P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Πιστεύω ακράδαντα στην λογική του " I don't give a fuck". Παίκτες μου όσο ο καθένας μας κυνηγάει ή πράττει πράγματα ΠΑΝΩ από την αξιοπρέπεια του και το οικονομικό-κοινωνικό του υπόβαθρο, πολύ απλά δεν είναι συνεπής στον ίδιο του τον εαυτό. Δεν μας χρειάζεται, δεν το έχουμε ανάγκη, δεν είναι δυνατόν να το κάνεις και μετέπειτα να "κλαίγεσαι" για μία κατάσταση όπου εσύ έφερες στο προσκήνιο. Όποια και είναι η γυναικεία παρουσία απέναντι μας.
Είμαι της λογικής ότι ΔΕΝ τρωω ποτέ χιλόπιτα ΟΧΙ επειδή δεν κυνηγάω ή δεν δίνω αξία σε κάποιον άνθρωπο που θέλω αλλά επειδή πολύ απλά παίζω ΠΑΝΤΑ στο ίδιο στρατόπεδο με αυτόν. Ωραία ανδρικά και απλά δεν θέτω καμμία γυναίκα ως λάβαρο, καμμία σχέση ως τρόπαιο συνείδησης. Άρα από την στιγμή που είμαι στο ίδιο στρατόπεδο και όχι απέναντι πώς είναι δυνατόν να χάσεις κάτι; Κύριοι τον εαυτό μας και την αλήθεια μας, μαχόμαστε περισσότερο παρά τις γυναίκες. Είστε μαζί σε ένα χώρο, δεν θέλει, δεν γουστάρει κλπ. Κανένα πρόβλημα (στο πουτσο μου να το πω και λαϊκά) όσο χάνω χάνει και εκκείνη και πάμε παραπέρα. Αλλά το να επενδύεις από χρήμα μέχρι χρόνο και συναισθήματα που δεν σου περισσεύουν απλά μας κάνει ασυνεπείς, ανώριμους και ανασφαλής προς τον ίδιο τον γαμημένο μας τον εαυτό. Οπότε δεν θέλει ούτε γλίτσα, ούτε θέατρα ούτε το οτιδήποτε. Να είστε ο εαυτό σας θέλει και να πάιζετε μπαλίτσα χωρίς οίκτο για το γαμημένο το παιχνίδι χωρίς να γράφει το κούτελο "θέλω μουνι". Οι μουνόδουλοι φταίνε για το ανεβασμένο εγωισμό πολλών γυναικών και για τον ξεπεσμό μας στα μάτια των Ελεινίδων. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.
Καλή μας μέρα
τι επενδυση ρε φιλε, ενα γαμημενο πρωτο ραντεβου πηγαν και ο χλεχλες την πηγε στα ακριβα για μοστρα και τωρα παραπονιεται που δε του κατσε..ποσος ξεπεσμος πια..
Λες μαλακιες και το ξερεις. Ξερεις πολυ καλα το ονομα της αληθειας και το πως επρεπε να φερθει η τυπισσα αφου δεν γουσταρε, απο την αρχη.
Απλα επεσε στο παληκαρι που ειναι αμπαλος και δεν την εκοψε απο τα πρωτα 3 λεπτα να τη παρατησει και να σηκωθει να φυγει.
3 λεπτα, αρκουν για να καταλαβεις αν ενας ανθρωπος σε γουσταρει ή οχι. Ολα τα υπολοιπα ειναι αχρηστα.
Την ευθυνη την εχει 100% ο τυπος που δεν φερθηκε οπως αρμοζει, και η τυπισσα ομως, βρηκε να παιξει και να κανει τις μαλακιες της και τις εκανε. Βρισκουν και τα κανουν, απλα. Καλα του εκανε.
Ετσι, να κινειται το χρημα. Να γινονται λογαριασμοι στα μαγαζια και να μη γαμαει κανεις τους, γουσταρω.
Γουσταρω που βγαινουν με τα τυπακια, πληρωμενα ολα, τους εχουν ταισει και το ναρκισσισμο τους και μετα ξεκωλιαζονται απο ολες τις τρυπες με τυπους που δεν τις εχουν κερασει ουτε πορτοκαλαδα μπλε απο το περιπτερο.
100% την ευθυνη την εχει ο τυπος, βρηκε και αυτη εδαφος και επαιξε τη μπαλα της. Καλα του εκανε.
τι λες ρε τυπε , δλδ επειδη αυτος το επαιξε ιστορια κ τη πηγε στα ακριβα του χρωσταει η αλλη?
και να ξερεις βγαινουμε με ολους οσους μας αρεσουν αλλα το αν θα προχωρησουμε εχει να κανει με πολλα αλλα πραγματα κ οχι με το αν πληρωσε ο τυπας φουσκωμενο λογαριασμο.
και για να καταλαβω εσυ σηκωνεσαι κ φευγεις στα 3 λεπτα αν νιωσεις οτι η αλλη δε σε θελει? δε το βλεπεις αυτο πριν κλεισεις το ραντεβου αετοματη μου??