Εννοείται φίλε μου. Οι γυναίκες έτσι κάνουν. Παίρνουν έγκριση από τις φίλες πρώτα. Πριν 1 μήνα μία κοπέλα που έπαιζε κάτι, ήταν η φάση που κανονίζαμε πρώτο ραντεβού. Και μου στέλνει το εξής :" Οι 2 φίλες(ανέφερε ονόματα) και ο Βασίλης(ο gay κολλητός) σε βρήκαν ιδιαίτερα συμπαθητικό. Έχεις 3/3". Και της λέω :"Ωραία. Δηλαδή πέρασα τις εξετάσεις". Ότι να 'ναι δηλαδή... Εμείς λειτουργούμε αλλιώς. Μας καυλώνει το κοράσσιο? Προχωράμε χωρίς να λογαριάσουμε γνώμες κλπ.
Αυτο ακριβως (ισως και χειροτερα) συμβαινει οταν σε εχουν κοψει για βητα και σε θελουν για τον χ ψ λογο. Τοτε θα σε παρουσιασουν στις φιλες τους και μονο.
Αν βρει εναν παιχτη και γουσταρει, δεν θα τον παρουσιασει πουθενα, δεν θα κανει τιποτα σοβαρο μαζι του ποτε. Θα ευχαριστηθει απλα πουτσα, θα του φερθει οσο πιο γυναικεια δεν εχει φερθει ποτε στη ζωη της (το εχει αναγκη αυτο απλα δεν το βγαζει στους βηταδες και καλα κανει διοτι δεν το αξιζουν) και μετα θα συνεχισει να στιβει βηταδες μια ζωη βγαζοντας το αχτι της πανω τους επειδη τη ταλαιπωρησε ψυχικα ο παιχτης.
Λογω του ειναι drama junkies, μολις βρει εναν παιχτη, ηθελημενα θα ζησει το δραμα της, θα ξεφτιλιστει, θα ταπεινωθει, θα γινει χωμα. Ολο αυτο το κανει γιατι εχει αναγκη να το κανει, να υποταχτει σε εναν αντρα. Να ξεφτιλιστει. Να φερθει ομορφα. Να τα δωσει ολα.
Συντομα ομως ολο αυτο θα τελειωσει και σε ολο το υπολοιπο της ζωης της δεν θα ξαναβγαλει γυναικεια συμπεριφορα ποτε. Μονιμως θα παιζει με βηταδες και θα τους στιβει (τους αξιζει). Που και που, αν κοβει κανα παιχτακι θα αρπαζει και καμια πουτσα στα βιαστικα-κρυφα ετσι για να νιωθει και λιγο γυναικα, να καυλωνει.
Στο παρελθον γνωριζω μια κοπελα μεσα απο το insta. Μιλαμε αρχικα εκει με μηνυματα. Μετα τα πρωτα μηνυματα, της δινω το κινητο μου και της προτεινω να μιλησουμε τηλεφωνικα. Το κανει. Καλει, μιλαμε για 45 λεπτα περιπου. Την επομενη μερα, ξανακαλει, μιλαμε παλι. Τη τριτη ημερα, μου δινει ραντεβου. Πηγαινω στο ραντεβου και καθεται μαζι με μια φιλη της (και καλα με πηρε και ειχα καιρο να τη δω και της ειπα ελα). Καθομαι, στα αρχιδια μου. Στα 10 λεπτα, σκαει ακομα μια φιλη της. Χαιρετουρες κτλπ, καθομαι. Πινω ποτακι και δεχομαι ερωτησεις απο τις δυο φιλες, καθε ειδους μαλακιες και τεστ που μπορεσαν να σκεφτουν. Σε καποια φαση, μου στελνει ενα αλλο γκομενακι μηνυμα αν θα βρεθουμε πιο μετα, το ανοιγω μπροστα τους (viber) και απαντω κανονικα και γυρισμενο επιτηδες να βλεπουν. Η μια φιλη με ρωτα, μπορω να δω τη φωτογραφια της κοπελας; Της λεω, φυσικα, και της δινω το κινητο. Εχει πεσει και η δευτερη φιλη και βλεπουν φωτο αλλα και σκρολαρουν κιολας. Τις αφηνω, εχω γραψει στα αρχιδια μου την αλλη (που ειχα και καλα ραντεβου μαζι της) και απολαμβανω το ποτο μου ακουγοντας τη μουσικη που επαιζε το μαγαζι (γαμαει ο dj, σωστος). Καποια στιγμη παιρνει τηλεφωνο το γκομενακι που ειχε στειλει το μηνυμα, τους ζητω το κινητο μου πισω ωστε να απαντησω στη κληση. Απαντω, πεταω ενα: Κατα τις μια μωρο μου θα ειμαι εκει. Ζηταω λογαριασμο, πληρωνω και τους ευχομαι καλη συνεχεια. Εχουν μεινει γελοια-τραγικα αμηχανες, χαιρεταω και φευγω.Το τι εγινε με τη κοπελα που ειχα αρχικα το ραντεβου τις επομενες ημερες, ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της σεξουαλικης μου ζωης.
Σκεφτηκα να παιξω και με καμια απο τις δυο φιλες της αλλα δεν ετυχε. Δεν τις ξαναεμφανισε ποτε. Δεν βγαιναμε συχνα εξω. Απο τις 10 φορες, ουτε τις 2 σε μαγαζι. Ολο ξενοδοχεια και μαγαζια για φαγητο. Νυχτα εξω ποτε. Γαμησι μασες και κοντινες εκδρομες σε διαφορα μερη.