Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
συνηθως αυτα πανε μαζι τυπε οποιος ειναι ρατσιστης με τις χοντρες ειναι ρατσιστης με καθε μορφης διαφορετικοτητα ειτε αυτο συνεπαγεται φυλετικο διαχωρισμο ειτε θεματα αναπηριας ειτε εξωτερικης εμφανισης
δεν εισαι ο πρωτος αλλα ευχομαι να εισαι ο τελευταιοςς
ευτυχως εγω ετυχε να μεγαλωσω σε ενα φιλελευθερο περιβαλλον χωρις ταμπου και μικροαστισμους και χαιρομαι τοσο πολυ που ειμαι ενας ελευθερος ακομπλεξαριστος ανθρωπος διχως ψιγματος κακιας και κακεντρεχειας
θες να μου πεις οτι εσυ που θες να εξαφανιστουν οι φυλες των ανθρωπων εισαι καλοψυχη ενω εγω που θελω να υπαρχουν οι φυλες των ανθρωπων ειμαι κακος
εσυ λοιπον θες να εξαφανιστουν τα ηθη τα εθιμα και εισαι καλη και εγω που θελω να υπαρχουν ειμαι κακος
οκ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
θες να μου πεις οτι εσυ που θες να εξαφανιστουν οι φυλες των ανθρωπων εισαι καλοψυχη ενω εγω που θελω να υπαρχουν οι φυλες των ανθρωπων ειμαι κακος
εσυ λοιπον θες να εξαφανιστουν τα ηθη τα εθιμα και εισαι καλη και εγω που θελω να υπαρχουν ειμαι κακος
οκ

μα για ποια φυλη μιλας?

ξερεις κανα καθαροαιμο ελληνα? ολοι απο προσμιξεις ειμαστε αλλωστε η ελλαδα ως ελλαδα δημιουργηθηκε μετα το 1821

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αφού δεν έχεις κόμπλεξ με το σώμα σου γιατί δεν το δείχνεις με μπικίνι; Ντρέπεσαι;

Στη θάλασσα με τα ρούχα κάνεις μπάνιο;

τον εαυτο μ τον δειχνω οταν θελω εγω οχι οταν μ το ζητουν οι αλλοι ως κ καλα αποδεικτικο
αποδεικτικο για τι? για το αν ειμαι ομορφη, αν ειμαι αδυνατη, αν ειμαι μπαζο?
συγνωμη αλλα δεν εχω να αποδειξω τπτ κ σε κανεναν
κι εσυ αγαπητε μ μιας κ εχεις τοσο καιλα με τα μαγιουδακια γτ δεν ανεβαζεις μια δικη σ
εχει κ γυναικεςς το σαη ..αντε να χαρουμε λιγο κ εμεις κ να δουμε αν μη τι αλλο αν πρεσβευεις καιεσυ την εικονα  π ενστερνιζεσαι :)

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
μα για ποια φυλη μιλας?

ξερεις κανα καθαροαιμο ελληνα? ολοι απο προσμιξεις ειμαστε αλλωστε η ελλαδα ως ελλαδα δημιουργηθηκε μετα το 1821
κοιτα οι ελληνες εκαναν αποικιες σε ολη την μεσογειο εφτασαν μεχρι την σκωτια η μικρα ασια γεματη ελληνικες πολεις
ειναι παραλογο να λες οτι δεν υπαρχει καθαρος ελληνας

φυσικα δεν γνωριζω αν οι παρτουζες με οτι κατσει ηταν συχνο φαινομενο για τις γυναικες της οικογενειας σου οποτε λογικο ειναι να μιλας για μη καθαροτητα

οσο για την δημιουργια του νεοελληνικου κρατους το οτι δημιουργηθηκε μετα το 1821 δεν σημαινει οτι μεχρι τοτε δεν υπηρχε η ελληνικη φυλη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
κοιτα οι ελληνες εκαναν αποικιες σε ολη την μεσογειο εφτασαν μεχρι την σκωτια η μικρα ασια γεματη ελληνικες πολεις

φυσικα δεν γνωριζω αν οι παρτουζες με οτι κατσει ηταν συχνο φαινομενο για τις γυναικες της οικογενειας σου οποτε λογικο ειναι να μιλας για μη καθαροτητα

οσο για την δημιουργια του νεοελληνικου κρατους το οτι δημιουργηθηκε μετα το 1821 δεν σημαινει οτι μεχρι τοτε δεν υπηρχε η ελληνικη φυλη

καλα με τετοιες αποψεις χαλαω κ το σαλιο
καλυτερα να μπουρδολογησω με τον Αλεξ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δεν ειναι αποψεις ειναι ιστορικα γεγονοτα, δεν φταιω εγω αν δεν ξερεις την τυφλα σου

λολλ ποια ακριβως ειναι τα ιστορικα γεγονοτα? αναφερθηκες σε πηγες ημερομηνιες κ γεγονοτα?
οτι θελεις λες μ φαινεται

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
λολλ ποια ακριβως ειναι τα ιστορικα γεγονοτα? αναφερθηκες σε πηγες ημερομηνιες κ γεγονοτα?
οτι θελεις λες μ φαινεται
καλα ρε βλαμενη θες να σου βαλω εδω ολες της ιστορικες αναφορες για τις ελληνικες πολεις που εχουν βρεθει σε ολη την μεσογειο,μικρα ασια,ευρωπη κλπ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Τυπε το γεγονος οτι οι αρχαιοι ημων προγονοι χυσανε  οτι βαρβαρο μουνι υπηρχε απο Σκωτια ως τα βαθη της ανατολης,οντας οι μεγαλυτεροι εραστες του κοσμου κατα τον Μεγα Πορνομεταναστη,μαλλον δειχνει οτι δημιουργηθηκαν εκατομυρια οχι και τοσο καθαροι ελληνες  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom