Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (0 μέλη και 160 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εσυ ρε δικηγορε των δικηγορων θελω να μου λυσεις μια απορια ? Απο Σαλονικη δεν ειπες οτι εισαι και δραστηριοποιησε ? γιατι αν εισαι απο κει, μηπως εισαι  εκεινος ο δικηγορος που ελεγε κατι για Ελλεινηδες και χοντρες και φωκιες και τετοια επικα στην αχρηστη πανελτζου, την πουτανα την Καινουργιου πριν δυο τρια χρονακια και το κανανε το θεμα του αιωνα και τον καταθαψανε τα ακομα πιο αχρηστα βοθροτσιφλικια της αχρηστης μεσης Ελληνιδας , που αυτοαποκαλουνται καναλια ενημερωσης και ψυχαγωγιας ?
ο Καρατζιοβαλης ? καπως ετσι δεν τον λεγανε ?.... κοψε πλακα να εισαι αυτος ?.... αμα εισαι αυτος , να ξες ενα πραγμα ... αμα πριν σε πηγαινα χιλιες ,τωρα θα σε στησω ανδριαντα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν αγαπας Πενταγιωτισσα τοτε αγαπας κ τις χοντρες! Συμορφωσου μωρο μου!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
απο κομπλεξξξ??

μα τι λες??

δλδ εγω και η καθε γυναικα θα πρεπει να κανουμε σεξ στο πρωτο ραντεβου αλλιως ειμαστε κομπλεξικες?
για κουνα το κεφαλι σ!

Φυσικά και όχι.
Αλλά μέχρι να τα κάνουν γαργάρα οι χαμούρες, κεράσματα και ειδικά τραπέζια δεν έχει.
Με αυτό τον όρο , ας μην κάνουν και ποτέ σεξ.
Να πάρουν όρκο αγνότητας!

Αλλά κάτι άλεξ και λοιποί πυρφοροί , χαλάνε την πιάτσα.

Ομολογώ πάντως, ότι σε κάμποσες που το είπα αυτό , δεν χαλάστηκαν όσο θα περίμενα.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ:

ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ.

Σκέτα και σταράτα.

Μία μετά από κάποιες ώρες ... μου είπε ...

"τώρα θα πάμε σε εστιατόριο" ;;;

Επειδή έκανε καλό σεξ, την πήγα και τα πλήρωσα όλα.

Στο Μήτρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσυ ρε δικηγορε των δικηγορων θελω να μου λυσεις μια απορια ? Απο Σαλονικη δεν ειπες οτι εισαι και δραστηριοποιησε ? γιατι αν εισαι απο κει, μηπως εισαι  εκεινος ο δικηγορος που ελεγε κατι για Ελλεινηδες και χοντρες και φωκιες και τετοια επικα στην αχρηστη πανελτζου, την πουτανα την Καινουργιου πριν δυο τρια χρονακια και το κανανε το θεμα του αιωνα και τον καταθαψανε τα ακομα πιο αχρηστα βοθροτσιφλικια της αχρηστης μεσης Ελληνιδας , που αυτοαποκαλουνται καναλια ενημερωσης και ψυχαγωγιας ?
ο Καρατζιοβαλης ? καπως ετσι δεν τον λεγανε ?.... κοψε πλακα να εισαι αυτος ?.... αμα εισαι αυτος , να ξες ενα πραγμα ... αμα πριν σε πηγαινα χιλιες ,τωρα θα σε στησω ανδριαντα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τον Θανο τον Καρατσώλη λες τύπε
Εγω δεν ειμαι απο θεσσαλονικη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Φυσικά και όχι.
Αλλά μέχρι να τα κάνουν γαργάρα οι χαμούρες, κεράσματα και ειδικά τραπέζια δεν έχει.
Με αυτό τον όρο , ας μην κάνουν και ποτέ σεξ.
Να πάρουν όρκο αγνότητας!

Αλλά κάτι άλεξ και λοιποί πυρφοροί , χαλάνε την πιάτσα.

Ομολογώ πάντως, ότι σε κάμποσες που το είπα αυτό , δεν χαλάστηκαν όσο θα περίμενα.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ:

ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ.

Σκέτα και σταράτα.

Μία μετά από κάποιες ώρες ... μου είπε ...

"τώρα θα πάμε σε εστιατόριο" ;;;

Επειδή έκανε καλό σεξ, την πήγα και τα πλήρωσα όλα.

Στο Μήτρο.

pathetic

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Άμα λέω εγώ, ότι όλες εδώ μέσα, είναι ταγάρια για μέρη μπαφιάρηδων ... μετά με λένε περίεργο ....

απο ποτε η επιλογη εστιατοριου κατατασσει τους ανθρωπους και τις προσωπικοτητες τους
για κουνα το κεφαλι σου!

ενας ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει αντιληψη για ολες τις κουζινες απο τα πιο απλα ως τα πιο συνθετα.

οι ξενερωτες αποψεις ειναι για τους ξενερωτουςς! Ουστ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
απο ποτε η επιλογη εστιατοριου κατατασσει τους ανθρωπους και τις προσωπικοτητες τους
για κουνα το κεφαλι σου!

ενας ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει αντιληψη για ολες τις κουζινες απο τα πιο απλα ως τα πιο συνθετα.

Αυτο σημαινει να υποθεσω οτι θα παμε για φαγητο τελικα?

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Αν αγαπας Πενταγιωτισσα τοτε αγαπας κ τις χοντρες! Συμορφωσου μωρο μου!
Γιατι εσυ εισαι οντως χοντρη >?.... εγω νομιζα οτι ειναι καποιο τρολ που σε κανουνε εδω μεσα οι θρυλοι του site αυτου , για να σε δουλεψουνε ή γιατι πιστευουνε οτι δεν εισαι μουνι αλλα ενας τυπος που τους δουλευει με ψευτικο γυναικειο ονομα για προφιλ ......Καταρχας επειδη εδω εχω ενα εικοσαλεπτο με πεθανανε στα γελια παλι .... να ρωτησω και εσενα >? εισαι οντως γυναικα ? δηλαδη αληθεια μπηκε γυναικα εδω και γραφει ονμτως σε αυτο το site ? αλλα και να εισαι οντως γυναικα και δη χοντρη , που ειναι το θεμα ?.... σιγα το θεμα.... εδω κυκλοφορουν Σαββδιδηδες ελευθεροι στην κοινωνια εσυ που εισαι λιγο πιο τσουπωτη τους πειραξε ?....χαχαχααχχαχα δεν μπορω ρε παιδια , προσπαθω να σας κανω εικονα ολους εναν εναν και να γραψω ενα νεο βιβλιο ΄....αλλα φοβαμαι την υποθεση και την πλοκη που θα παρει το story ......xaaxxaaxaxxaxaxaaxaxax

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εσυ ρε δικηγορε των δικηγορων θελω να μου λυσεις μια απορια ? Απο Σαλονικη δεν ειπες οτι εισαι και δραστηριοποιησε ? γιατι αν εισαι απο κει, μηπως εισαι  εκεινος ο δικηγορος που ελεγε κατι για Ελλεινηδες και χοντρες και φωκιες και τετοια επικα στην αχρηστη πανελτζου, την πουτανα την Καινουργιου πριν δυο τρια χρονακια και το κανανε το θεμα του αιωνα και τον καταθαψανε τα ακομα πιο αχρηστα βοθροτσιφλικια της αχρηστης μεσης Ελληνιδας , που αυτοαποκαλουνται καναλια ενημερωσης και ψυχαγωγιας ?
ο Καρατζιοβαλης ? καπως ετσι δεν τον λεγανε ?.... κοψε πλακα να εισαι αυτος ?.... αμα εισαι αυτος , να ξες ενα πραγμα ... αμα πριν σε πηγαινα χιλιες ,τωρα θα σε στησω ανδριαντα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενας γυναικοκεντρικος παραδοσιοκρατης μλκας ειναι και ο καρατσιωλης

Τον έβριζαν όλες γιατί τους εγδαρε την ματαιοδοξία με σκεπάρνι.
Και ήταν πολύ βαρύ το χτύπημα γιατι ήρθε από δικηγόρο που όλοι γνωρίζουν ότι είναι το δεκανικι
των γυναικών της σύγχρονης εποχης. Το είδαν ως μέγιστη προδοσία.

Δόξα και τιμή στον μάγκα.

Οι περισσότεροι ανδρες δικηγόροι (τις γυναίκες δεν τις υπολογίζουμε ) αναλαμβάνουν ανάλαφρες υποθέσεις
η χαρτογιακκάρουν πουτανακια και κάνουν ζημιά στους υπόλοιπους από εμάς.
Άσε που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Μεγάλο λάθος γιατί ως γνωστόν ο δικηγόρος
είναι μέγας μύστης και μπορεί να τσακίσει μέχρι και εισαγγελέα αν τον αφήσει το σύστημα.
Αρκεί να φοράει παντελόνια κι όχι να μετράει φλουριά.
Εσενα δεν σου αρέσουν αυτά γιατί απ ότι βλέπω θες να έρθουν μόνες
να σου κατσουν οι πατσαβουρες.
Δηλαδή θες να αλλαξεις την φύση.
Άλλαξε πλευρο καλύτερα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Παθέτικς είναι οι λιγδιάρηδες που γουστάρεις.
Ράπερς και τα @@ μου ....

απο ραπερ μεχρι καθηγητη πανεπιστημιου εχω φτασει μεχρι στιγμης
οι εφοπλιστες μ εχουν ξεφυγει..οχι για πολυ ομωςς στους κυκλους που συναναστρεφομαι γνωριζω πολλουςς

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
για κουνα το κεφαλι σου!

Ποιά εστιατόρια ρε βλήμα ;
Για βρώμικα στη μαβίλη δεν είπες ;
Εκεί όλοι μπαφιάρηδες είναι .

Για μαγαζιά, επειδή είμαι ντελικάτος τύπος και τρώω ελαφρά και είμαι και βέγκαν ... είπα ... μήτρος και κιτσαρώνας.
Αλφαδιασμένα πράγματα.
Δεν πάνε και τρύπιοι σε τέτοια μέρη.
Ούτε κλαρινομουσάτοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οι εφοπλιστες μ εχουν ξεφυγει..οχι για πολυ ομωςς στους κυκλους που συναναστρεφομαι γνωριζω πολλουςς
Εγω ειμαι βεβαιος οτι τελικα θα τυλιξεις κανεναν παμπλουτο.
Και μετα θα πανε περιπατο τα βρωμικα στη Μαβιλη και θα ζητας σαμπανια για πρωινο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γιατι εσυ εισαι οντως χοντρη >?.... εγω νομιζα οτι ειναι καποιο τρολ που σε κανουνε εδω μεσα οι θρυλοι του site αυτου , για να σε δουλεψουνε ή γιατι πιστευουνε οτι δεν εισαι μουνι αλλα ενας τυπος που τους δουλευει με ψευτικο γυναικειο ονομα για προφιλ ......Καταρχας επειδη εδω εχω ενα εικοσαλεπτο με πεθανανε στα γελια παλι .... να ρωτησω και εσενα >? εισαι οντως γυναικα ? δηλαδη αληθεια μπηκε γυναικα εδω και γραφει ονμτως σε αυτο το site ? αλλα και να εισαι οντως γυναικα και δη χοντρη , που ειναι το θεμα ?.... σιγα το θεμα.... εδω κυκλοφορουν Σαββδιδηδες ελευθεροι στην κοινωνια εσυ που εισαι λιγο πιο τσουπωτη τους πειραξε ?....χαχαχααχχαχα δεν μπορω ρε παιδια , προσπαθω να σας κανω εικονα ολους εναν εναν και να γραψω ενα νεο βιβλιο ΄....αλλα φοβαμαι την υποθεση και την πλοκη που θα παρει το story ......xaaxxaaxaxxaxaxaaxaxax

μωρο μ εγω ειμαι θεα! end of story!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Εννοείς συναναστρέφεσαι φιλιπινέζους ναύτες και μούτσους ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom