Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Τυχαια παρεθεσα εσενα. Εγω αναφερομαι γενικως στην ατελειωτη κλαψομουνικη γκρινια που διαβαζω για τις γυναικες
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Στην τελική εμείς επιλέγουμε τι γυναίκα θα έχουμε δίπλα μας. Σωστά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσενα τι σε νοιαζει τυπε? Αν δε σου αρεσει μην μπαινεις στο νημα, δεν ειναι υποχρεωτικο. Τι φοβασαι μη μαθουν πολλοι τι γινεται και κοπει η βιομηχανια γαμων (διαζυγιων)?  :think:
Ελπιζω να αυτοθαυμαστηκες αρκετα για το συγκεκριμενο ποστ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λίγα τα 1500-2000 για τους άντρες,οι γυναίκες όλες δουλεύουν και δεν έχουν ανάγκη τους άντρες,πού ζω ρε πούστη;Πότε πρόλαβε ο Κούλης και τ'άλλαξε όλα;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οι γκόμενες της νότιας Ρόδου δεν έχουν καλή φήμη! Έρχονται στη πόλη με κόκκινα παπούτσια και έχουν ύφος πως ήρθαν στο Παρίσι! Καταφέρνουν και μπλέκουν με τους πιο άσχετους τύπους!

Γνωριζω κοπελα απο Συμη, παλια μου συμφοιτητρια, τωρα δουλευει Ροδο, παντρεμενη,
απο τις πιο αξιολογες κοπελες που εχω γνωρισει στη ζωη μου....διαμαντι πραγματικα...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε ολη η Ηπειρος γεματη αγροτες και κτηνοτροφους ειναι
Επισης θεσσαλικος καμπος, μακεδονικος καμπος, λακωνια,  αργολιδα, εβρος, αγρινιο, κλπ

Κι εκει στη Ροδο εχετε αρκετους ειδικα στο νοτιο τμημα ειχα δει αρκετες καλλιεργειες
Οι γκόμενες της νότιας Ρόδου δεν έχουν καλή φήμη! Έρχονται στη πόλη με κόκκινα παπούτσια και έχουν ύφος πως ήρθαν στο Παρίσι! Καταφέρνουν και μπλέκουν με τους πιο άσχετους τύπους!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γνωριζω κοπελα απο Συμη, παλια μου συμφοιτητρια, τωρα δουλευει Ροδο, παντρεμενη,
απο τις πιο αξιολογες κοπελες που εχω γνωρισει στη ζωη μου....διαμαντι πραγματικα...
Η Σύμη είναι του ύψους και του βάθους! Η θα βγάλει υπερβολικά καλούς ανθρώπους ή υπερβολικά παλιάνθρωπους με τη ζυγαριά να γέρνει προς τους καλούς! Ενώ θέλουν να πιαστούν όλες στη Ρόδο το κακό με τις Συμιακές είναι πως δεν είναι ωραίες κοπέλες! Πολύ ωραία κορίτσια βγάζει η Κως! Σαν Ιταλίδες μοιάζουν πολλές! Αλλά αυτές δεν έχουν ανάγκη την Ρόδο και έχουν δικό τους κύκλο εκεί!
Κάλυμνος και Κάρπαθος είναι αλητεία!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

1. Οποιος ειναι μαγκας κανονιζει τις καβατζες του για τετοιες περιπτωσεις
Λεφτα σε τραπεζα εξω χωρις να το ξερει η γυναικα

2. Η απο ελληνικη αγροτικη οικογενεια.
Τα καλυτερα κοριτσια στην Ελλαδα ειναι οι κορες αγροτων (εξαιρουνται οι μεγαλοαγροτες-συνδικαλιστες)

Οι περισσοτεροι ομως ειστε παθολογικοι καηκαπτηγυναικαμουακηδες και πατε και μπλεκετε με κατι κορες εφοριακων, δικηγορων, πολεοδομων κλπ και τρωτε τα μουτρα σας και ερχεστε μετα εδω και βριζετε
Οι κόρες αγροτών είναι όπως όλες οι κόρες φίλε. Ούτε καλύτερες ούτε χειρότερες.
Παράθεση άρθρων που τονίζεται αυτό που βοηθά στην "θεωρία" κάποιων εδώ μέσα και παράβλεψη όλων των υπολοίπων που είναι και η ουσία. Το πρόβλημα είναι το υπερτροφικό εγώ ανδρών και γυναικών, λεει το άρθρο και γιαυτό δε στεριώνουν σε σχέση πόσο μάλλον σε γάμο, το ποσοστό διαζυγίων είναι το 37% διαβάζουμε εδώ. Λες και το σημαντικό είναι το πόσα και όχι το γιατί.
Εγωπαθείς και μερικοί που αποδεδειγμένα χρειάζονται ψυχιατρική συνδρομή εκφράζουν άποψη για τις σχέσεις και το γάμο....
Να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα.....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Η Σύμη είναι του ύψους και του βάθους! Η θα βγάλει υπερβολικά καλούς ανθρώπους ή υπερβολικά παλιάνθρωπους με τη ζυγαριά να γέρνει προς τους καλούς! Ενώ θέλουν να πιαστούν όλες στη Ρόδο το κακό με τις Συμιακές είναι πως δεν είναι ωραίες κοπέλες! Πολύ ωραία κορίτσια βγάζει η Κως! Σαν Ιταλίδες μοιάζουν πολλές! Αλλά αυτές δεν έχουν ανάγκη την Ρόδο και έχουν δικό τους κύκλο εκεί!

E εσυ σιγουρα τα ξερεις καλυτερα.
Η συγκεκριμενη ειναι σχετικα εμφανισιμη.
Βεβαια με τοσο τουρισμο η Ροδος ειναι σε αλλο level,
και πιστευω οτι μια ντοπια αν δεν παιξει καλα τα χαρτια της,
θα παιζει σε β'κατηγορια.
Αλλα η εν λογω, ειχε παντα εξαιρετικο χαρακτηρα, την θαυμαζαμε ολοι στη σχολή.
Αλλα το ξεραμε απο εκεινα τα χρονια, οτι ηθελε να γυρισει στο νησι της....
Τελικα παντρευτηκε στρατιωτικο!
Ο τυπος εχει καταφερει και ειναι εκει Ροδο, ή περιξ(δεν θυμαμαι διπλανα νησια),
για πανω απο δεκαετια.
Τα εχουν καταφερει καλα.
Οτι και να λεμε, υπαρχουν και μερικες καλες ελληνιδες, σαν αυτη την Συμιακιά,
αλλα ειναι εξαιρεσεις...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
συμιακο κι αρχαγγελιτη*, μην τον βαζεις μες στο σπιτι

λαϊκη παροιμια της Ροδου

*αρχαγγελιτες = κατοικοι του χωριου Αρχαγγελος στα ανατολικα της Ροδου, χωριο που κατοικειται κατα πλειοψηφια απο μελαμψους απογονους πειρατων

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
συμιακο κι αρχαγγελιτη*, μην τον βαζεις μες στο σπιτι

λαϊκη παροιμια της Ροδου

*αρχαγγελιτες = κατοικοι του χωριου Αρχαγγελος στα ανατολικα της Ροδου, χωριο που κατοικειται κατα πλειοψηφια απο μελαμψους απογονους πειρατων
Ισχύουν ! Οι αρχαγγελίτισσες είναι οι πιο χαλαρών ηθών γυναίκες όταν φεύγουν από το χωριό!  Κυρίως οι παντρεμένες !

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να βγάζουν πάνω απο χιλιάρικο. Θυμάμαι πρίν 3 χρόνια στον στρατό μίλαγα με εποπ λοχία και μου έλεγε ότι βγάζει περίπου ένα χιλιάρικο. Εκτός του μισθού του έπαιρνε έξτρα για τις 3-4 υπηρεσίες που έκανε τον μήνα + κάτι έκαναν και με το κόστος μεταφορικών που δήλωναν και έπαιρναν έξτρα. Εχω και ένα ξάδερφο που δουλεύει καθαριστής σε δήμο της Αττικής και κάπου τόσα έβγαζε και αυτός μαζί με τις "υπερωρίες" + κάποια τρόφιμα και κουπόνια που τους δίνουν φτάνει ο μισθός στο χιλιάρικο. Απο την στιγμή που ο εποπ και ο καθαριστής βγάζουν κοντά στο χιλιάρικο λογικό όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να βγάζουν παραπάνω εκτός ίσως αν κάποιος είναι σε πολύ πρωταρχικό στάδιο.
Τώρα οι συνταξιούχοι ο μέσος όρος απο ότι ξέρω είναι κοντά στα 750ε ,αλλά μπορεί να εισπράτει και απο αλλού κανένα νοίκι ,καμία σύνταξη χηρείας κανένα επικουρικό καλό φτάνουν και αυτοί στο χιλιάρικο. Τουλάχιστον όσους συνταξιούχους ξέρω εκεί κυμαίνονται.
Πάμε στον ιδιωτικό τομέα τώρα εκεί το πράγμα μπερδεύει λίγο. Εδώ θα βρείς κανείς άνεργους,χρεωκοπημένους, υπάλληλοι σε μισθωτή εργασία χαμηλόμισθοι(600-900ε), υψηλόμισθοι(2000+),με "νορμάλ" μισθό(1000-2000) ,ελεύθερους επαγγελμάτιες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους φόρους και τις εισφορές ,ελεύθερους επαγγελματίες που βγάζουν αρκετά λεφτά κτλπ.  
Εν κατακλείδι υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας το οποίο βγάζει πάνω απο χιλιάρικο. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι,ένα σημαντικό μέρος τών συνταξιούχων και ένα επίσης ποσοστό των ιδιωτικών/ελεύθερων υπαλλήλων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να βγάζουν πάνω απο χιλιάρικο. Θυμάμαι πρίν 3 χρόνια στον στρατό μίλαγα με εποπ λοχία και μου έλεγε ότι βγάζει περίπου ένα χιλιάρικο. Εκτός του μισθού του έπαιρνε έξτρα για τις 3-4 υπηρεσίες που έκανε τον μήνα + κάτι έκαναν και με το κόστος μεταφορικών που δήλωναν και έπαιρναν έξτρα. Εχω και ένα ξάδερφο που δουλεύει καθαριστής σε δήμο της Αττικής και κάπου τόσα έβγαζε και αυτός μαζί με τις "υπερωρίες" + κάποια τρόφιμα και κουπόνια που τους δίνουν φτάνει ο μισθός στο χιλιάρικο. Απο την στιγμή που ο εποπ και ο καθαριστής βγάζουν κοντά στο χιλιάρικο λογικό όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να βγάζουν παραπάνω εκτός ίσως αν κάποιος είναι σε πολύ πρωταρχικό στάδιο.
Τώρα οι συνταξιούχοι ο μέσος όρος απο ότι ξέρω είναι κοντά στα 750ε ,αλλά μπορεί να εισπράτει και απο αλλού κανένα νοίκι ,καμία σύνταξη χηρείας κανένα επικουρικό καλό φτάνουν και αυτοί στο χιλιάρικο. Τουλάχιστον όσους συνταξιούχους ξέρω εκεί κυμαίνονται.
Πάμε στον ιδιωτικό τομέα τώρα εκεί το πράγμα μπερδεύει λίγο. Εδώ θα βρείς κανείς άνεργους,χρεωκοπημένους, υπάλληλοι σε μισθωτή εργασία χαμηλόμισθοι(600-900ε), υψηλόμισθοι(2000+),με "νορμάλ" μισθό(1000-2000) ,ελεύθερους επαγγελμάτιες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους φόρους και τις εισφορές ,ελεύθερους επαγγελματίες που βγάζουν αρκετά λεφτά κτλπ. 
Εν κατακλείδι υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας το οποίο βγάζει πάνω απο χιλιάρικο. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι,ένα σημαντικό μέρος τών συνταξιούχων και ένα επίσης ποσοστό των ιδιωτικών/ελεύθερων υπαλλήλων.
Εσυ ποσα βγαζεις?

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
644
Πόντοι
96

Η Κως εχει οντως αστερια

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
644
Πόντοι
96

Πριν χρονια ειχα φαει μια Ροδιτισα
Με ειχε παει και στο δασος των πεταλουδων

Καλη κοπελα και πολυ κοινωνικη, αλλα πολυ καλομαθημενη απ το μπαμπα της (ειχε μαγαζια στη Ροδο) οποτε το αποτελεσμα ηταν προδιαγεγραμμενο...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
644
Πόντοι
96

Καπως ετσι εχει η κατασταση. Βεβαια οι περισσοτεροι εχουν εισοδηματα και απο αλλες μεριες (ενοικια, χαρτζιλικι απο συνταξεις γονιων,χωραφια, ιδιαιτερα, ψαλτηρια σε εκκλησιες, μαστορεματα, μαυρα, κλπ) οποτε αν ακους μια οικογενεια να βγαζει 1000 και να δουλευει μονο ο αντρας, υπολογιζε και αλλα 1000 απ τα κρυφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom