P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
την εχασα τοσο ευχαρισταα, που δεν την ψαχνω!
θελετε να κανω νημα για τη πρωτη μου φορα?
αν παρω πολλα ναι θα κανω! λολλ
την εχασα τοσο ευχαρισταα, που δεν την ψαχνω!
οχι να χαρεις,λυπησου μας :Sθελετε να κανω νημα για τη πρωτη μου φορα?
οχι να χαρεις,λυπησου μας :S
θες να μου πεις οτι εσυ που θες να εξαφανιστουν οι φυλες των ανθρωπων εισαι καλοψυχη ενω εγω που θελω να υπαρχουν οι φυλες των ανθρωπων ειμαι κακοςσυνηθως αυτα πανε μαζι τυπε οποιος ειναι ρατσιστης με τις χοντρες ειναι ρατσιστης με καθε μορφης διαφορετικοτητα ειτε αυτο συνεπαγεται φυλετικο διαχωρισμο ειτε θεματα αναπηριας ειτε εξωτερικης εμφανισης
δεν εισαι ο πρωτος αλλα ευχομαι να εισαι ο τελευταιοςς
ευτυχως εγω ετυχε να μεγαλωσω σε ενα φιλελευθερο περιβαλλον χωρις ταμπου και μικροαστισμους και χαιρομαι τοσο πολυ που ειμαι ενας ελευθερος ακομπλεξαριστος ανθρωπος διχως ψιγματος κακιας και κακεντρεχειας
θες να μου πεις οτι εσυ που θες να εξαφανιστουν οι φυλες των ανθρωπων εισαι καλοψυχη ενω εγω που θελω να υπαρχουν οι φυλες των ανθρωπων ειμαι κακος
εσυ λοιπον θες να εξαφανιστουν τα ηθη τα εθιμα και εισαι καλη και εγω που θελω να υπαρχουν ειμαι κακος
οκ
Οχι να χαρειςθελετε να κανω νημα για τη πρωτη μου φορα?
Αφού δεν έχεις κόμπλεξ με το σώμα σου γιατί δεν το δείχνεις με μπικίνι; Ντρέπεσαι;
Στη θάλασσα με τα ρούχα κάνεις μπάνιο;
Οχι να χαρεις
Καθολου,αλλα ξεροχυνω με το φιλελευθερο περιβαλλον χωρις ταμπου και μικροαστισμους στο οποιο ανατραφηκεςδε σε καυλωνουν οι αφηγησεις μ?
γτ κλν τ γτ
κοιτα οι ελληνες εκαναν αποικιες σε ολη την μεσογειο εφτασαν μεχρι την σκωτια η μικρα ασια γεματη ελληνικες πολειςμα για ποια φυλη μιλας?
ξερεις κανα καθαροαιμο ελληνα? ολοι απο προσμιξεις ειμαστε αλλωστε η ελλαδα ως ελλαδα δημιουργηθηκε μετα το 1821
τυπε τη σημερον ημερα τα κοριτσια παυουν να ειναι δεσποινιδες απο 12 χρονωναν ηταν παρθενα θα την προσφωνουσαν δεσποινις
οι περισσοτερες εκει γυρωτυπε τη σημερον ημερα τα κοριτσια παυουν να ειναι δεσποινιδες απο 12 χρονων
κοιτα οι ελληνες εκαναν αποικιες σε ολη την μεσογειο εφτασαν μεχρι την σκωτια η μικρα ασια γεματη ελληνικες πολεις
ειναι παραλογο να λες οτι δεν υπαρχει καθαρος ελληνας
φυσικα δεν γνωριζω αν οι παρτουζες με οτι κατσει ηταν συχνο φαινομενο για τις γυναικες της οικογενειας σου οποτε λογικο ειναι να μιλας για μη καθαροτητα
οσο για την δημιουργια του νεοελληνικου κρατους το οτι δημιουργηθηκε μετα το 1821 δεν σημαινει οτι μεχρι τοτε δεν υπηρχε η ελληνικη φυλη
δεν ειναι αποψεις ειναι ιστορικα γεγονοτα, δεν φταιω εγω αν δεν ξερεις την τυφλα σουκαλα με τετοιες αποψεις χαλαω κ το σαλιο
καλυτερα να μπουρδολογησω με τον Αλεξ
δεν ειναι αποψεις ειναι ιστορικα γεγονοτα, δεν φταιω εγω αν δεν ξερεις την τυφλα σου
καλα ρε βλαμενη θες να σου βαλω εδω ολες της ιστορικες αναφορες για τις ελληνικες πολεις που εχουν βρεθει σε ολη την μεσογειο,μικρα ασια,ευρωπη κλπλολλ ποια ακριβως ειναι τα ιστορικα γεγονοτα? αναφερθηκες σε πηγες ημερομηνιες κ γεγονοτα?
οτι θελεις λες μ φαινεται
To ξερω οτι για μενα μπαινεις καθε βραδυκαλυτερα να μπουρδολογησω με τον Αλεξ
Τυπε το γεγονος οτι οι αρχαιοι ημων προγονοι χυσανε οτι βαρβαρο μουνι υπηρχε απο Σκωτια ως τα βαθη της ανατολης,οντας οι μεγαλυτεροι εραστες του κοσμου κατα τον Μεγα Πορνομεταναστη,μαλλον δειχνει οτι δημιουργηθηκαν εκατομυρια οχι και τοσο καθαροι ελληνες :-κοιτα οι ελληνες εκαναν αποικιες σε ολη την μεσογειο εφτασαν μεχρι την σκωτια η μικρα ασια γεματη ελληνικες πολεις
ειναι παραλογο να λες οτι δεν υπαρχει καθαρος ελληνας