barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.051
- Πόντοι
- 5.506
τυπε αυτο μου θυμιζει τιτλο απο την ταινια ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος
Εκείνοι ήταν διάνοιες μπροστά στον εμπερορορ.
τυπε αυτο μου θυμιζει τιτλο απο την ταινια ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος
Ο Κονιλο που εκανε βιντεο στο youtube το παιζει ισπανος τουριστας και μιλαει απλα αγγλικα στο Συνταγμα.
Οι ελληνιδες ψαρωνουν.
Καποια στιγμη μπαινει και o vibrator στο παιχνιδι και λεει σε μια οτι ο κονιλο ειναι 'famous' και αυτη δινει αμεσως το τηλεφωνο
Οι αντρες δινουν πολυ μεγαλη αξια στις γυναικες και νομιζουν οτι αν κανουν τους καλους με δωρα,κερασματα κτλ οτι ειναι οι μεγαλοι αντρακλες αλλα οι γυναικες τους δουλευουν και γελανε με την παρτυ τους.ε αυτα θελουν οι γυναικες ρε τυπε να τις δουλευεις σαν εσας που πάτε με το σταυρο στο χέρι;;;; και δειχνετε τα αγαθα παιδια που τα πληγωσαν
Γιατι ψαρωνεται ολοι με αυτα τα video...
Το τηλεφωνο το δινουν για να ριξουν ακυρο μεσω sms αργοτερα ... και να το συζητανε με τις φιλες τους οταν πανε για καφε...
Οποιος θελει να ασχοληθει με αυτες τις ψυχανωμαλες ... καλη του τυχη ...
Συμφωνω μαζι σου και σιγουρα θα του ριξουν ακυρο μετα με sms.
Απλα το κωμικοτραγικο ειναι οτι αν ο ιδιος ελεγε τα ιδια ακριβως στα ελληνικα το τηλεφωνο δεν θα το εδιναν...
αλλα και σε αυτη την περιπτωση δεν σημαινει οτι ο τυπος θα σκοραρει
δεν μπορεις να ξερεις πριν βγεις ραντεβου αν θα σου κατσει η γκομεναε αμα ειναι τοσο βλάκας και βγαινει ραντεβου με μια γκομενα που δεν μπορει να πηδηξει ειναι άξιος της μοιρας του !
δεν μπορεις να ξερεις πριν βγεις ραντεβου αν θα σου κατσει η γκομενα
για αυτο η μιση σωουμπιζ πηδιεται με μαυρους απο το τσιμπουχταν?Οι γυναικες παντου οταν καποιος ξενος της κανει πεσιμο ανταποκρινονται ποσο μαλλον αν ειναι απο μια πιο προηγμενη χωρα οπως η Αγγλια αν ηταν ομως απο καποια αλλη χωρα υποδεεστερη απο την Ελλαδα μπορει μεν να επιαναν συζητηση αλλα οχι τοσο θετικα ή καθολου απλα θα εφευγαν.
ολα ειναι σχετικαγια αυτο βγαινετε τυπε. Αν κάτσει πανω απο 2-3 ωρες στο ραντεβου σημαινει οτι σε γουστάρει αν αρχισει να χασμουριέται να φέρνει δικαιολογιες οτι ειναι κουρασμένη και πρέπει να φυγει νωρις και άλλα τέτοια (επειδη δουλευει και καλα το πρωι) γάμησε το.
δεν μπορεις να ξερεις πριν βγεις ραντεβου αν θα σου κατσει η γκομενα
και βεβαια μπορει να συμβει απλα απαντησα στον μασαζονομαχο που ειπε οτι ειναι χαζος οποιος βγαινει ραντεβου με γκομενα που δεν θα του κατσειΚοίτα,εαν η γκόμενα σε γουστάρει πολύ μπορεί να μην χρειαστεί ούτε ραντεβού.Δηλαδή μπορεί την ίδια μέρα να γίνουν όλα,να γνωριστείτε,να μιλήσετε 2-3 ώρες,μετά να πέσει κανα γλωσσόφιλο και το ίδιο βράδυ να πέσει και γαμήσι.Αυτό βέβαια πιο πολύ με ξένη μπορεί να συμβεί,ή ακόμα και με ελλεηνίδα σε διακοπές εαν είσαι τυχερός.
και βεβαια μπορει να συμβει απλα απαντησα στον μασαζονομαχο που ειπε οτι ειναι χαζος οποιος βγαινει ραντεβου με γκομενα που δεν θα του κατσει
και του ειπα οτ ιδε νμπορεις να το ξερεις αυτο,το αν θα σου κατσει η γκομενα ή οχι, απο πριν
αυτο τι σχεση εχει; εγινε κατι τετοιο στο βιντεο;Τυπε εγω δεν θα έβγαινα μονος μου με κάποια για να μου μιλησει για το γκομενο της πάντως.
αυτο τι σχεση εχει; εγινε κατι τετοιο στο βιντεο;
φυσικα και γαμανε απλα λεω οτι δεν ειναι τοσο ευκολο οπως φαινεταιτυπε εγω δεν πιστευω οτι αυτοι οι τυποι δεν γαμάνε. Αν δεν ειναι το 1ο ή το 2ο ή το 3ο ... το 7ο τηλεφωνάκι θα τους κάτσει να εισαι σιγουρος.