Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Τι σημαίνει ΕΠΟΠ ;
Σοβαρα τωρα?Τι σημαίνει ΕΠΟΠ ;
Τι εποπ ρε παιδιά είναι δυνατόν να τρώει γκόμενα ο ένας αφτιάς, στραβομυτης σαπιοδοντης ακόμη και αρχηγός κράτους να είναι;
Σοβαρά τώρα
Σε ποια ηλικια ακριβως αντιλαμβανεστε οτι η εμφανιση στον αντρα παιζει για τις γυναικες απο δευτερευοντα εως τριτευοντα ρολο?Τι εποπ ρε παιδιά είναι δυνατόν να τρώει γκόμενα ο ένας αφτιάς, στραβομυτης σαπιοδοντης ακόμη και αρχηγός κράτους να είναι;
Σοβαρά τώρα
Τι σημαίνει ΕΠΟΠ ;
Σε ποια ηλικια ακριβως αντιλαμβανεστε οτι η εμφανιση στον αντρα παιζει για τις γυναικες απο δευτερευοντα εως τριτευοντα ρολο?
επαγγελματιες οπλιτες σημαινει
ειναι η κατωτατη βαθμιδα στο στρατο
Δεν θα ειναιΤι έγινε ταγάρι ;
Θα είσαι η πρώτη γυναίκα μαλάκας της χρονιάς ;
Τι έγινε ταγάρι ;
Θα είσαι η πρώτη γυναίκα μαλάκας της χρονιάς ;
Δεν θα ειναι
Σε ποια ηλικια ακριβως αντιλαμβανεστε οτι η εμφανιση στον αντρα παιζει για τις γυναικες απο δευτερευοντα εως τριτευοντα ρολο?
Πού ησουν τύπε? ΑνησυχησαμεΕγώ αυτό το λεω συνεχώς.Η εμφάνιση,όπως και το σεξ, είναι στα τελευταία κριτήρια των ελλεεινίδων.
Η εμφάνιση γαμάει μόνο αν είσαι και γνωστός.Αν είσαι δηλαδή κανας γνωστός από τηλεόραση ή παίκτης ριάλιτι με καλή εμφάνιση,θα γαμάς και θα δέρνεις.Που και άσχημος θα το κάνεις,αλλά εμφανίσιμος θα σου σκίζουν έξω τα ρούχα.
Αλλά η εμφάνιση όντας ένας καθημερινός άγνωστος τύπος,χωρίς κύκλο και χωρίς σημαντική δουλειά,το πολύ πολύ να σου φέρνει καμια 45αρα και 50αρα
εχεις πάρει κανένα και το γνωρίζεις?επαγγελματιες οπλιτες σημαινει
ειναι η κατωτατη βαθμιδα στο στρατο
Υπαρχουν μαύροι ΕΠΟΠ?εχεις πάρει κανένα και το γνωρίζεις?
γιατί είναι ρατσίστρια?αλεξ εχω πιει ενα μιση λιτρο φαντα 1 πακετο παπαδοπουλου γεμιστα 5 μελομακαρονα και σκεφτομαι τωρα πριν πέσω να φάω μια μαρσ τι λες μήπως είναι γουρουνιά?Υπαρχουν μαύροι ΕΠΟΠ?
Φαε κανενα αλμυρο να ισορροπησειςγιατί είναι ρατσίστρια?αλεξ εχω πιει ενα μιση λιτρο φαντα 1 πακετο παπαδοπουλου γεμιστα 5 μελομακαρονα και σκεφτομαι τωρα πριν πέσω να φάω μια μαρσ τι λες μήπως είναι γουρουνιά?
ειμαι του γλυκου.Φαε κανενα αλμυρο να ισορροπησεις
Εγώ αυτό το λεω συνεχώς.Η εμφάνιση,όπως και το σεξ, είναι στα τελευταία κριτήρια των ελλεεινίδων.
Η εμφάνιση γαμάει μόνο αν είσαι και γνωστός.Αν είσαι δηλαδή κανας γνωστός από τηλεόραση ή παίκτης ριάλιτι με καλή εμφάνιση,θα γαμάς και θα δέρνεις.Που και άσχημος θα το κάνεις,αλλά εμφανίσιμος θα σου σκίζουν έξω τα ρούχα.
Αλλά η εμφάνιση όντας ένας καθημερινός άγνωστος τύπος,χωρίς κύκλο και χωρίς σημαντική δουλειά,το πολύ πολύ να σου φέρνει καμια 45αρα και 50αρα
σχολη χορου έχει πάνω απο το σπιτί μου και μάλιστα μπρόστα στο δρόμο με τζαμαρία οποτε βγάζω το σκυλι βόλτα ρίχνω και ενα βλέμμα μέσα,εχει κάτι καλά αλλά και αυτες κοιτάνε εξω.Η λύση για σένα είναι μία: Να γραφτείς σε σχολή χορού!
Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με πολλές και ωραίες γυναίκες από όλες τις ηλικίες, τις χώρες και τις κοινωνικές τάξεις.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις μια γνωστή σχολή σε μια καλή περιοχή, σχετικά κοντά στο σπίτι σου.