Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Φαντάσου τον Sad Man να κάνει παρέα με τον υιοθετημένο του Power of Love(δεν ξεχνιούνται τέτοιες μορφές)
Κάπου διάβασα ότι παντρεύεται αυτός. Τελικά ίσως για όλους υπάρχει μια γυναίκα

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Δεν το έχω καθόλου με τον χορό.Ούτε μεθυσμένος δεν μπορώ να χορέψω.Θα κάνω μπαμ εκεί μέσα ότι πήγα για γκόμενα.
Δεν πειράζει τύπε. Φοβάσαι μην σε παρεξηγήσουν; Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι άσχετοι εκεί πέρα. Άλλωστε για αυτό υπάρχουν οι σχολές, για να διδάσκουν σε αυτούς που δεν ξέρουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό δεν το είχα δει

Άρα θα συμφωνείς ότι καλύτερα παντρεμένος κι ας υποφέρω παρά ανύπαντρος και να προκαλώ σχόλια

Κοινωνία-εγώ 1-0

giphy.gif

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπολντυς ειναι ο ανθρωπος να τρεχει σε σχολες χορου; Τι μαλακιες του λετε;

Ασε που οποιος δουλευει δεν εχει δυναμη για τιποτα μετα τη δουλεια.
τι λες ρε που δεν εχει δυναμη για τιποτα ψοφιμι.
εγω οταν δουλευα διπλη βαρδια κοντα 16 ωρες σερι, χαμαλης σε κτελ, μετα εβγαινα για ξενυχτι με γκομενα που τσιμπισα το τηλεφωνο στην δουλεια.

τωρα κοντευω 40 κανω πολυ πιο ευκολη δουλεια και παλι θελω να βγαινω για βραδυ, παρεες δεν βρισκω ευκολα γιατι η σχεση μου δουλευει βραδυ και αλλοι ειναι παντρεμενοι, αλλοι δηλωνουν κουρασμενοι σαν και εσενα κλπ

εχετε μια ταση να γενικευετε τα ελατωματα σας εσεις οι πουσταραιοι πισωγλεντιδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ αυτό το λεω συνεχώς.Η εμφάνιση,όπως και το σεξ, είναι στα τελευταία κριτήρια των ελλεεινίδων.

Η εμφάνιση γαμάει μόνο αν είσαι και γνωστός.Αν είσαι δηλαδή κανας γνωστός από τηλεόραση ή παίκτης ριάλιτι με καλή εμφάνιση,θα γαμάς και θα δέρνεις.Που και άσχημος θα το κάνεις,αλλά εμφανίσιμος θα σου σκίζουν έξω τα ρούχα.

Αλλά η εμφάνιση όντας ένας καθημερινός άγνωστος τύπος,χωρίς κύκλο και χωρίς σημαντική δουλειά,το πολύ πολύ να σου φέρνει καμια 45αρα και 50αρα
και φυσικα εσυ με τετοιες κοντες 45ρες σνομπαρεις να πας γιατι ειναι 5ρια, αντε 6ρια να ηταν στα νειατα τους

[size=30pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size]

Συνημμένα

• pamela45years.png
    pamela45years.png
    572,2 KB · Εμφανίσεις: 23

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Παιδες ποια ειναι η αποψη σας για κατεψυγμενα ετοιμα γευματα;
Εχω ακουσει οτι εχουν πολυ νατριο και πολλα συντηρητικα γενικα και δεν κανουν καλο
Σε συγκριση με φαγητο τυπου mac donalds, kfc κλπ ποιο απ τα δυο ειναι καλυτερο-χειροτερο;
Προφανώς εννοείς τα έτοιμα που έχει στο ψυγείο ο Σκλαβενίτης και κάποια άλλα σούπερ μάρκετ. Ε δεν είναι κι ότι καλύτερο. Αυτά που έχει ο Μασούτης είναι της ημέρας αλλά γράφουν πάνω όλα τα συστατικά. Βάζουν κι εκεί κάποια συντηρητικά πάντως. Απέφευγε στα ζεστά τις μακαρονάδες. Καλύτερα να φτιάξεις εσύ ο ίδιος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Διόρθωση:

Είναι πιο εύκολο για τον ωραίο,αλλά χρειαζεται να κάνει κι αυτός την κίνηση.
Όχι όλοι. Ελάχιστοι κάνουν κίνηση. Κι ο λόγος είναι ότι στην Ελλεηνιδα την πέφτουν μέτριοι, που δεν κάνουν για τα γούστα της, τρομάρα της. Δεδομένου αυτής της κατάστασης αν είναι επιμονή θα την πέσει αυτή ή θα δώσει αυτή το σήμα κοιτώντας, γελώντας, ζητώντας φωτιά για τσιγάρο κι άλλες παρόμοιες μπούρδες. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά λόγω κόμπλεξ εμφάνισης, ανωτερότητας ή κατωτερότητας. Το φλερτ στο εξωτερικό είναι πιο φυσιολογικό και οι γκόμενες δεν έχουν όλες τρελές απαιτήσεις πλην ελαχίστων που είναι 8αρια, 9αρια,10αρια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36

Η Ελλαδα εχει ποιοτικα σνακς. Ξενοι δοκιμαζουν ελληνικα σνακς και τους αρεσουν. Ειναι η μοδα οπου παραγγελνουν κουτια με προιοντα απο διαφορετικες χωρες, τα δοκιμαζουν και λενε τη γνωμη τους αν τους αρεσουν.. <greek treats box>
Τι βυζομπαλα είναι αυτά, μάνα μου !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
τα καλυτερα που εχω φαει ποτε ηταν τα 'τι και τι' πριν πολλα χρονια
δευτερα τα τωρινα 3D
Ακολουθει η σειρα Pitsinia-Pakotinia-Drakoulinia

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2017-01/ti.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Τύπε Πιτσίνια και πακοτινια μου διέφυγαν. Τα μεν πακοτινια τα θυμήθηκα σήμερα το πρωί. Πω πω ειδικά τα πακοτινια κολλούσαν στα δόντια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Δεν ειπαμε σε καμια να μας καθισει με το ζορι τύπε

Εσυ τρωγε κουρκουμα και ταχινι να γαμας μοντελα
Τύπε ένα κουταλάκι λάδι καρύδας μου είπε μια Ρωσίδα, θα σε κάνει Ντούρο και θα γαμας συνέχεια τις λυσαρες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Εμμονικός με υγιεινή διατροφή είναι σχήμα οξύμωρο, γιατί η υγιεινή διατροφή είναι η φυσική και φυσιολογική διατροφή,αυτή για την οποία είναι κατασκευασμένος ο άνθρωπος, απλά εμείς την αποκαλούμε υγιεινή επειδή μάθαμε στα μπάζια. Ο άνθρωπος δεν είναι κατασκευασμένος για γαριδάκια και παγωτά γι αυτό και όλα τα προβλήματα παχυσαρκίας,χοληστερίνης,δοντιών κλπ Τα μπάζια αυτά είναι κατασκευάσματα ανθρώπινα των τελευταίων χρόνων που δεν τα είχαν οι παλαιότεροι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρούνται ως αυτονόητη και φυσιολογική τροφή και όποιος τα αποφεύγει είναι εμμονικός ή τρελός. Το ίδιο ισχύει και για αυτό που λες για το περιβάλλον και τα ζώα, υποτίθεται οτι και ο άνθρωπος ζώο είναι που βγήκε μέσα από τη φύση και το περιβάλλον και αποξενώθηκε τόσο πολύ που η σχέση του με τη φύση και τα ζώα να θεωρείται παρέκκλιση.
Απόλυτα σωστός.
Ο εγκέφαλος είναι εύκολο να εθιστεί πάντως στην σαβουρα και γενικά στις καταχωρήσεις. Το δύσκολο είναι να απεξαρτηθεί. Εγώ είχα για μεγάλο διάστημα κόλλημα με τα γλυκά. Μια περίοδο κάποια τα έφτιαχνα στο σπίτι με συνταγές από νετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom