Σαν αυτές που κάνω παρέα σας έδειξα. Δεν πιάνετε μία μπροστά τους. ΜπαζοτσουλοΕλεηνίδες.
γεια σου ρε ομορφε καραβλαχε
που αν δεν τα σκασεις σε εχουν γειωμενο με Καϊρο
αλήθεια ξερεις πού είναι το καϊρο?
μη το ψαξεις στη ρωσια, πιο νοτια ειναι
Σαν αυτές που κάνω παρέα σας έδειξα. Δεν πιάνετε μία μπροστά τους. ΜπαζοτσουλοΕλεηνίδες.
τις εχετε γαμησει επι πληρωμη
Σ' αγαπώ. Ακόμα να το καταλάβεις??
Eσύ δίνεις καλύτερες τιμές?
ωραια φερε ενα μονοπετρο
ναι ειναι τζαμπα εντελως
γεια σου ρε ομορφε καραβλαχε
που αν δεν τα σκασεις σε εχουν γειωμενο με Καϊρο
αλήθεια ξερεις πού είναι το καϊρο?
μη το ψαξεις στη ρωσια, πιο νοτια ειναι
ναι ειναι τζαμπα εντελως
Ο χωριάτης που δεν ξέρει ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!!!ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΩ. 6 χρόνια έζησα στην Ευρώπη κι έχω πάει παντού.
ναι ειναι τζαμπα ενjavascript:void(0);τελως
Αληθεια λεει... ;)
Εσύ το ξέρεις καλά. Ήμουν σίγουρος. Ως μπαζοΕλεηνίδα μόνο από κανένα Άραβα θα περιμένεις να σε κοιτάξει. Όλες ίδια γούστα έχετε εδώ μέσα. Σας ξέρω καλά είπαμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη να το ψάξω. Προτιμώ την Αρεία φυλή.
Εσύ το ξέρεις καλά. Ήμουν σίγουρος. Ως μπαζοΕλεηνίδα μόνο από κανένα Άραβα θα περιμένεις να σε κοιτάξει. Όλες ίδια γούστα έχετε εδώ μέσα. Σας ξέρω καλά είπαμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη να το ψάξω. Προτιμώ την Αρεία φυλή.
Ο χωριάτης που δεν ξέρει ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!!!
Σκίσε τα πτυχία σου ρεεεε:
Δεν με κόφτει, έχεις δίκιο, αλλά είμαι κατά βάθος φιλάνθρωπος (αν ανήκεις σε αυτό το είδος) και ειλικρινά σε λυπάμαι απεριόριστα.Και σενα τι σε κόφτει ρε καραγκιοζάκο?? Τα μούτρα σου να λυπηθείς. Γιατί δεν τα λες αυτά στις άλλες?? Εγώ τουλάχιστον είμαι άντρας και μπαίνω στο site. Σε όποιο thread έχω γνώμη, τη λέω. Το δικό σου πρόβλημα ΔΕΝ κατάλαβα ποιο είναι. Εγώ ΔΕΝ ασχολήθηκα μαζίσου. Το ίδιο κάνε κι εσύ. Άιντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
κανε καμια οικονομια τωρα για να χεις να πηδηξεις
γιατι αλλιως θα το κανεις σφεντονα για τα σπουργιτια
περαστικα
Ο χωριάτης που δεν ξέρει ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!!!
Σκίσε τα πτυχία σου ρεεεε:
εγω που διαβαζα σουπερ κατερινα οταν ημουνα μικρη το εβλεπα συχνα
δε μου κανει εντυπωση.......χαχαχαχα
και για να σε προλλαβω.........δεν το εκανα ποτε και δεν καταλαβα ποτε μου τα ατομα που "θαυμαζουν" τραγουδιστες-ηθοποιους-μοντελα κτλ.....γενικα δεν εντυπωσιαζομαι και δε θαυμαζω κανεναν σχεδον......κακο αυτο μαλλον.....
Δεν με κόφτει, έχεις δίκιο, αλλά είμαι κατά βάθος φιλάνθρωπος (αν ανήκεις σε αυτό το είδος) και ειλικρινά σε λυπάμαι απεριόριστα.
Να το κοιτάξεις πάντως...
Είσαι ο μόνος που βγάζεις μονίμως αφρούς...