Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Ε αυτη το ξεκινησε τυπε μου,ηθελε και τα ακουσε.Σε περιπτωση που μου ελεγε παπαριες του τυπου πως μιλας ετσι κτλ κτλ,και σηκωνοταν και εφευγε,απλα θα εχανε ενα πουτσο ακομα αυτη,εγω ενα μουνι ακομα, και θα κατεληγα το επομενο βραδυ η να τον παιξω με καμια τσοντα,η να παω κανα μπουρδελακι η να γαμησω κανα αλλο ξεκωλο.Δε βαριεσαι,εμεις να μαστε καλα, αμα η οποια δε θελει μια,εγω δεν θελω 10.Μου χει τυχει και περιπτωση  που ξημερωματα 3 η ωρα μια την επεστρεφα σπιτι της μετα απο ραντεβου και επειδη ειχε ξεπερασει τα ορια,της πατησα ενα χεσιμο ξεγυρισμενο.Η μαλακω μου φερθηκε λες και ειμαστε δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια παντρεμενοι και την επιασε αλλο ενα αμοκ απο αυτα που ξερεις οτι πιανουν τη μανα των παιδιων σου ποτε ποτε,και απλα δυναμωνεις μουσικη η κανεις πως δεν ακους,μεχρι να συνελθει.Η διαφορα ηταν οτι ειμασταν δευτερο ραντεβου και οχι 20 χρονια παντρεμενοι με παιδια οποτε ακουσε αυτο που επρεπε να ακουσει βασει των παπαριων που πεταξε.Τσαντιστηκε ακομα περισσοτερο και μου ζητησε να σταματησω να κατεβει.Φυσικα εκανα στην ακρη και σταματησα,κι εκεινη ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο και με κοιταγε λες και δεν περιμενε οτι θα υπακουσω στο προσταγμα της.Την κοιταξα και της ελεγα τι περιμενεις,θα κατεβεις?Φυσικα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο και μου πε παμε να φυγουμε λουφαζοντας.ΓΙα οσο καιρο ακομα νταραβεριστηκαμε προσεχε τι ελεγε.Μια αλλη σε παρομοια φαση για να μην πληγωθει ο εγωισμος της (και καλα παπαριες) κατεβηκε και εφυγε.Φυσικα δεν ξαναμιλησαμε αλλα καλυτερα,μαλακισμενα κομπλεξικα και κυκλοθυμικα ατομα δεν θελω στη ζωη μου.Οποτε καλυτερα που εφυγε η δικια σου τυπε μου,σε γλιτωσε η ιδια απο μια κολαση που θα ταν οτι κι αν δημιουργουσατε.
Αλλες ψαχνουν για γαμπρο αλλες για χορηγο δυσκολα να βρεις μισ κοπελα να μπορεις να μιλας να περνας καλα χωρις να πριζει μπαλες...

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Ετσι ειναι.Αλλες εχουν μανα που δε παλευεται με τπτ παιδες...Υπαρχουν τρελες περιπτωσεις με μαμαδες που προστατευουν το τεκνο τους στο φουλ...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ετσι ειναι.Αλλες εχουν μανα που δε παλευεται με τπτ παιδες...Υπαρχουν τρελες περιπτωσεις με μαμαδες που προστατευουν το τεκνο τους στο φουλ...

Πολύ νέος, είχα γνωρίσει τύπο μεγαλύτερο από μένα που είχε μία γκόμενα για πούτσο και την είχε στα ώπα ώπα. Δεν είχα καταλάβει γιατί . Μετά από πολλά χρόνια εκτίμησα τις αρετές της.

Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΡΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ.

Μεγάλα αβαντάζ για ελληνίδα :

1)Να μην έχει αδελφές.
2)Να έχει ψοφήσει η μάνα της .

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.232
Πόντοι
2.411
Ε;ν η πεθερα δε σε θελει επςιδη ειναι περπατημενη και σε κοψει οτι εισαι γαμηκουλας κι αναξιοπιστος τοτε δεκτο.Εαν σε απορριψει επειδη απλα δεν εχεις χρημα,τοτε ειναι μαλακω και πιθανον να εχει δασκαλεψει κ την κορη της να ειναι χρηματοδουλη,οποτε προσοχη,θα φατε σουτ μολις βρεθει καποιος χλεχλες πυρφορος με πορτοφολι.
Η καλη πεθερα παντως εχει πολλα καλα,ειδικα αν σε αγαπαει κ σε βλεπει σαν παιδι της.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Πολύ νέος, είχα γνωρίσει τύπο μεγαλύτερο από μένα που είχε μία γκόμενα για πούτσο και την είχε στα ώπα ώπα. Δεν είχα καταλάβει γιατί . Μετά από πολλά χρόνια εκτίμησα τις αρετές της.

1)Να μην έχει αδελφές.
Το ίδιο είχε πει και μια χαζογκομενα σε έναν φίλο μου. Ο ιδανικός Έλληνας άντρας είναι μοναχοπαίδι και ορφανός από μάνα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το ίδιο είχε πει και μια χαζογκομενα σε έναν φίλο μου. Ο ιδανικός Έλληνας άντρας είναι μοναχοπαίδι και ορφανός από μάνα.

Πιστεύω ο φίλος σου να ήταν ξηγημένο παληκάρι και να γάμησε όλες τις πουτάνες της αττικής
και τουλάχιστον τις μισές και από τον κώλο . Όσο είχε σχέση με την κόρη της εννοείται .

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Πιστεύω ο φίλος σου να ήταν ξηγημένο παληκάρι και να γάμησε όλες τις πουτάνες της αττικής
και τουλάχιστον τις μισές και από τον κώλο . Όσο είχε σχέση με την κόρη της εννοείται .
Μπα στο μήνα πάνω την σχόλασε. Δεν πρόλαβε να ξενογαμησει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

1)Να μην έχει αδελφές.
σε πολλες ελλεεινιδες μοναχοπαιδια αυτους του κοκμπλοκινγκ ρολους παιζουν οι φιλεναδες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
σε πολλες ελλεεινιδες μοναχοπαιδια αυτους του κοκμπλοκινγκ ρολους παιζουν οι φιλεναδες

Οι φιλες της ειναι ο λογος που θα φας ακυρο στο 99% των περιπτωσεων που θα πας ετσι χυμα να τη πεσεις σε κοπελα οταν θα ειναι μαζι τους σε μαγαζι-δρομο-οπουδηποτε.

Αυτο που τρεμει η καθε κοπελα, ειναι τι θα πουν-κανουν οι "φιλες" της. Το πως θα τη χαρακτηρισουν αν απλα σου φερθει ομορφα και απλα φλερταρετε. Η ξυνιλα που αντιμετωπιζουν οι αντρες εξω οταν δοκιμαζουν να φλερταρουν μια κοπελα, αυτο ακριβως ειναι.

Η αλλη οψη του νομισματος, ειναι να σε και καλα "εγκρινουν" οι "φιλες" της. Για τον χ ψ λογο. Αν συμβει αυτο, παιζει σοβαρο μπλεξιμο στο μελλον με αγνωστες προεκτασεις και καταληξη.

Σε καθε περιπτωση, το φλερτ εξω εχει πεθανει εκτος απο μερικες περιπτωσεις που σε μυριστουν οτι εισαι παιχτης οποτε και εχει το "ελευθερο" απο αυτες να παιξει κανονικα οπως θελει μαζι σου. Δεν βρισκουν ευκολα παιχτες αλλωστε, οποτε δεν θα αφησουν την ευκαιρια να παει χαμενη και μαζι με αυτη να χασουν καυλα-ευχαριστηση-εμπειρια-μουρη.

Για αυτο τα σοσιαλ εχουν παρει φωτια. Διοτι πολυ απλα, μεσα εκει αν σε γουσταρει, δεν θα τη δει κανεις δεν θα τη κρινει κανεις. Θα ερθει μαζι σου να γαμηθει και δεν θα το μαθει κανεις. Θα μπορεσει να λειτουργησει πιο ανετα-ελευθερα.

Οταν ομως σε κοψει για βητα κατηγορια (μαλακα) θα περασεις κανονικα ολα τα σταδια. Θα σε εμφανισει παντου να παρει το οκ και μετα θα σε στιψει κανονικα (και καλα θα σου κανει αφου δεν εχεις ξεστραβωθει ακομα εν ετη 2019).

Οι γυναικες ειναι εντελως σκληρες-αδιστακτες-αψυχες μεταξυ τους. Οι "φιλες" ειναι το παν για αυτες.

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Οταν ομως σε κοψει για βητα κατηγορια (μαλακα) θα περασεις κανονικα ολα τα σταδια. Θα σε εμφανισει παντου να παρει το οκ και μετα θα σε στιψει κανονικα (και καλα θα σου κανει αφου δεν εχεις ξεστραβωθει ακομα εν ετη 2019).

Τι ειπες τώρα? Αυτο λες να μου εκανε μια καριολα που ειχα μπλέξει παλιά? Μαλλον δεν πήρα το οκ φαινεται...  :think:

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
86
Εννοείται φίλε μου. Οι γυναίκες έτσι κάνουν. Παίρνουν έγκριση από τις φίλες πρώτα. Πριν 1 μήνα μία κοπέλα που έπαιζε κάτι, ήταν η φάση που κανονίζαμε πρώτο ραντεβού. Και μου στέλνει το εξής :" Οι 2 φίλες(ανέφερε ονόματα) και ο Βασίλης(ο gay κολλητός) σε βρήκαν ιδιαίτερα συμπαθητικό. Έχεις 3/3". Και της λέω :"Ωραία. Δηλαδή πέρασα τις εξετάσεις". Ότι να 'ναι δηλαδή... Εμείς λειτουργούμε αλλιώς. Μας καυλώνει το κοράσσιο? Προχωράμε χωρίς να λογαριάσουμε γνώμες κλπ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Εννοείται φίλε μου. Οι γυναίκες έτσι κάνουν. Παίρνουν έγκριση από τις φίλες πρώτα. Πριν 1 μήνα μία κοπέλα που έπαιζε κάτι, ήταν η φάση που κανονίζαμε πρώτο ραντεβού. Και μου στέλνει το εξής :" Οι 2 φίλες(ανέφερε ονόματα) και ο Βασίλης(ο gay κολλητός) σε βρήκαν ιδιαίτερα συμπαθητικό. Έχεις 3/3". Και της λέω :"Ωραία. Δηλαδή πέρασα τις εξετάσεις". Ότι να 'ναι δηλαδή... Εμείς λειτουργούμε αλλιώς. Μας καυλώνει το κοράσσιο? Προχωράμε χωρίς να λογαριάσουμε γνώμες κλπ.
τυπε ελπιζω να μην καταληξεις στα χερια του βασιλη στο τελος  ομως  :grin:

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
86
Χαχαχα. Όχι φίλε μου, αν και ξερογλύφονταν. Η μία φίλη όμως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καυλάκι...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Χαχαχα. Όχι φίλε μου, αν και ξερογλύφονταν. Η μία φίλη όμως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καυλάκι...
τυπε αν σου ελεγε οτι πρεπει  να τον ακουμπησεις και λιγο στο βασιλη για να φας κι εκεινη τι θα εκανες?  :grin:

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
86
΄Θα έλεγα όχι. Δεν μου σηκώνεται με αγοράκια τύπε... Το ιδανικό θα ήταν να μου πει να τον ακουμπήσω στο άλλο το καυλάκι...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Αυτο ακριβως (ισως και χειροτερα) συμβαινει οταν σε εχουν κοψει για βητα και σε θελουν για τον χ ψ λογο. Τοτε θα σε παρουσιασουν στις φιλες τους και μονο.

Αν βρει εναν παιχτη και γουσταρει, δεν θα τον παρουσιασει πουθενα, δεν θα κανει τιποτα σοβαρο μαζι του ποτε. Θα ευχαριστηθει απλα πουτσα, θα του φερθει οσο πιο γυναικεια δεν εχει φερθει ποτε στη ζωη της (το εχει αναγκη αυτο απλα δεν το βγαζει στους βηταδες και καλα κανει διοτι δεν το αξιζουν) και μετα θα συνεχισει να στιβει βηταδες μια ζωη βγαζοντας το αχτι της πανω τους επειδη τη ταλαιπωρησε ψυχικα ο παιχτης.

Λογω του ειναι drama junkies, μολις βρει εναν παιχτη, ηθελημενα θα ζησει το δραμα της, θα ξεφτιλιστει, θα ταπεινωθει, θα γινει χωμα. Ολο αυτο το κανει γιατι εχει αναγκη να το κανει, να υποταχτει σε εναν αντρα. Να ξεφτιλιστει. Να φερθει ομορφα. Να τα δωσει ολα.

Συντομα ομως ολο αυτο θα τελειωσει και σε ολο το υπολοιπο της ζωης της δεν θα ξαναβγαλει γυναικεια συμπεριφορα ποτε. Μονιμως θα παιζει με βηταδες και θα τους στιβει (τους αξιζει). Που και που, αν κοβει κανα παιχτακι θα αρπαζει και καμια πουτσα στα βιαστικα-κρυφα ετσι για να νιωθει και λιγο γυναικα, να καυλωνει.

Στο παρελθον γνωριζω μια κοπελα μεσα απο το insta. Μιλαμε αρχικα εκει με μηνυματα. Μετα τα πρωτα μηνυματα, της δινω το κινητο μου και της προτεινω να μιλησουμε τηλεφωνικα. Το κανει. Καλει, μιλαμε για 45 λεπτα περιπου. Την επομενη μερα, ξανακαλει, μιλαμε παλι. Τη τριτη ημερα, μου δινει ραντεβου. Πηγαινω στο ραντεβου και καθεται μαζι με μια φιλη της (και καλα με πηρε και ειχα καιρο να τη δω και της ειπα ελα). Καθομαι, στα αρχιδια μου. Στα 10 λεπτα, σκαει ακομα μια φιλη της. Χαιρετουρες κτλπ, καθομαι. Πινω ποτακι και δεχομαι ερωτησεις απο τις δυο φιλες, καθε ειδους μαλακιες και τεστ που μπορεσαν να σκεφτουν. Σε καποια φαση, μου στελνει ενα αλλο γκομενακι μηνυμα αν θα βρεθουμε πιο μετα, το ανοιγω μπροστα τους (viber) και απαντω κανονικα και γυρισμενο επιτηδες να βλεπουν. Η μια φιλη με ρωτα, μπορω να δω τη φωτογραφια της κοπελας; Της λεω, φυσικα, και της δινω το κινητο. Εχει πεσει και η δευτερη φιλη και βλεπουν φωτο αλλα και σκρολαρουν κιολας. Τις αφηνω, εχω γραψει στα αρχιδια μου την αλλη (που ειχα και καλα ραντεβου μαζι της) και απολαμβανω το ποτο μου ακουγοντας τη μουσικη που επαιζε το μαγαζι (γαμαει ο dj, σωστος). Καποια στιγμη παιρνει τηλεφωνο το γκομενακι που ειχε στειλει το μηνυμα, τους ζητω το κινητο μου πισω ωστε να απαντησω στη κληση. Απαντω, πεταω ενα: Κατα τις μια μωρο μου θα ειμαι εκει. Ζηταω λογαριασμο, πληρωνω και τους ευχομαι καλη συνεχεια. Εχουν μεινει γελοια-τραγικα αμηχανες, χαιρεταω και φευγω.Το τι εγινε με τη κοπελα που ειχα αρχικα το ραντεβου τις επομενες ημερες, ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της σεξουαλικης μου ζωης.

Σκεφτηκα να παιξω και με καμια απο τις δυο φιλες της αλλα δεν ετυχε. Δεν τις ξαναεμφανισε ποτε. Δεν βγαιναμε συχνα εξω. Απο τις 10 φορες, ουτε τις 2 σε μαγαζι. Ολο ξενοδοχεια και μαγαζια για φαγητο. Νυχτα εξω ποτε. Γαμησι μασες και κοντινες εκδρομες σε διαφορα μερη.

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
86
Εγώ προσωπικά δεν έχω ανάγκη επιβεβαίωσης από καμία καμένη-τραγική...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom