Νομίζω ότι απαντάμε άσχετα ο ένας στον άλλον. Εγώ απαντώ στο ερώτημα πολλών εδώ μέσα στο γιατί οι ελλεεινιδες είναι ξινές και δύσκολα προσεγγισιμες. Και λέω ρε μάγκες μήπως φταίμε και εμείς λιγακι, που η πλειοψηφία μας όταν μια γυναίκα είναι άνετη με τη σεξουαλικότητα της και γαμιεται εύκολα την κατατάσσουμε στις "πουτανες"; Και έτσι καταλήγουμε στο αποτέλεσμα να κάνουν τις "δύσκολες" στους Έλληνες άντρες (γιατί η μαμάκα τους είπε να είναι σεμνές για να τυλίξουν τον καλό γαμπρό) και ταυτόχρονα "του δίνουν και καταλαβαίνει" με τουρίστες και με ξένους όταν επισκέπτονται την χώρα τους; Απλώς έναν προβληματισμό θέτω, τίποτα περισσότερο.Εγώ σου γράφω για το τι πραγματικά συνέβη όταν ήρθαν αλλοδαπές γυναίκες στην Ελλάδα κι εσύ απαντάς τις έγινε με δυο γνωστές σου που πήγαν Ν. Ζηλανδία. Μα και πιο παλιά έχω ακούσει Ελληνίδες να περηφανεύονται ότι πήραν πίπα σε Ιταλό σε τουαλέτα, σε διακοπές. Το θέμα είναι η συνολική συμπεριφορά, κι αυτά είναι τα γονίδια της Ελληνίδας. Ο πάτος στην εμφάνιση της Ευρώπης, συνδυασμένος με υπερφίαλες απαιτήσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Νομίζω ότι απαντάμε άσχετα ο ένας στον άλλον. Εγώ απαντώ στο ερώτημα πολλών εδώ μέσα στο γιατί οι ελλεεινιδες είναι ξινές και δύσκολα προσεγγισιμες. Και λέω ρε μάγκες μήπως φταίμε και εμείς λιγακι, που η πλειοψηφία μας όταν μια γυναίκα είναι άνετη με τη σεξουαλικότητα της και γαμιεται εύκολα την κατατάσσουμε στις "πουτανες"; Και έτσι καταλήγουμε στο αποτέλεσμα να κάνουν τις "δύσκολες" στους Έλληνες άντρες (γιατί η μαμάκα τους είπε να είναι σεμνές για να τυλίξουν τον καλό γαμπρό) και ταυτόχρονα "του δίνουν και καταλαβαίνει" με τουρίστες και με ξένους όταν επισκέπτονται την χώρα τους; Απλώς έναν προβληματισμό θέτω, τίποτα περισσότερο.
Πουτάνες είναι όταν δεν κάθονται σ'εμας τύπε
Αν μας κάθονται κι εμας,μια χαρά είναι
Επισκέπτης
Ακουσατε για την δεκατετραχρονη που διακινουσε βιντεο με παρτουζα συμμαθητριας της;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Πουτάνες είναι όταν δεν κάθονται σ'εμας τύπε
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Και στην Ουκρανία έχει έρθει ο δυτικός πολιτισμός τουλάχιστον στις πόλεις αλλά εκεί βγαίνεις για πλάκα έξω με άγνωστη γκόμενα από όλα τα σοσιαλ μίντια και σάιτ γνωριμιών.απλα εδω περιτριγυριζομαστε απο ελλεεινιδες ρε τυπε γι'αυτο ασχολουμαστε με το ειδος. Αν ημασταν γερμανια θα λεγαμε για τις germ-ανηδες. Ολες οι βρωμες που εχουν μολυνθει απο τον δυτικο "πολιτισμο" τα ιδια σκατα ειναι.
Εδώ χάνουμε τον χρόνο σπαταλώντας μήνες ή και χρόνια ακόμη να βγούμε με μια που στην τελική δεν θα ξαναβγείς μαζί της γιατί η τύπισσα θα σε απορρίψει γιατί θεωρεί τον εαυτό ικανό για να βρει τον σούπερ άνδρα σύμφωνα με το δικό της μυαλό και τον βρίσκει στην τελική αλλά σε λίγο καιρό τον χάνει και διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Ξανά μετά ψάχνει να βρει έναν παρόμοιο από πείσμα και εγωισμό γιατί ο προηγούμενος την παράτησε.
Δεδομένου ότι έχω χάσει αρκετό χρόνο με δαυτες θα σας πρότεινα να επενδύσετε τον περισσότερο χρόνο σας σε κάτι πιο δημιουργικό κι ευχάριστο και να μην λαμβάνετε σοβαρά τις απορρίψεις διότι θα χαλάσετε την ψυχολογία σας. Προτιμότερη η ηρεμία παρά μια κατάσταση νευρωτική και αγχωδης. Κυνηγάτε τις χαλαρά για χόμπι κι αφήστε να έρθουν κυρίως μόνες τους, αν και οι Ελληνίδες σπάνια το κάνουν, τόσο ξινές που είναι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Oμολογω δεν αντιλαμβανομαι γιατι σπαταλατε μηνες και χρονια για να βρειτε μια να βγειτεΚαι στην Ουκρανία έχει έρθει ο δυτικός πολιτισμός τουλάχιστον στις πόλεις αλλά εκεί βγαίνεις για πλάκα έξω με άγνωστη γκόμενα από όλα τα σοσιαλ μίντια και σάιτ γνωριμιών.
Εδώ χάνουμε τον χρόνο σπαταλώντας μήνες ή και χρόνια ακόμη να βγούμε με μια που στην τελική δεν θα ξαναβγείς μαζί της γιατί η τύπισσα θα σε απορρίψει γιατί θεωρεί τον εαυτό ικανό για να βρει τον σούπερ άνδρα σύμφωνα με το δικό της μυαλό και τον βρίσκει στην τελική αλλά σε λίγο καιρό τον χάνει και διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Ξανά μετά ψάχνει να βρει έναν παρόμοιο από πείσμα και εγωισμό γιατί ο προηγούμενος την παράτησε.
Δεδομένου ότι έχω χάσει αρκετό χρόνο με δαυτες θα σας πρότεινα να επενδύσετε τον περισσότερο χρόνο σας σε κάτι πιο δημιουργικό κι ευχάριστο και να μην λαμβάνετε σοβαρά τις απορρίψεις διότι θα χαλάσετε την ψυχολογία σας. Προτιμότερη η ηρεμία παρά μια κατάσταση νευρωτική και αγχωδης. Κυνηγάτε τις χαλαρά για χόμπι κι αφήστε να έρθουν κυρίως μόνες τους, αν και οι Ελληνίδες σπάνια το κάνουν, τόσο ξινές που είναι.
Εγω θεωρω το ευκολοτερο πραγμα να βρεις καποια απο το ιντερνετ για να βγεις και να κανεις κατασταση. Ούτε ξερω ποσες φορες το εχω κανει.
Καποτε που δεν ειχαμε τετοια μεσα, φτυναμε αιμα να γνωρισουμε καμια κοπελα.
Τωρα που ολα ειναι στα ποδια μας με το πατημα ενος κουμπιου, παλι δεν μπορουν καποιοι.
Ε καλα νταξ, δεν ειναι στραβος ο γυαλος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε το εχουμε ξαναπειΠουτάνες είναι όταν δεν κάθονται σ'εμας τύπε
Οποια παει με ολους, ειναι πουτανα
Οποια παει με ολους εκτος απο μενα, ειναι καριόλα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Χασαμε και τον Καβαλαρη σημερα μετα τον ΣουκερΟι μάγκες δεν παντρεύονται! (νυμφεύονται είναι το σωστό)
Όλες οι γυναίκες παντρεύονται τον καλύτερο χορηγό που μπορούν να βρουν πουλώντας του έρωτα και όταν τον βαρεθούν τον πλακώνουν στην παντόφλα και στο κέρατο! (αν περνάει ακόμα η μπογιά τους)
Μαλλον η Διοικηση αποφασισε οτι πρεπει να σφιξουν λιγο τα λουρια και να μην ξοδευονται πολυτιμα bytes ανευ λογου
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
μιλαμε για κατω απο 130 κιλα τυπε.Oμολογω δεν αντιλαμβανομαι γιατι σπαταλατε μηνες και χρονια για να βρειτε μια να βγειτε
Εγω θεωρω το ευκολοτερο πραγμα να βρεις καποια απο το ιντερνετ για να βγεις και να κανεις κατασταση. Ούτε ξερω ποσες φορες το εχω κανει.
Τωρα που ολα ειναι στα ποδια μας με το πατημα ενος κουμπιου, παλι δεν μπορουν καποιοι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
μιλαμε για κατω απο 130 κιλα τυπε.
Ό,τι κιλα θελεις εχω τύπε
Για ολα τα γουστα
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
εσυ τις διαλεγεις με πλαστιγγα τυπε?Ό,τι κιλα θελεις εχω τύπε
Για ολα τα γουστα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.435
- Πόντοι
- 3.936
Αν τις μάθαινε κάποιος μπορεί και να το έκαναν, όπως έμαθαν τόσα άλλα πράγματα. Αλλα αν η κοινωνία τις θέλει barbie και λοβοτομημένες και τις μεγαλώνει με αυτό τον τρόπο έτσι θα πηγαίνει..Πραγματικά πιστεύεις ότι έχουμε ις ίδιες ικανότητες; ότι υπάρχει κάποια τυχαία ομάδα γυναικών (δεν μιλάω για μια ομάδα που θα στελεχωθεί με προσοχή με πιθανούς ειδικούς από όλους τους τομείς) η οποία θα καταφέρει να χτίσει μια λειτουργική πόλη με υποδομές, όπως κάνουν εδώ και χιλιετηρίδες ομάδες αντρών;
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ώπα.
Κάτσε !!!!
Στην ηλικία μας, σήμερα , όντας παντρεμένοι , παίζεις στο ίντερνετ ;;;;;;;;
Ως παντρεμένος, από ίντερνετ, έπαιξα επώνυμα με πολύ παλιές γνωστές στο fb αλλά τίποτε άλλο .
Που αλλού θα παίξει ο παντρεμένος από ίντερνετ ;;;;;
Χωρίς ρίσκα ;;;;;;;
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Κάποτε όλες οι χοντρές ψάχνονταν από το ίντερνετ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι ρε φιλε? Πού ειναι το προβλημα? Σαν πολυ δεν φοβαστε?Ώπα.
Κάτσε !!!!
Στην ηλικία μας, σήμερα , όντας παντρεμένοι , παίζεις στο ίντερνετ ;;;;;;;;
Ως παντρεμένος, από ίντερνετ, έπαιξα επώνυμα με πολύ παλιές γνωστές στο fb αλλά τίποτε άλλο .
Που αλλού θα παίξει ο παντρεμένος από ίντερνετ ;;;;;
Χωρίς ρίσκα ;;;;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα το κοψανε?Κάποτε όλες οι χοντρές ψάχνονταν από το ίντερνετ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εχω συγκεκριμενα κριτηρια τύπεεσυ τις διαλεγεις με πλαστιγγα τυπε?
Αρκει να την δω και να μου αρεσει
Δεν εχω συγκεκριμενο τύπο
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τωρα το κοψανε?
Τώρα παντρεύτηκαν όλες
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Γιατι ρε φιλε? Πού ειναι το προβλημα? Σαν πολυ δεν φοβαστε?
Δεν μας λες που !
Πας στο fb επώνυμα και την πέφτεις σε άγνωστες ;;;;;;;
Με τίποτε.
Ρίσκο .
Κάποια συμμαθήτρια από τα αγγλικά στην 4η δημοτικού ... είναι άλλη περίπτωση.
Τέτοιες τρώω κι εγώ από το fb.
Αλλά όχι άσχετες.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Γιατι ρε φιλε? Πού ειναι το προβλημα? Σαν πολυ δεν φοβαστε?
Δεν είσαι του πατρις,θρησκεία,οικογένεια εσύ;