10 στην καλύτερη. Γιατί πολύ απλά κανείς δεν θέλει έναν κλαψομούνικο άνθρωπο δίπλα του ...ΑΝΔΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ.
Και προφανώς ενώ ο δύσκολος δρόμος προς την επιτυχία (όχι μόνο με το γυναικείο φύλο αλλά γενικότερα) είναι η αυτοβελτίωση, εσύ προτιμάς να ρίχνεις το φταίξιμο στις γυναίκες για την κατάσταση σου.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ. Είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία αυτών που κράζουν/μισούν τις γυναίκες σήμερα είναι losers? Είναι οι τύποι που έχουν εγκαταλείψει τον ίδιο τους τον εαυτό.
Κάθεσαι και βλέπεις το ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ στο youtube και στο reddit που μιλά για mgtow και πόσο πουτάνες είναι οι γυναίκες, για διαζύγια, ότι θέλουν μόνο όμορφους και λες "α δεν φταίω εγώ...είμαι μια χαρά..είναι δικό τους λάθος που θέλουν τους όμορφους,έπρεπε να θέλουν εμένα που είμαι σαν ανάποδο γαμώτο αλλά είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ και σκέφτονται μόνο το μουνί τους".
Και αν θεωρείς ότι στο παρελθόν θα πηδούσες ενώ τώρα όχι, πίστεψε με..ακόμα και στα προξενιά τις καλές τις γκόμενες δεν τις έδιναν σε losers. Ίσως σε καμιά Ουγκάντα να είχες ελπίδες που υπάρχουν μηδενικά στάνταρντ ή αν πλήρωνες.