Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Για τα ελληνικά δεδομένα εμφανίσιμος είμαι,αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο.Οι γκόμενες που γουστάρω,δεν με γουστάρουν αυτές.Και συνήθως τα έχουν με τύπους που είναι τα αντίθετα από μένα,καραγκιόζηδες κλπ αυτά που έγραψα παραπάνω.Το θέμα είναι όμως ότι αυτές είναι οι πιο καυλιάρες.Κάτι άλλες πιο σοβαρές που με γουστάραν,ήταν ντεκαυλέ εντελώς.

Είσαι εμφανίσιμος (κατά τα λεγόμενα σου),αλλα δεν σε γουστάρουν οι πιο καυλιάρες.
Οκ.....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν σε καταλαβαίνω όταν λες ότι είσαι εμφανίσιμος για τα ελληνικά δεδομενα, τι εννοείς; Είσαι δηλαδή 7αρι, 8κταρι; Και κοιτάς να προσεγγισεις κοπέλες ίδιας βαθμολογικής κλιμακας ή παραπάνω ή παρακάτω; Προσπαθώ να καταλάβω ρε φίλε αυτή σου την ηττοπάθεια. Γιατί τυπε εγώ όταν βγαίνω συνήθως πετυχαίνω ωραίους με ωραίες, μέτριους με μέτριες και άσχημους με άσχημες. Εκτός από κάποιες πολύ λίγες εξαιρέσεις.

Με ολη τη καλη διαθεση, δεν συμφωνω.

Στις γυναικες δεν τις απασχολει τοσο πολυ το πως εισαι αλλα το τι εισαι.

Δεν λεμε να εισαι γαματα και μαυρα χαλια με κοιλιες και ταπας εναμιση μετρο.

Λεμε να εισαι ενας νορμαλ αντρας. Τι εισαι μετραει και η συμπεριφορα.

Εμεις κοιταζουμε μονο το πως ειναι μια γυναικα και δεν δινουμε καθολου (κακως) βαση στη συμπεριφορα και στο τι ειναι.

Οι γυναικες εναν νορμαλ σε εμφανιση αντρα ψαχνουν που απλα να ειναι αντρας. Στο τι ειναι και στη συμπεριφορα του.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

ινσελς και mgtow θα σωσουν την ανθρωποτητα

και ασε τους γυναικοκεντρικους να ανατεμνουν τα σκατα της αιδοιοδουλιας :rockon: :rockon: :rockon:

Κατι άσχημοι δεν είναι συνήθως οι incels και οι mgtow?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Με ολη τη καλη διαθεση, δεν συμφωνω.

Στις γυναικες δεν τις απασχολει τοσο πολυ το πως εισαι αλλα το τι εισαι.

Δεν λεμε να εισαι γαματα και μαυρα χαλια με κοιλιες και ταπας εναμιση μετρο.

Λεμε να εισαι ενας νορμαλ αντρας. Τι εισαι μετραει και η συμπεριφορα.

Εμεις κοιταζουμε μονο το πως ειναι μια γυναικα και δεν δινουμε καθολου (κακως) βαση στη συμπεριφορα και στο τι ειναι.

Οι γυναικες εναν νορμαλ σε εμφανιση αντρα ψαχνουν που απλα να ειναι αντρας. Στο τι ειναι και στη συμπεριφορα του.

Σε ποιο παραλληλο συμπαν συμβαινουν αυτα?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.938
Πόντοι
216
Για τα ελληνικά δεδομένα εμφανίσιμος είμαι,αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο.Οι γκόμενες που γουστάρω,δεν με γουστάρουν αυτές.Και συνήθως τα έχουν με τύπους που είναι τα αντίθετα από μένα,καραγκιόζηδες κλπ αυτά που έγραψα παραπάνω.Το θέμα είναι όμως ότι αυτές είναι οι πιο καυλιάρες.Κάτι άλλες πιο σοβαρές που με γουστάραν,ήταν ντεκαυλέ εντελώς.
Ναι αυτό ισχύει για πολλά 20χρονα cockteasers αλλα ωραια μουνια. Έλκονται απο συγκεκριμένα προτυπα που τους πλασαρουν οι youtubers και η κακη tv. Αυτές τη δουλειά τους κανουν,famous θελουν να γίνουν. Εσενα σε βλεπουν σαν creepy bastard - beta cuck που θες να τις γαμησεις. Γι αυτο τα φτιαχνουν με κακεκτυπα αντρών που έχουν προδιαγραφές αληταρά και περιλαμβάνονται στον κύκλο τους και μόνο για να τους εμπιστευτούν το μουνί τους και την καρδιά τους και να τις πάνε μπροστα ετσι οπως ξερουν και θέλουν αυτες. Αλλιώς θα σε χιλιοτσεκάρουν, θα νιώθεις και μαλάκας και πάντα θα αναρωτιούνται τι κανουν μαζι σου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εγώ όταν βγαίνω συνήθως πετυχαίνω ωραίους με ωραίες, μέτριους με μέτριες και άσχημους με άσχημες. Εκτός από κάποιες πολύ λίγες εξαιρέσεις.

Δεν συμφωνώ,το ωραίος-ωραία είναι η εξαίρεση στην Ελλάδα,εκτός εαν ο ωραίος είναι κανας αθλητής.

Το σύνηθες είναι ωραία με μέτριο και συνήθως κοντύτερο,και το ψηλός με κοντόμπαζο.Θεσσαλονίκη βλέπω πολλά τέτοια παραδείγματα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σε ποιο παραλληλο συμπαν συμβαινουν αυτα?

Φτιαξε τα οικονομικα σου πρωτα και αν τα καταφερεις, θα ζεις πλεον στο συμπαν που οι νορμαλ σε εμφανιση αντρες και με αντρικη συμπεριφορα γαμανε.

Οι γυναικες θελουν αντρα. Οταν δεν τα εχεις καταφερει (μονος σου οχι ετοιμα) δεν σε υπολογιζουν για αντρα. Σε εχουν ειτε για φτυσιμο-ξινιλα-αρμεγμα ή για σκετο και σκληρο αρμεγμα αν εισαι κανας μπουλης που τα βρηκες ετοιμα.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.447
Πόντοι
1.056
Δεν συμφωνώ,το ωραίος-ωραία είναι η εξαίρεση στην Ελλάδα,εκτός εαν ο ωραίος είναι κανας αθλητής.

Το σύνηθες είναι ωραία με μέτριο και συνήθως κοντύτερο,και το ψηλός με κοντόμπαζο.Θεσσαλονίκη βλέπω πολλά τέτοια παραδείγματα
Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι αν και τα τελευταία χρόνια μένω Αθήνα. Πάντως όσες φορές είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω παρατηρήσει αυτά που λες. Συνήθως παρατηρώ ζευγάρια που η γκόμενα είναι ντυμένη υπερπαραγωγή και ο άλλος είναι σαν λετσος. Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες γιατί εγώ συνήθως κοιτάω τις γκόμενες. Και άντε για τις ωραίες διαμαρτύρεσαι γιατί θέλεις να είσαι στη θέση του μετριου. Οι ψηλοί τι σε νοιάζει ποια συνοδεύουν; Θέλεις να είσαι στη θέση του κοντομπαζου;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι αν και τα τελευταία χρόνια μένω Αθήνα. Πάντως όσες φορές είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω παρατηρήσει αυτά που λες. Συνήθως παρατηρώ ζευγάρια που η γκόμενα είναι ντυμένη υπερπαραγωγή και ο άλλος είναι σαν λετσος. Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες γιατί εγώ συνήθως κοιτάω τις γκόμενες. Και άντε για τις ωραίες διαμαρτύρεσαι γιατί θέλεις να είσαι στη θέση του μετριου. Οι ψηλοί τι σε νοιάζει ποια συνοδεύουν; Θέλεις να είσαι στη θέση του κοντομπαζου;
ανεκαθεν  οι  θεσσαλονικες  ηταν και  ειναι πιο νορμαλ  σε  ολα ....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Φτιαξε τα οικονομικα σου πρωτα και αν τα καταφερεις, θα ζεις πλεον στο συμπαν που οι νορμαλ σε εμφανιση αντρες και με αντρικη συμπεριφορα γαμανε.

Οι γυναικες θελουν αντρα. Οταν δεν τα εχεις καταφερει (μονος σου οχι ετοιμα) δεν σε υπολογιζουν για αντρα. Σε εχουν ειτε για φτυσιμο-ξινιλα-αρμεγμα ή για σκετο και σκληρο αρμεγμα αν εισαι κανας μπουλης που τα βρηκες ετοιμα.
θεωριες τυπε. Αυτα ειναι στην σφαιρα της φαντασιας του μεσου ελληνα. Μας νοιαζει ο μεσος αντρας. Ο σουπερ επιτυχημενος κ με εμφανιση δεν εχει προβλημα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όντως,και το καλοντυμένη-λέτσος είναι σύνηθες.

Για τους ψηλούς,εννοώ ότι με τη μπαζογαμία τους  ανεβάζουν και τα στάνταρ των γυναικών.Όταν βλέπεις  μπάζα 1.50 να τα έχουν με τύπους 1.80+,καταλαβαίνεις τί γίνεται.Την βλέπει μετά το άλλο μπάζο,σου λέει κάτσε να βρω κι εγώ καναν τέτοιο αφού έχει πολλούς αγάμητους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
#ΤΟ 10% ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... :thumbsup: :woldman:

#ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ... :shit:

Καθε γυναικα εχει δυο κουμπια:

BITCH MODE

FEMININE MODE

Στο χερι του καθε αντρα ειναι το τι κουμπακι θα πατησει.

Οταν ο αλλος πηγαινει συνεχως με τη συμπεριφορα του, το στυλ του, τις πραξεις του, τα λογια του, ολο του το ειναι και παταει συνεχεια το πρωτο κουμπακι...η γυναικα φταιει;

Καλα του κανει, το αξιζει και το ζηταει το κορμι του.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.456
Πόντοι
216
Ενώ εμείς διαλέγουμε αυτήν που αγαπάμε ή γουστάρουμε σεξουαλικά περισσότερο, οι γυναίκες  διαλέγουν αυτόν που κατά βάθος μισούν ή φοβούνται λιγότερο!

Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια!
ολα τα θηλυκα ζωα  οταν μπορουν, διαλεγουν αυτον που μπορει να μεγαλωσει τα παιδια του.
οι γυναικες και αυτες ζωα ειναι

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
#ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ... :shit:

#ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ... :woldman:
Τώρα πλέον το αποδέχονται και οι ίδιες ότι είναι οι χειρότερες αν τις πιάσεις σοβαρή κουβέντα. Εξαίρεση αυτές που ζουν στην κοσμαρα τους που είναι και οι περισσότερες βέβαια.
Στην Ασία, την Αφρική και την Λατινική Αμερική οι γυναίκες είναι ως επί το πλείστον φτιαγμένες για να υπηρετούν τον άνδρα. Στον υπόλοιπο κόσμο για να του κάνουν τη ζωή δύσκολη αλλά και την δική τους. Ελάχιστα προφίλ γυναικων τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο αναφέρουν ότι είναι εύκολες στις γνωριμίες.
Οι άλλες δυτικές και μοδατες θέλουν τα λουσα. Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι χάνουν τον χρόνο τους ψάχνοντας για τον έναν και μοναδικό που θα τις προσφέρει τα πάντα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Καθε γυναικα εχει δυο κουμπια:

BITCH MODE

FEMININE MODE

Στο χερι του καθε αντρα ειναι το τι κουμπακι θα πατησει.

Οταν ο αλλος πηγαινει συνεχως με τη συμπεριφορα του, το στυλ του, τις πραξεις του, τα λογια του, ολο του το ειναι και παταει συνεχεια το πρωτο κουμπακι...η γυναικα φταιει;

Καλα του κανει, το αξιζει και το ζηταει το κορμι του.

Τύπε αν τα έγραφες αυτά σε ξένο φόρουμ θα σε περνούσαν για φεμινιστη. Εδώ επειδή σε διαβάζουν Έλληνες τα αποδέχονται ένα σημαντικό ποσοστό.
Εμείς θέλουμε γυναίκες που τους αρέσουμε όπως είμαστε. Δεν θέλουμε γυναίκες που σκέφτονται σαν ανδρες ούτε αυτές που προκαλούν δίχως λόγο ανασφαλειες.
Εσύ ακολουθείς τη δυτική κουλτούρα μόνο και μόνο για να γαμησεις τις χαζοφεμινιστριες Ελλεηνιδες που δεν πιάνουν μία μπροστά σε ξενες. Τα λένε και οι ίδιες όταν βγαίνουν στο εξωτερικό. Έχω παράδειγμα Ελληνίδων που πήγαν στην Εσθονία και μείναν με το στόμα ανοιχτό.
Κάτσε εσύ λοιπόν και οι υπόλοιποι λάτρεις των ξινων Ελληνίδων να τις κερνάς και να τις κάνεις τον ταρίφα για τις πηδάς. Αυτά στο παρελθόν γίνονταν μόνο μεταξύ πλουσίων ανδρών και φτωχών γυναικων και σε λίγες περιπτώσεις. Τώρα έχετε πέσει οι περισσότεροι στην παγίδα της δημοσιότητας που έχει λάβει το κάθε τσουλι από το ινστα.
Εσείς χαλάτε την πιάτσα χρόνια τωρα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Όλοι συμβουλεύετε τους άνδρες να βελτιωθούν. Μόνο ο Σαββίδης έχει γράψει σε 500 εδώ μέσα 500 φορές τις ίδιες συμβουλές. Τις γυναίκες όμως τολματε να τις συμβουλευσετε ή φοβάστε μην σας απορρίψουν και σας θεωρήσουν μισογύνη ;;;; Σας απαντώ εγω. Όχι ! Ελάχιστοι το κάνετε ! Φάτε τις τώρα στην μάπα όσοι τις κυνηγάτε μετά μανιας. Ειδικά στις μεγαλουπόλεις τόση ξινιλα μαζεμενη δεν έχω δει. Μετανιώνω την ώρα που ήρθα από επαρχία και αναζητώ ευκαιρία να φύγω από την χωρα.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.447
Πόντοι
1.056
Όλοι συμβουλεύετε τους άνδρες να βελτιωθούν. Μόνο ο Σαββίδης έχει γράψει σε 500 εδώ μέσα 500 φορές τις ίδιες συμβουλές. Τις γυναίκες όμως τολματε να τις συμβουλευσετε ή φοβάστε μην σας απορρίψουν και σας θεωρήσουν μισογύνη ;;;; Σας απαντώ εγω. Όχι ! Ελάχιστοι το κάνετε ! Φάτε τις τώρα στην μάπα όσοι τις κυνηγάτε μετά μανιας. Ειδικά στις μεγαλουπόλεις τόση ξινιλα μαζεμενη δεν έχω δει. Μετανιώνω την ώρα που ήρθα από επαρχία και αναζητώ ευκαιρία να φύγω από την χωρα.
Πω ρε φίλε βγάζεις τόση κακία και μιζέρια που μέχρι και εγώ ξενέρωσα. Διανύω την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου (είμαι 30+), πιστεύω είμαι αρκετά ώριμος και ούτε χρειάζεται να πάρω από κανέναν συμβουλές, ούτε χρειάζεται να δώσω σε κανέναν συμβουλές. Στο θέμα " γυναίκες" ενίοτε τρώω τα μούτρα μου, ενίοτε περνάω ζάχαρη, μπάλα είναι και γυρίζει. Συμφωνώ ότι οι ελλεεινιδες είναι ξινές, ψηλομυτες, ανοργασμικες και ότι άλλο θες. Και σε αυτό φταίμε και οι Έλληνες άντρες. Δεν μπορεί να φταιει μόνο το ένα φύλο. Οι γυναίκες στη Ελλάδα φοβούνται το σεξ, φοβούνται να ικανοποιήσουν τις καύλες τους γιατί γνωρίζουν ότι ενδομυχα ο Ελληνας άντρας που είναι απέναντι τους θα τις χαρακτηρίσει "εύκολες" και "πουτανακια". Ας είμαστε ειλικρινεις και εγώ Έλληνας άντρας είμαι. Οπότε μήπως πρέπει και εμείς να αλλάξουμε μυαλά. Τώρα για το κερασμα, εγώ το έχω ξαναπεί όποιος κερνάει πλην πρώτου ραντεβού, είναι μαλακας.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Τώρα πλέον το αποδέχονται και οι ίδιες ότι είναι οι χειρότερες αν τις πιάσεις σοβαρή κουβέντα. Εξαίρεση αυτές που ζουν στην κοσμαρα τους που είναι και οι περισσότερες βέβαια.
Στην Ασία, την Αφρική και την Λατινική Αμερική οι γυναίκες είναι ως επί το πλείστον φτιαγμένες για να υπηρετούν τον άνδρα. Στον υπόλοιπο κόσμο για να του κάνουν τη ζωή δύσκολη αλλά και την δική τους. Ελάχιστα προφίλ γυναικων τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο αναφέρουν ότι είναι εύκολες στις γνωριμίες.
Οι άλλες δυτικές και μοδατες θέλουν τα λουσα. Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι χάνουν τον χρόνο τους ψάχνοντας για τον έναν και μοναδικό που θα τις προσφέρει τα πάντα.

Τα είπες σχεδόν όλα..οι ελλεηνίδες έχουν πιάσει πάτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom