brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.098
- Πόντοι
- 2.606
υπεξαίρεση τυπεδεν έχω κλέψει ποτέ ..το 50 Άρι είναι απλά τιμωρία σε ελεεινιδα χωρίς τρόπους..
υπεξαίρεση τυπεδεν έχω κλέψει ποτέ ..το 50 Άρι είναι απλά τιμωρία σε ελεεινιδα χωρίς τρόπους..
τα ποτά τα πλήρωσα εγώ..αυτή πήγε με φίλη της Μυκόνο..
Και respect στην κοπέλα που δεν μάσησε με το "γιατρός". Οποιαδήποτε άλλη ελλεεινιδα θα έχυνε και μόνο με το άκουσμα της λέξης, αδιαφορώντας για το άτομο.
Και για να μην έχεις απορίες, ταυτόχρονα με σένα βγήκε με άλλους 3-4 οπότε διάλεξε όποιον γουσταρε και ηπιε δωρεάν και τα ποτάκια της , οπότε διάλεξε όποιον γουσταρε και ηπιε δωρεάν και τα ποτάκια της.
Και για να μην έχεις απορίες, ταυτόχρονα με σένα βγήκε με άλλους 30-150 , ενώ έχει σε αναμονή άλλους 1000, οπότε διάλεξε όποιον γουσταρε και ηπιε δωρεάν και τα ποτάκια της.
πολυ παλια πιτσιρικα ελληνιδα μου ειχε πει στα πρωτα ραντεβου οτι ειχε βγει και με αλλον γιατι δινει ευκαιριες πριν επιλεξει
απάντησε ότι μάλλον δεν ξέρει τι πολυθελω και συγνώμη που χάθηκα αλλά μάλλον θέλω να μείνω μόνη μου επειδή χώρισα πρόσφαταΔιορθώνω με τα ΣΩΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
φασωθηκατε και δεν την γαμησες και τωρα αναρωτιεσαι γιατι η γκομενα σε εχει στο φτυσιμο;Καλησπέρα τύποι..την προηγούμενη Πέμπτη βγήκα με ένα τοπ μουνι διάμετρο από ινσταγκραμ..ενώ περιμένα να φάω χυλοπίτα τελικά φασωθηκαμε..έκτοτε δεν έχουμε βγει και η αλήθεια είναι θέλω να το φάω .. δείχνει μέτριο ενδιαφέρον..ενώ από κοντά μου είπε πέρασε τέλεια..να προτείνω ξανά να βγούμε ;ή να το παίξω αδιάφορος
και τι έπρεπε να κάνω κατευθείαν πουτσα;στο bar ενώ μας φασωνομασταν μου είπε πως πρέπει να μην το πάμε ως αργά γιατί έχει γυμναστήριο..αν ήθελε να γαμηθει θα μ έλεγε να συνεχιστείφασωθηκατε και δεν την γαμησες και τωρα αναρωτιεσαι γιατι η γκομενα σε εχει στο φτυσιμο;
αρα ουτε σωστο φασωμα δεν εκανες, η γκομενα ξενερωσε και σου ειπε την παπατζα για το γυμναστηριο για να σε στειλεικαι τι έπρεπε να κάνω κατευθείαν πουτσα;στο bar ενώ μας φασωνομασταν μου είπε πως πρέπει να μην το πάμε ως αργά γιατί έχει γυμναστήριο..αν ήθελε να γαμηθει θα μ έλεγε να συνεχιστεί
Τυπε μήπως δεν την κερασες ότι ήπιε και στράβωσε? Συνήθως έτσι συμβαίνει..και τι έπρεπε να κάνω κατευθείαν πουτσα;στο bar ενώ μας φασωνομασταν μου είπε πως πρέπει να μην το πάμε ως αργά γιατί έχει γυμναστήριο..αν ήθελε να γαμηθει θα μ έλεγε να συνεχιστεί
μου το είχε πει από πριν φασωθουμε.. ουσιαστικά πληρώσαμε και μετά την φίλησα και κάτσαμε κανένα 20 λεπτο..μετά την πήγα ως το αμάξι της και πάλι έπεσε χαμουρεμααρα ουτε σωστο φασωμα δεν εκανες, η γκομενα ξενερωσε και σου ειπε την παπατζα για το γυμναστηριο για να σε στειλει
κερασαΤυπε μήπως δεν την κερασες ότι ήπιε και στράβωσε? Συνήθως έτσι συμβαίνει..
τσαντα ανοιξες τυπε?μου το είχε πει από πριν φασωθουμε.. ουσιαστικά πληρώσαμε και μετά την φίλησα και κάτσαμε κανένα 20 λεπτο..μετά την πήγα ως το αμάξι της και πάλι έπεσε χαμουρεμα
Ε τότε έπεσες στην περίπτωση που θέλει επιβεβαίωση και αφού την λάβει με το φάσωμα δεν το προχωράει μέχρι τέλους μήπως βρει κάτι καλύτερο.κερασα
μου το είχε πει από πριν φασωθουμε.. ουσιαστικά πληρώσαμε και μετά την φίλησα και κάτσαμε κανένα 20 λεπτο..μετά την πήγα ως το αμάξι της και πάλι έπεσε χαμουρεμα
Οταν ημουν 20 ειχα γνωρισει ενα καργιολακι ετων 24 τοτε,δυνατο κομματι,στο ραντεβου αφου επεσε χαμουρεματακι, μου πε για να με πικαρει μαλλον οτι πρεπει να ξερω οτι εχει κι αλλους που την πολιορκουν κ την κυνηγανε και αλλες τετοιες παπαριες.Σημερα απλα δεν θα απαντουσα καν,τοτε ομως δεν εκλεινα το βρωμοστομα μου κ της ειπα" συγχαρητηρια που εισαι μουναρα κ λογικο να χεις επιτυχιες αλλα τους πολιορκητες αου τους γραφω στον πουτσο μου,κι εσυ μαλλον στη μουναρα σου,κρινοντας οτι μαζι μου βγηκες σημερα και με μενα χαμουρευεσαι στο πισω καθισμα του δικου μου αυτοκινητου.Αυριο κανε οτι γουσταρεις."Γιατί λέμε ότι είναι καριολίδια ;
Οι χειρότερες στον πολιτισμένο κόσμο.
Ρε φιλε η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη αυτη γουσταρε οτι της μιλησες ντοπρα και σου το εδωσε στ πιατο μου ειχε τυχει να μιλησω και εγω σε μια αναλογα και σηκωθηκε κ εφυγε παιζοντας το ντιβα τι να πεις δεν βγαζεις ακρη πραγματικαΟταν ημουν 20 ειχα γνωρισει ενα καργιολακι ετων 24 τοτε,δυνατο κομματι,στο ραντεβου αφου επεσε χαμουρεματακι, μου πε για να με πικαρει μαλλον οτι πρεπει να ξερω οτι εχει κι αλλους που την πολιορκουν κ την κυνηγανε και αλλες τετοιες παπαριες.Σημερα απλα δεν θα απαντουσα καν,τοτε ομως δεν εκλεινα το βρωμοστομα μου κ της ειπα" συγχαρητηρια που εισαι μουναρα κ λογικο να χεις επιτυχιες αλλα τους πολιορκητες αου τους γραφω στον πουτσο μου,κι εσυ μαλλον στη μουναρα σου,κρινοντας οτι μαζι μου βγηκες σημερα και με μενα χαμουρευεσαι στο πισω καθισμα του δικου μου αυτοκινητου.Αυριο κανε οτι γουσταρεις."
Κατα λεξη φιλοι,δεν θα το ξεχασω ποτε.
Την επομενη αδειαζα τ αρχιδια μου στις αμυγδαλες της αφου την ειχα ξεμουνιασει.Δεν κρατησε η φαση επειδη η γκομενα ηταν κακομαθημενη και για πολλες κλωτσιες μαλλον απο πρωην πυρφορους.Ο ορισμος της ελλεινιδας.Εχω γνωρισει καμποσες του ειδους,ολες οσες μου κατσαν ηπιαν χυσια,γαμηθηκαν απο κωλο,βιντεοσκοπηθηκαν αλλα εφαγαν σουτ,προτιμουσα παντα την μοναξια απο το συμβιβασμο με κωλοπαιδα γκομενες.
Ε αυτη το ξεκινησε τυπε μου,ηθελε και τα ακουσε.Σε περιπτωση που μου ελεγε παπαριες του τυπου πως μιλας ετσι κτλ κτλ,και σηκωνοταν και εφευγε,απλα θα εχανε ενα πουτσο ακομα αυτη,εγω ενα μουνι ακομα, και θα κατεληγα το επομενο βραδυ η να τον παιξω με καμια τσοντα,η να παω κανα μπουρδελακι η να γαμησω κανα αλλο ξεκωλο.Δε βαριεσαι,εμεις να μαστε καλα, αμα η οποια δε θελει μια,εγω δεν θελω 10.Μου χει τυχει και περιπτωση που ξημερωματα 3 η ωρα μια την επεστρεφα σπιτι της μετα απο ραντεβου και επειδη ειχε ξεπερασει τα ορια,της πατησα ενα χεσιμο ξεγυρισμενο.Η μαλακω μου φερθηκε λες και ειμαστε δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια παντρεμενοι και την επιασε αλλο ενα αμοκ απο αυτα που ξερεις οτι πιανουν τη μανα των παιδιων σου ποτε ποτε,και απλα δυναμωνεις μουσικη η κανεις πως δεν ακους,μεχρι να συνελθει.Η διαφορα ηταν οτι ειμασταν δευτερο ραντεβου και οχι 20 χρονια παντρεμενοι με παιδια οποτε ακουσε αυτο που επρεπε να ακουσει βασει των παπαριων που πεταξε.Τσαντιστηκε ακομα περισσοτερο και μου ζητησε να σταματησω να κατεβει.Φυσικα εκανα στην ακρη και σταματησα,κι εκεινη ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο και με κοιταγε λες και δεν περιμενε οτι θα υπακουσω στο προσταγμα της.Την κοιταξα και της ελεγα τι περιμενεις,θα κατεβεις?Φυσικα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο και μου πε παμε να φυγουμε λουφαζοντας.ΓΙα οσο καιρο ακομα νταραβεριστηκαμε προσεχε τι ελεγε.Μια αλλη σε παρομοια φαση για να μην πληγωθει ο εγωισμος της (και καλα παπαριες) κατεβηκε και εφυγε.Φυσικα δεν ξαναμιλησαμε αλλα καλυτερα,μαλακισμενα κομπλεξικα και κυκλοθυμικα ατομα δεν θελω στη ζωη μου.Οποτε καλυτερα που εφυγε η δικια σου τυπε μου,σε γλιτωσε η ιδια απο μια κολαση που θα ταν οτι κι αν δημιουργουσατε.Ρε φιλε η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη αυτη γουσταρε οτι της μιλησες ντοπρα και σου το εδωσε στ πιατο μου ειχε τυχει να μιλησω και εγω σε μια αναλογα και σηκωθηκε κ εφυγε παιζοντας το ντιβα τι να πεις δεν βγαζεις ακρη πραγματικα