Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Εγώ σου γράφω για το τι πραγματικά συνέβη όταν ήρθαν αλλοδαπές γυναίκες στην Ελλάδα κι εσύ απαντάς τις έγινε με δυο γνωστές σου που πήγαν Ν. Ζηλανδία. Μα και πιο παλιά έχω ακούσει Ελληνίδες να περηφανεύονται ότι πήραν πίπα σε Ιταλό σε τουαλέτα, σε διακοπές. Το θέμα είναι η συνολική συμπεριφορά, κι αυτά είναι τα γονίδια της Ελληνίδας. Ο πάτος στην εμφάνιση της Ευρώπης, συνδυασμένος με υπερφίαλες απαιτήσεις
Νομίζω ότι απαντάμε άσχετα ο ένας στον άλλον. Εγώ απαντώ στο ερώτημα πολλών εδώ μέσα στο γιατί οι ελλεεινιδες είναι ξινές και δύσκολα προσεγγισιμες. Και λέω ρε μάγκες μήπως φταίμε και εμείς λιγακι, που η πλειοψηφία μας όταν μια γυναίκα είναι άνετη με τη σεξουαλικότητα της και γαμιεται εύκολα την κατατάσσουμε στις "πουτανες"; Και έτσι καταλήγουμε στο αποτέλεσμα να κάνουν τις "δύσκολες" στους Έλληνες άντρες (γιατί η μαμάκα τους είπε να είναι σεμνές για να τυλίξουν τον καλό γαμπρό) και ταυτόχρονα "του δίνουν και καταλαβαίνει" με τουρίστες και με ξένους όταν επισκέπτονται την χώρα τους; Απλώς έναν προβληματισμό θέτω, τίποτα περισσότερο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Νομίζω ότι απαντάμε άσχετα ο ένας στον άλλον. Εγώ απαντώ στο ερώτημα πολλών εδώ μέσα στο γιατί οι ελλεεινιδες είναι ξινές και δύσκολα προσεγγισιμες. Και λέω ρε μάγκες μήπως φταίμε και εμείς λιγακι, που η πλειοψηφία μας όταν μια γυναίκα είναι άνετη με τη σεξουαλικότητα της και γαμιεται εύκολα την κατατάσσουμε στις "πουτανες"; Και έτσι καταλήγουμε στο αποτέλεσμα να κάνουν τις "δύσκολες" στους Έλληνες άντρες (γιατί η μαμάκα τους είπε να είναι σεμνές για να τυλίξουν τον καλό γαμπρό) και ταυτόχρονα "του δίνουν και καταλαβαίνει" με τουρίστες και με ξένους όταν επισκέπτονται την χώρα τους; Απλώς έναν προβληματισμό θέτω, τίποτα περισσότερο.

Πουτάνες είναι όταν δεν κάθονται σ'εμας τύπε

Αν μας κάθονται κι εμας,μια χαρά είναι

Επισκέπτης
Ακουσατε για την δεκατετραχρονη που διακινουσε βιντεο με παρτουζα συμμαθητριας της;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
απλα εδω περιτριγυριζομαστε απο ελλεεινιδες ρε τυπε γι'αυτο ασχολουμαστε με το ειδος. Αν ημασταν γερμανια θα λεγαμε για τις germ-ανηδες. Ολες οι βρωμες που εχουν μολυνθει απο τον δυτικο "πολιτισμο" τα ιδια σκατα ειναι.
Και στην Ουκρανία έχει έρθει ο δυτικός πολιτισμός τουλάχιστον στις πόλεις αλλά εκεί βγαίνεις για πλάκα έξω με άγνωστη γκόμενα από όλα τα σοσιαλ μίντια και σάιτ γνωριμιών.
Εδώ χάνουμε τον χρόνο σπαταλώντας μήνες ή και χρόνια ακόμη να βγούμε με μια που στην τελική δεν θα ξαναβγείς μαζί της γιατί η τύπισσα θα σε απορρίψει γιατί θεωρεί τον εαυτό ικανό για να βρει τον σούπερ άνδρα σύμφωνα με το δικό της μυαλό και τον βρίσκει στην τελική αλλά σε λίγο καιρό τον χάνει και διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Ξανά μετά ψάχνει να βρει έναν παρόμοιο από πείσμα και εγωισμό γιατί ο προηγούμενος την παράτησε.
Δεδομένου ότι έχω χάσει αρκετό χρόνο με δαυτες θα σας πρότεινα να επενδύσετε τον περισσότερο χρόνο σας σε κάτι πιο δημιουργικό κι ευχάριστο και να μην λαμβάνετε σοβαρά τις απορρίψεις διότι θα χαλάσετε την ψυχολογία σας. Προτιμότερη η ηρεμία παρά μια κατάσταση νευρωτική και αγχωδης. Κυνηγάτε τις χαλαρά για χόμπι κι αφήστε να έρθουν κυρίως μόνες τους, αν και οι Ελληνίδες σπάνια το κάνουν, τόσο ξινές που είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και στην Ουκρανία έχει έρθει ο δυτικός πολιτισμός τουλάχιστον στις πόλεις αλλά εκεί βγαίνεις για πλάκα έξω με άγνωστη γκόμενα από όλα τα σοσιαλ μίντια και σάιτ γνωριμιών.
Εδώ χάνουμε τον χρόνο σπαταλώντας μήνες ή και χρόνια ακόμη να βγούμε με μια που στην τελική δεν θα ξαναβγείς μαζί της γιατί η τύπισσα θα σε απορρίψει γιατί θεωρεί τον εαυτό ικανό για να βρει τον σούπερ άνδρα σύμφωνα με το δικό της μυαλό και τον βρίσκει στην τελική αλλά σε λίγο καιρό τον χάνει και διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Ξανά μετά ψάχνει να βρει έναν παρόμοιο από πείσμα και εγωισμό γιατί ο προηγούμενος την παράτησε.
Δεδομένου ότι έχω χάσει αρκετό χρόνο με δαυτες θα σας πρότεινα να επενδύσετε τον περισσότερο χρόνο σας σε κάτι πιο δημιουργικό κι ευχάριστο και να μην λαμβάνετε σοβαρά τις απορρίψεις διότι θα χαλάσετε την ψυχολογία σας. Προτιμότερη η ηρεμία παρά μια κατάσταση νευρωτική και αγχωδης. Κυνηγάτε τις χαλαρά για χόμπι κι αφήστε να έρθουν κυρίως μόνες τους, αν και οι Ελληνίδες σπάνια το κάνουν, τόσο ξινές που είναι.
Oμολογω δεν αντιλαμβανομαι γιατι σπαταλατε μηνες και χρονια για να βρειτε μια να βγειτε

Εγω θεωρω το ευκολοτερο πραγμα να βρεις καποια απο το ιντερνετ για να βγεις και να κανεις κατασταση. Ούτε ξερω ποσες φορες το εχω κανει.

Καποτε που δεν ειχαμε τετοια μεσα, φτυναμε αιμα να γνωρισουμε καμια κοπελα.
Τωρα που ολα ειναι στα ποδια μας με το πατημα ενος κουμπιου, παλι δεν μπορουν καποιοι.
Ε καλα νταξ, δεν ειναι στραβος ο γυαλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πουτάνες είναι όταν δεν κάθονται σ'εμας τύπε

Αν μας κάθονται κι εμας,μια χαρά είναι
Τύπε το εχουμε ξαναπει
Οποια παει με ολους, ειναι πουτανα

Οποια παει με ολους εκτος απο μενα, ειναι καριόλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οι μάγκες δεν παντρεύονται! (νυμφεύονται είναι το σωστό)

Όλες οι γυναίκες παντρεύονται τον καλύτερο χορηγό που μπορούν να βρουν πουλώντας του έρωτα και όταν τον βαρεθούν τον πλακώνουν στην παντόφλα και στο κέρατο! (αν περνάει ακόμα η μπογιά τους)
Χασαμε και τον Καβαλαρη σημερα μετα τον Σουκερ

Μαλλον η Διοικηση αποφασισε οτι πρεπει να σφιξουν λιγο τα λουρια και να μην ξοδευονται πολυτιμα bytes ανευ λογου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Oμολογω δεν αντιλαμβανομαι γιατι σπαταλατε μηνες και χρονια για να βρειτε μια να βγειτε

Εγω θεωρω το ευκολοτερο πραγμα να βρεις καποια απο το ιντερνετ για να βγεις και να κανεις κατασταση. Ούτε ξερω ποσες φορες το εχω κανει.

Τωρα που ολα ειναι στα ποδια μας με το πατημα ενος κουμπιου, παλι δεν μπορουν καποιοι.
μιλαμε για κατω απο 130 κιλα τυπε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Πραγματικά πιστεύεις ότι έχουμε ις ίδιες ικανότητες; ότι υπάρχει κάποια τυχαία ομάδα γυναικών (δεν μιλάω για μια ομάδα που θα στελεχωθεί με προσοχή με πιθανούς ειδικούς από όλους τους τομείς) η οποία θα καταφέρει να χτίσει μια λειτουργική πόλη με υποδομές, όπως κάνουν εδώ και χιλιετηρίδες ομάδες αντρών; 
Αν τις μάθαινε κάποιος μπορεί και να το έκαναν, όπως έμαθαν τόσα άλλα πράγματα. Αλλα αν η κοινωνία  τις θέλει barbie και λοβοτομημένες και τις μεγαλώνει με αυτό τον τρόπο έτσι θα πηγαίνει..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ώπα.
Κάτσε !!!!
Στην ηλικία μας, σήμερα , όντας παντρεμένοι , παίζεις στο ίντερνετ ;;;;;;;;

Ως παντρεμένος, από ίντερνετ, έπαιξα επώνυμα με πολύ παλιές γνωστές στο fb αλλά τίποτε άλλο .

Που αλλού θα παίξει ο παντρεμένος από ίντερνετ ;;;;;

Χωρίς ρίσκα ;;;;;;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Κάποτε όλες οι χοντρές ψάχνονταν από το ίντερνετ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ώπα.
Κάτσε !!!!
Στην ηλικία μας, σήμερα , όντας παντρεμένοι , παίζεις στο ίντερνετ ;;;;;;;;

Ως παντρεμένος, από ίντερνετ, έπαιξα επώνυμα με πολύ παλιές γνωστές στο fb αλλά τίποτε άλλο .

Που αλλού θα παίξει ο παντρεμένος από ίντερνετ ;;;;;

Χωρίς ρίσκα ;;;;;;;
Γιατι ρε φιλε? Πού ειναι το προβλημα? Σαν πολυ δεν φοβαστε?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατι ρε φιλε? Πού ειναι το προβλημα? Σαν πολυ δεν φοβαστε?

Δεν μας λες που !
Πας στο fb επώνυμα και την πέφτεις σε άγνωστες ;;;;;;;

Με τίποτε.
Ρίσκο .

Κάποια συμμαθήτρια από τα αγγλικά στην 4η δημοτικού ... είναι άλλη περίπτωση.
Τέτοιες τρώω κι εγώ από το fb.

Αλλά όχι άσχετες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom