οταν προτεινεις σε μια γκομενα να την βγαλεις εξω εννοειτε οτι θα πληρωσεις τον λογαργιασμο
προσωπικα τις περισσοτερες φορες που εχω βγαλει γκομενα εξω για φαι μετα που παμε για ποτακι εχει κερασει η γκομενα αν οχι τα ποτα εχει κερασει σφινακια
ας πουμε ομως οτι η γκομενα δεν πληρωνει τιποτα, ας πουμε λοιπον οτι σου κοστισε η γκομενα 40-50 ευρο (φαι και ποτακι) (τα δικα σου φυσικα δεν τα βαζουμε αφου και με φιλο σου να πηγαινες για φαγητο και ποτο τ ομεριδιο σου θα το πληρωνες)
εχεις δωσει δωσει λοιπον ενα 50αρι και γαμας ενα μουνι που εχει γραψει ελαχιστα χιλιομετρα σε σχεση με τις πουτανες που πηγαινεις
δεν εχεις χρονικο οριο του ποσο θα γαμησεις και αν δεν εισαι τραχανας θα το γαμας για πολυ καιρο χωρις να χρειαζεται καθε φορα να δινεις 50αρια
με ενα καφε (3-4 ευρο) θα μπορεις να ριχνεις τους πουτσους σου
παμε τωρα στον γαμιστρωνα
μενω εδω και πολλα χρονια μονος μου εχω δικο μου χωρο λοιπον και τις πηγαινω εκει
με αυτον τον τροπο μπορω να της γαμαω και ας μην εχω μια,αρκετες μου εχουν κανει και δουλειες στο σπιτι,οχι κατι τραγικο,πλυσιμο πιατων κλπ βλακειουλες
αρκετες που κανονιζουμε και μενουμε σουκου σπιτι μου φερνουν πρωινο στο κρεβατι και γενικα παιζει περιποιηση
αναλογα ποσο μαγκας εισαι και ποσο η γκομενα σε γουσταρει μπορεις να βγαλεις πολλα γουστα μαζι τους που για να τα κανεις με μια πουτανα θα πρεπει να εχεις δικο σου atm
αλλα εσυ σαν μιζερος που εισαι κοιτας μονο ποσα εδωσες για τον καφε τις γκομενας
παιζει βεβαια και τι κρεβατι κανεις
αν εισαι γαμιας του πενταλεπτου τοτε μια χαρα σου ειανι η πουτανα του 10ευρου
Το χρήμα το έθεσα ως μετρήσιμη μονάδα.
Φίλε μου για κάποιους η πουτανα είναι η ψυχολόγος τους,για κάποιους είναι μια φθηνή λύση για να γαμας συνέχεια φρέσκο πράγμα.
Πάμε τώρα στη σχέση με ελλεεινιδα. Είτε σου αρέσει είτε όχι οι πόροι μαγνητίζουν το μουνί, ειδικά το ελληνικό.
Αυτό είναι νόμος.
Πάμε παρακάτω. Λες για τα χιλιόμετρα που έχει γράψει, εδώ επίτρεψε μου να γελάσω.
Εάν πιστεύεις ότι απαντάει αλήθεια στην ερώτηση με πόσους έχει πάει...
Άστο.
Επιπλέον εκεί έχει πέσει κάργα ακαποτο, χυσια μέσα και τρομπόνια ολόκληρης χορωδίας και το χειρότερο δεν στο λέει αλλά διατηρεί και την αξιοπρέπεια της ενώ παράλληλα απαιτεί και να τη σέβεσαι.
Δηλαδή όλα τα αρνητικά μιας επαγγελματίας με υποκρισία που τσακίζει καρύδια.
Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου λειτουργεί εν μέρει η ισότητα των φύλων, ισχύει ότι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά.
Μπορούν οι γυναίκες να δουλεύουν και να επιβιώνουν μόνες τους. Άρα πράγματι ψάχνουν για ένα επίπεδο επικοινωνίας.
Κάτι τελευταίο, αυτό αποτελεί δική μου παρατήρηση και δεν το αναφέρω ως κανόνα, όπως έκανα για το χρήμα.
Η ξένη λόγω του ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ανεξάρτητη τείνει να είναι πιο ειλικρινής γιατί απλά δεν έχει κάτι να χάσει.
Ρωτάω λοιπόν στο φόρουμ όποιον θέλει να μου απαντήσει. Ποιος ο λόγος να έχεις σχέση με ελλεεινιδα;
Σχέση! Όχι γάμο ούτε οικογένεια κτλ.
Ποιος ο λόγος να προσπαθήσεις να γαμησεις ελλεεινιδα;
Ειμαι πάνω από 30 και έχω γαμησει πανω κάτω 5 ελλεεινίδες.
Μετανιώνω απίστευτα.