Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οχι τον τραγουδιστή ή τον συνθέτη -δεν θυμάμαι- τον άσημο της καθημερινότητας όπως είπε πολύ σωστά o gandy....τον υπάλληλο, τον φοιτητή, τον γιατρό, τον καθηγητή κλπ

πας άσημος εστί αδιάφορος για εσάς.....αρκεί να δείς πώς κοιτάτε έναν διάσημο απο ένα άσημο.....τον άσημο απλά δεν τον κοιτάτε καθόλου...

Μεγάλη κοτσανίτσα πέταξες.Εγώ μια χαρά είμαι  με τον φοιτητή μου κ πάντα σε φοιτητές προσανατολιζόμουν.. :cheesy: :cheesy: :sunglasses:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Συμφωνα με προσφατες κλινικες και εργαστηριακες ερευνες ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΖΟ...Do not Disturb...

Επισκέπτης
φρυνοι τι ειναι τα μικρα βατραχια?εφυγε κ ο βοθρος που ειναι εξπερ στη ζωολογια να μου πει :2funny: :2funny:

ειπαμε μπαζα με σκεμπε κ καμπριοι ειμαστε κ σε οποιες αρεσουμε :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
ανατολ εισαι ημιμαθης και σιχενομαι τα τυρογαλα που πανε καποια χρονια στο εξωτερικο και ερχονται πισω με υφακι ξερολα........σορρυ αλλα ουτε να σε δουλεψω δεν εχω ορεξη αυτη τη στιγμη.......εισαι χειροτερος απο "πιατά" στην Αστορια.....

Τυρόγαλα είναι αυτοι που γνώρισες. Εγώ ημουν 5 χρονια Αγγλία. Δούλευα και σπούδαζα. Αν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό. Ξερόλας δεν τοπαιξα ποτέ. Αυτά που ξέρω όμως, τα ξέρω καλά. Γιατί ταχω ζήσει και τα ζω καθημερινά. Άιντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Θα φάει κανά lock άραγε το thread όταν φτάσει τις 1000 σελίδες?

Επισκέπτης
Μεγάλη κοτσανίτσα πέταξες.Εγώ μια χαρά είμαι  με τον φοιτητή μου κ πάντα σε φοιτητές προσανατολιζόμουν.. :cheesy: :cheesy: :sunglasses:

μαλλον εσυ πετας κοτσανες κ δεν καταλαβαινεις τι λεμε
βγαλε τη σκια η βαλε αδιαβροχη τουλαχιστον βοηθαει :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
πες του κανα κωλοχώρι στη ρωσια.. μέχρι εκει ξερει.. τα αλλα ειναι αγνωστα μερη.

μην τον βαζεις να ψαχνει βραδυατικο τι σημαίνει "πιατάς στην αστορια"

ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΩ. 6 χρόνια έζησα στην Ευρώπη κι έχω πάει παντού. Τι να μας πεις τώρα κι εσυ??

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τυρόγαλα είναι αυτοι που γνώρισες. Εγώ ημουν 5 χρονια Αγγλία. Δούλευα και σπούδαζα. Αν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό. Ξερόλας δεν τοπαιξα ποτέ. Αυτά που ξέρω όμως, τα ξέρω καλά. Γιατί ταχω ζήσει και τα ζω καθημερινά. Άιντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

φευγεις αγαπη?

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσεις κοιτατε τις φωτοσοπιασμενες στα περιοδικα εμεις γιατι να μην κοιταξουμε εναν ωραιο αντρα?
Επειδη ειστε εσεις φρυνοι πρεπει εμεις να σας κανουμε πριγκιπες?
Ε οχι

Οχιά διμούτσουνη
Τους πρίγκιπες τους ψάχνετε εσείς...και υπάρχει μια διαφορά
εμείς συμβιβαζόμαστε με άσημες κοπέλες της καθημερινότητας...(τι να κάνουμε που οι Ρωσίδες είναι κούκλες;;;)
εσείς ψάχνετε διάσημους, πρίγκιπες πάνω στα άσπρα άλογα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μπραβο σου και;;;;;;;

ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΩ. 6 χρόνια έζησα στην Ευρώπη κι έχω πάει παντού. Τι να μας πεις τώρα κι εσυ??

κι εγω τοσα κοντευω να τα κανω και;;;;;;;;;;;;;;;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εμ γιαυτο σε λεω τυρογαλο καλε μου........γιδοχαρος εφυγες τυρογαλο γυρισες.......χειροτερος απο πιατά στην Αστορια που μενει εκει 50 χρονια.......καλα λες ρε ρουλι ας μην του βαζω δυσκολα....μπορει να καει ο δισκος....να τον αφησυμε στο ρελαντι καλυτερα :)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τι λετε μωρή πατσαβουρες με το που ειδατε τις  ΜΟΥΝΑΡΕΣ του anatolgami αρχισατε ολες να ποσταρετε καβλια και πολίστες.αλλα ειστε τοσο χαζες που τέτοιου επιπεδου μουνια σαν του anatolgami εμεις εχουμε γαμησει.εσεις σαν τους πολιστες ειχατε κανα γκομενο?????

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Ανατολαγαμι,

Πραγματικά τώρα, έχεις ξεφύγει τελείως.
Εδώ πάντα χαβαλές γινόταν, αλλά εσύ έχεις πραγματικά ξεφύγει...
Πολύ πάντα έμπαιναν, έλεγαν μια μαλακία να περάσει ή ώρα και έφευγαν

Εσύ έχεις χάσει κάθε μέτρο...
Βρίζεις χυδαία όποιον διαφωνεί μαζί σου...

Ξημεροβραδιάζεσαι σε αυτό το θρεντ και όποια σελιδα του θρεντ ανοίξει κανείς τις τελευταίες 10 μέρες θα βρει 5 δικά σου ποστ.

Μιλάμε για κατάσταση πλήρους υστερίας.
Και άλλοι μπαίνουν σε αυτό το θρεντ, αλλά κανείς δεν κάνει έτσι.
Αναρωτιέμαι ειλικρινά ποιο μεγάλο κακό σε βρήκε στη ζωή και έχεις πάθει τέτοιο παράκρουση.
Ούτε ο Λάκηςπ.χ.33 δεν κάνει έτσι.

Εκτίθεσαι με τόσο παράφρονη συμπεριφορα, ειλικρινά σου μιλάω.

Κατα βάθος σε λυπάμαι αφάνταστα...

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

οι σπουδες σε μαραναν :grin:

προφανώς βλαχος πηγες, καραβλαχος γυρισες

α! και πού σαι

μη χανεις τη ψυχραιμια σου

θα σου πεσει, και θα απογοητευτουν οι βλαχες που κανεις παρεα :grin:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οχιά διμούτσουνη
Τους πρίγκιπες τους ψάχνετε εσείς...και υπάρχει μια διαφορά
εμείς συμβιβαζόμαστε με άσημες κοπέλες της καθημερινότητας...(τι να κάνουμε που οι Ρωσίδες είναι κούκλες;;;)
εσείς ψάχνετε διάσημους, πρίγκιπες πάνω στα άσπρα άλογα...

δενδρογαλια παρακαλω!
Σου ειπα ,ας ειναι και περιπτερας ο αλλος ,αρκει να ειναι σαν τον αφρουδακη πχ (εμφανιση)
Αλλα δυστηχως μονο κατι 1,10 που κανουν τους γαμαω βρισκουμε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι λετε μωρή πατσαβουρες με το που ειδατε τις  ΜΟΥΝΑΡΕΣ του anatolgami αρχισατε ολες να ποσταρετε καβλια και πολίστες.αλλα ειστε τοσο χαζες που τέτοιου επιπεδου μουνια σαν του anatolgami εμεις εχουμε γαμησει.εσεις σαν τους πολιστες ειχατε κανα γκομενο?????

τις εχετε γαμησει επι πληρωμη :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να το δώ κι αυτό και τι στον κόσμο.....

εγω που διαβαζα σουπερ κατερινα οταν ημουνα μικρη το εβλεπα συχνα :P
δε μου κανει εντυπωση.......χαχαχαχα

και για να σε προλλαβω.........δεν το εκανα ποτε και δεν καταλαβα ποτε μου τα ατομα που "θαυμαζουν" τραγουδιστες-ηθοποιους-μοντελα κτλ.....γενικα δεν εντυπωσιαζομαι και δε θαυμαζω κανεναν σχεδον......κακο αυτο μαλλον.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom