Τύπε ... ο Χ τύπος είναι άνδρας ... δηλαδή ανήκει στο 40% του πληθυσμού ...
αυτές που παραπονιέται ότι δεν του κάθονται , είναι οι γυναίκες ,
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΉΘΥΣΜΟΥ ...
(είναι και ένα 5% πούστηδες).
Αν το 55% του πληθυσμού ΑΔΥΑΝΤΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ... 40% , σημαίνει ότι έχει ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.
Απλή αριθμητική είναι !
Δεν είναι δυνατόν ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ
ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ , ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ , ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΑΝΕ ...
Δεν βγαίνουν τα νούμερα ρε φίλε.
Αριθμητική είναι !
Αν το 40% του πληθυσμού είναι άνδρες και το 55% γυναίκες, αυτό σημαίνει ότι στον κάθε ένα άνδρα που γουστάρει και μπορεί, αντιστοιχεί περίπου μιάμιση γυναίκα.
Πάρε τώρα χαρτί και μολύβι και σημείωνε. Από τον ανδρικό πληθυσμό μπορούμε κάλλιστα να αφαιρέσουμε τις εξής κατηγορίες:
1) Γκέι, τραβεστί, τρανσέξουαλ και λοιπά, οι οποίοι αποτελούν ένα τρομακτικό ποσοστό και δεν αγγίζουν γυναίκες. Το πολύ πολύ να βγούνε μαζί τους για ψώνια, αλλά κοκό γιοκ. Τα παιδιά αυτά βοηθάν πολύ την κατάσταση και θα έπρεπε να τα ευγνωμονούμε, αλλά δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος, το μόνο που ξέρει είναι να κατεβάζει τον αντίχειρα όπως ο καίσαρας στην αρένα. Μακρύ θέμα αυτό.
2) Πιστούς παντρεμένους, οι οποίοι κρατάν την 1 για τον εαυτό τους και το υπόλοιπο 0,5, το δωρίζουν σε εμάς και ας είναι καλά τα παιδιά. Είναι μια κατηγορία για την οποία οι απόψεις διίστανται για το αν είναι πολλοί ή λίγοι. Προσωπικά τους δίνω μεγάλο ποσοστό, αλλά στο χαρτί σου, εσύ μπορείς να σημειώσεις ότι θες.
3) Κλινικά ανίκανους, όπως άνθρωποι με αναπηρικά καροτσάκια, αδυναμία στύσης, προβλήματα προστάτη (φτου, μακριά από μας) και ευνούχοι. Δε μένω πολύ εδώ, γιατί δεν φταίνε σε τίποτα οι δύσμοιροι.
4)Ορκισμένους στην αγαμία, όπως δεσποτάδες, μοναχοί, ασκητές, σαολίν, σαμάνοι, βουδιστές, γκουρού και δεν συμμαζεύεται. Τα παλικάρια το φιλοσοφήσανε και ξεψαχνίσαν πτυχές της ψυχής τους (ζωγραφίζω ο κερατάς), που τους υπαγόρευε να αποτάξουν οτιδήποτε σωματικό. Πράγμα που εμείς δεν θα καταλάβουμε ποτέ, προφανώς επειδή δεν κατέχουμε την δική τους σοφία και υπομονή. Ευτυχώς που η φύση μας προίκισε με αυτήν την έλλειψη.
5) Περιορισμένους κοινωνικά, δηλαδή φυλακισμένους, έγκλειστους σε ψυχιατρεία, ζαβούς κ.τ.λ. Τώρα θα μου πεις ότι υπάρχουν και αντίστοιχες γυναίκες. Όσον αφορά τους φυλακισμένους η σχέση είναι 2 άντρες προς 1 γυναίκα περίπου πράγμα που ενισχύει τα συμπεράσματά μου. Για τους διανοητικά καθυστερημένους ένα θα πω: Όλο και κάποιος θα βρεθεί στο χωριό να τακτοποιήσει την καημένη τη Γιαννούλα, αλλά ποιά γυναίκα θα δεχόταν να κοιμηθεί με τον ζαβό τον Βασιλάκη?
6) Επαγγελματικά απομακρυσμένους φαροφύλακες έχω, κάποιους που πήραν τα βουνά έχω, Νοτιοασιάτες που τρώνε όλη τους τη ζωή στη θάλασσα έχω και γαύρο έχω.
Να βάλω και κάτι υποχόνδριους με τη σωματική επαφή?
Να βάλω και αυτούς που βρίσκονται στο μεταίχμιο αλλαγής φύλου?
Που καταλήγουμε? Με τους δικούς μου πρόχειρους υπολογισμούς, αφαιρώντας κάθε τι ελαφρυντικό (τύπους με χαρέμια και τέτοια), η σχέση ανέρχεται σε 3 με 4 γυναίκες για κάθε άντρα που γουστάρει και μπορεί. Άρα ακολουθούν τα παρακάτω γλυκόπικρα συμπεράσματα:
1) Εκτιμώ ότι ο Σαββίδης πηδάει ταυτόχρονα εφτά γυναίκες.
2) Έχουμε στοιχεία στα χέρια μας για να στηρίξουμε την πολυγαμία για τους άντρες. Αν με διαβάζει αυτή τη στιγμή ο αρχιεπίσκοπος, πρέπει να δείξει την αρμόζουσα κατανόηση.
3) Η φράση "Δεν μπορώ σήμερα αγάπη μου, πρέπει να βγω με την γκόμενα", πρέπει να πάψει να αποτελεί λόγο εκνευρισμού, σύγχυσης, σύγκρουσης και εχθροπραξιών. Το αντίθετο -αν αντιστρέψουμε τους ρόλους- διώκεται αυστηρώς και δια ροπάλου.
4) Όταν την πέφτεις σε κάποια και αυτή σου λέει: "Δεν μπορώ είμαι με κάποιον" την λες να αφήσει τα σάπια και την παραπέμπεις κατευθείαν στην παρούσα ανάρτησή μου.
5) Είμαι περίεργος να δω τι θα βγάλει η επόμενη απογραφή πληθυσμού.
Υ.Γ. Το παρόν δεν έχει σκοπό να θίξει, να προσβάλλει ή να προκαλέσει κανέναν εκτός από τις γυναίκες φυσικά. Όλες οι κατηγορίες αναφέρθηκαν απλά και μόνο για να δείξουν την έκταση του φαινομένου και να αναλύσουν περαιτέρω την αριθμητική και τα νούμερα του φυλόβιου.