Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μεγαλη ερευνα απο σχεδον 70.000 μελη, αντρες και γυναικες, του dating site OKCupid το 2016

πως βαθμολογουν οι αντρες απο 1-7 τις γυναικες - μελη με βαση την εξωτερικη εμφανιση και πως βαθμολογουν αντιστοιχα οι γυναικες απο 1-7 τους αντρες - μελη με βαση την εξωτερικη εμφανιση

l-30023-how-men-rate-women-how-women-rate-men.jpg

οι αντρες βαθμολογουν τις γυναικες με τετοιο τροπο ωστε η πλειοψηφια να βρισκεται στον μεσο ορο και να υπαρχει ιση κατανομη των ασχημων και ομορφων γυναικων αριστερα και δεξια του μεσου ορου

οι γυναικες βαθμολογουν τους αντρες κατα 81% κατω του μεσου ορου, ενω μολις το 12% βρισκεται στον μεσο ορο

ειναι για γελια και δειχνει πραγματικα τι απαιτησεις εχει το ενα φυλο απο το αλλο...

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
οι γυναικες βαθμολογουν τους αντρες κατα 81% κατω του μεσου ορου, ενω μολις το 12% βρισκεται στον μεσο ορο

ειναι για γελια και δειχνει πραγματικα τι απαιτησεις εχει το ενα φυλο απο το αλλο...

Είναι επειδή δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τον Ακαποέιρα βρε :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν με καταλαβες νομιζω και εγω αλητοβιος ειμαι αλλα εχω κορμι κτλ κτλ εχω σπουδες εχω γενικος αλλα 

Αυτες που λεω ειναι ενα μεγαλο ποσοστο  δες στον δρομο δες γυρω σου  τουμπανα γκομενακια με πλεμπα

αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω.

Τελικα ολες οι γκομενες ειναι αυτοκαταστροφικες

Εντάξει,αλλά αυτό στις πιο μικρές ηλικίες το βλέπεις.Πολλά τούμπανα μέχρι 25 πηδιούνται με πλέμπα,άφραγκους και χασικλήδες.Πιο μεγάλες δε νομίζω,εκτός από όσες τελικά τους παντρεύτηκαν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε εδω υπαρχουν εκατονταδες γυναικες, απο μαθητριες μεχρι μεσοκοπες, που στελνουν ερωτικα γραμματα στις φυλακες σε βιαστες, απαγωγεις, σατανιστες, κανιβαλους κλπ με θυματα γυναικες
ειναι τελειως τρελες, τι να λεμε τωρα...

Αυτές έχουν βαθύτερα προβλήματα που άπτονται της ψυχιατρικής

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
να εχει το μυαλο σε μορφωση,δουλεια, σπιτι, οικογενεια, παιδια

Αυτές ακριβώς είναι που δημιουργούν την απόλυτη αναξιοκρατία.
Κάπως έτσι γαμαει και ο φλώρος σάπιος χαρτογιακας με το πουλάκι των 12 εκατοστών και οι πραγματικά ωραίοι άντρες μένουν με το πουλί στο χέρι.
Ο καλός γαμιας επίσης τον παίζει γιατί αν δεν έχει πόρσε δεν μπορεί να δείξει αν ειναι καλός γαμιας.
Άρα ποιος γαμαει; Αυτός που έχει μια καλή κοινωνική θέση και ας είναι Κουασιμόδος.
Αρκεί να είναι είπαμε κοινωνικά ψηλά. Ένστολος, χαρτογιακας κτλ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε τα μισά μέλη του μπου θα είχαν γκόμενα, αφού οι μισοί και πάνω δε βλέπονται. Εγώ νομίζω ότι έβγαλες βεβιασμένο συμπέρασμα. Το ότι ο άλλος είναι με κοιλιά όταν τον είδες δε σημαίνει ότι δεν ήταν φέτες δέκα χρόνια πριν όταν σύναψε σχέση με την κοπέλα τούμπανο. Και δεν ξέρεις αν η κοπέλα τούμπανο ήταν άστηθη δύο χρόνια πριν.  Φίλος μου τα έχει με χορεύτρια, ίδια ηλικία με μένα, την ξέρω από τα σχολικά χρόνια. Η κοπέλα ήταν και είναι πανέμορφη. Ο φίλος είναι πλέον καράφλας. Και είναι και σχετικά κοντός, βαριά 1,70. Αν τους δεις στον δρόμο θα σχολίαζες. Έλα όμως που δεν τους έζησες από πριν.
το ζευγαρι δεν ηταν πανω απο 30

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Οταν λες γκομενες απο 5 εως 10 τι εννοεις;
Απο αποψη ομορφιας και μονο;
Γιατι μια γυναικα εχει και πολλες αλλες πτυχες του χαρακτηρα της που μετρανε πολυ περισσοτερο απο την ομορφια (καριερα, μορφωση, λεφτα, νοικοκυροσυνη, κλπ)
Εγω παλι, επειδη γνωριζω πολλες γυναικες καριερας, ουτε μια δεν τα ειχε με νταμαροβλακα, ολες εψαχναν και ψαχνουν ενα καλο παιδι με μορφωση και καλη δουλεια για να κανουν οικογενεια, κι ας μην ειναι και τοσο ομορφος

Αυτες που περιγραφεις, μπορει να ειναι 8αρια απο ομορφια, αλλα αν ανοιξουν το στομα γελανε και οι πετρες. Κατι τετοιες, επειδη αναπνεουν μονο απο την εξυψωση των αλλων για την εξωτερικη τους εμφανιση, ειναι ετοιμες να το δωσουν ευκολα σε καποιον που τις εξυψωνει πολυ, δλδ εναν μαλακα που δεν εχει αλλη δουλεια απο το να την κυνηγαει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να της λεει ποσο ομορφη ειναι

Ενας νορμαλ αντρας, ουτε ασχολειται με τετοιες, αφου στο 99% των περιπτωσεων, ο ναρκισσιτικος χαρακτηρας τους συνοδευεται απο υστερια, ζαλισμα τ αρχιδια, απαιτησεις κλπ

και ιδιως αυτες που λες με μορφωση αυτες ειναι πρωτες και καλυτερες

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Ξέχασα να πω πως στο εξωτερικό με την εξίσωση των φύλων δεν παίζει τόσο έντονα αυτό καθώς η γυναίκα έχει τη δική της καριερα και αποδοχή οπότε θέτει αλλά κριτήρια που μια ελλεϊνίδα ούτε κατά διάνοια δεν έχει στο μυαλό της

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ξέχασα να πω πως στο εξωτερικό με την εξίσωση των φύλων δεν παίζει τόσο έντονα αυτό καθώς η γυναίκα έχει τη δική της καριερα και αποδοχή οπότε θέτει αλλά κριτήρια που μια ελλεϊνίδα ούτε κατά διάνοια δεν έχει στο μυαλό της
ναι  ισχυει  αλλα πανω κατω αμα ειναι καμενη μια γκοεμνα ειναι καμενη

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216

Ναι τρώνε το παραμύθι της καριέρας και μετά από 5 χρόνια δουλειάς θυμούνται να γίνουν μανάδες. Οι εξωσωματικές πανε σύννεφο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εκεί έχουν την καριέρα τους Δευτέρα-Παρασκευή,αλλά τουλάχιστον τα ΣΚ βγαίνουν όλες έξω και ξεσκίζονται στον πούτσο

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σε συγκριση με την μεση Ευρωπαια η μεση Ελληνιδα μεχρι τα 30+:
Μενει με τους δικους της,εχει λιγοτερα λεφτα(αν εχει και δουλεια) και εχει ταξιδεψει πολυ λιγοτερο.
Πιο κοντα σε στατιστικα Μεσης Ανατολης ειναι παρα Ευρωπης

Το χειροτερο για μια γυναικα ειναι να μενει με τους δικους της.Αυτες τις μερες γαμουσα μια Γερμανιδα στην Αθηνα και πιασαμε κουβεντα περι ολων αυτων γιατι ειχε συντηριτικους γονεις απ οτι μου ειπε.Εφυγε στα 24 απ το πατρικο της και μου ειπε οτι επιτελους μπορουσε να κανει οτι θελει.Μαλιστα ψιλοντρεποταν οπως μου ελεγε οτι εφυγε στα 24+ απ το πατρικο της..Το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να βγαινει ραντεβου να μπορει να κανει one night stand και να αρχισει τα ταξιδια γιατι δουλευε και εμενε μονη της.
Αυτη η γυναικα κανει οτι γουσταρει στην καλυτερη φαση της ζωης της 20-30 οποτε θα μεγαλωσει κατα πασα πιθανοτητα χωρις ψυχολογικα

Παρτε αντιστοιχα την μεση Ελληνιδα και αυτα που κανει η Γερμανιδα στα 22-24 η ΕΛληνιδα θα μπορει να τα κανει στα 30+
Ειναι ομως ηδη αργα γιατι η οικογενεια πιεζει για γαμπρους γαμους και μαλακιες
Οποτε οι πιο πολλες με το που αρχισουν να απογαλακτιζονται αντι εστω και αργα να ανοιξουν το μυαλο τους εχουν τους κολογερους να τους ζαλιζουν για οικογενεια.

Και εσεις περιμενε να λυσετε το θεμα 7684 σελιδες.Η απαντηση ειναι απλη.Απ οσες χωρες γαμαμε γυναικες ευκολα ειναι απο χωρες που οι γυναικες ζουν μονες τους απο μικρη ηλικια.Δοκιμαζουν πραγματα,ταξιδευουν και ανοιγουν τους οριζοντες τους.

Στους αντρες ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι και με τους δικους σου να ζεις παλι δεν σου ζαλιζουν τα @@ αμα γαμας αβερτα διαφορετικες γυναικες.
Ομως οι γυναικες καταντανε τιγκα στα ψυχολογικα για αυτο στην Ελλαδα τωρα ολες αρχισαν να την ψαχνουν για φεμινισμους,πατριαρχιες και τα σχετικα.
Ειδικα τωρα με την κριση που καταλαβαινουν οτι θα μενουν με τους κολογερους τους ως τα 35 βαρανε τετοια ψυχολογικα που δεν ειναι καν να τις πλησιαζεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Δεν θα σε επερνε για αλλο λογο δες τι γραφω πιο κατω
εγω απο την αλλη γιατι βλεπω γκομενακια που ειναι απο 5 εως  10 να ειναι με οτι πιο σαπιο υπαρχει? 
Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειτε ειμαι τοσο ασχημος και χοντρος που δεν βλεπομαι ειτε ειναι ολες λεσβιες(ειμαι 1.93 γυμνσμενος  και πολλη εμφανισιμος  στα 43  τωρα με το μαλακι μου  και τα ρεστα κομπλε (δουλεια σπιτι κτλ )και χωνομαι αβερτα.
Βεβαια οι Γερμανιδες ειναι αλλιως απο οτι οι εεληνιδες αλλα και παλι εδω μιλαμε για ελληνιδες.
Ουτε κορμι ουτε τιποτα ουτε πτυχια ουτε λεφτα ουτε γενικος. Ειδα μια πρωην μου που δεν γουσταρε με εμενα να εχει τιποτα να  εχει κανει παιδι με ενα πρωην τοξικομανη και τελικα χωρισανε και αγρια.
Πετυχα στο παρκο χτες στην Φρανκφουρτη ενα ζευγαρι ελληνων  το γκομενακι φινο ο τυπος αστα να πανε σαπιοκοιλιας κτλ κτλ και να τις λεει
ελα ρε μωρακι μου δεν εχει τιποτα αλλο να δουμε εδω. και οι γκοεμνα τουμπανο(κοντη βεβαια αλλα τουμπανο)
Εχω καποιους γνωστους που η (πρωην) γυναικες τους με το που χωρισανε βρικανε οτι πιο πλεμπα υπηρχε και κανανε οικογενεια.
πως το εξηγεις ?

1ον. Δεν υπάρχει κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Σίγουρα ένα κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, είναι προσγειωμένο κι έχει αξιοπρέπεια. Μερικές (άκου να δεις) δεν προσπαθούν να σε υποχρεώσουν να τους πληρώσεις τον καφέ ή το ποτό!!!! Οι περισσότερες όμως είναι ανιστόρητες, αχάριστες, εκμεταλλεύτριες.
2ον. Όσα δεκάρια έχω δει με σαπιοκοιλιάδες ή γέρους πηγαίνουν είτε για λεφτά, είτε για στάτους   

Συνημμένα

• golddiger2.png
    golddiger2.png
    236,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ούτε ο Φρόιντ δεν μπόρεσε να το εξηγήσει.

Πολλές γυναίκες τις τραβάνε οι αλητόβιοι και τα ρεμάλια.Δεν υπάρχει εξήγηση,απλά το δεχόμαστε και δεν θα πρέπει να μας φαίνεται παράξενο.

Από που κι ως που δεν υπάρχει εξήγηση για το ότι τις τραβάνε οι αλητόβιοι και τα ρεμάλια; στα μάτια τους αυτά είναι τα Alpha Males, αφού τις γράφουν στ' αρχίδια τους και δεν σηκώνουν πολλά - πολλά. Γι αυτούς υγραίνεται το βρακάκι τους, άσχετα αν λένε μαλακίες ότι θέλουν τον άντρα τρυφερό κι ευγενικό, να κλαίει και να έχει επαφή με τη θηλυκή πλευρά του 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Συνημμένα

• if-your-son-asks-why-he-must-study-show-him-this-picture-i-found-there-wasn-amp-039-t-a-clean-versio
    if-your-son-asks-why-he-must-study-show-him-this-picture-i-found-there-wasn-amp-039-t-a-clean-versio
    421,3 KB · Εμφανίσεις: 105

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom