Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά στην ελλάδα είναι οτι αντί να υπάρχει συμπνοια και αλληλεγγυη
μεταξύ των αντρών σε τέτοια θέματα, γίνεται το αντίθετο..  :sunglasses:

τυπε ο σαντ μαν ειχε παραθεσει ενα αρθρο για εναν Γαλλο που ειχε ερθει Ελλαδα ερασμους , ειχε γραψει οτι οι Ελληνεις ειναι οι μεγαλυτεροι cockblockers ever  :S :S :S

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ρε τυποι πόσο χαζοβιόληδες είστε μερικοί.
Πετάγεται ο κάθε "ειδήμονας" και αραδιάζει σεντόνια υποτιθέμενων κανόνων που δεν έχουν καμία λογική και εσείς τον παίρνετε στα σοβαρά και τον ρωτάτε διευκρινήσεις αντί να τον πάρετε στο ψιλό?
Ο τύπος μας που έχει κατηγοριοποιήσει τις γκόμενες σε βαθμίδα 1-10? Και το θεωρεί και International standart?
ο τύπος που θεωρεί κάθε γυναίκα άνω του μετρίου ως πουτανάκι πολυτελείας η οποίες μάλιστα δεν έχουν δυνατότητα-ανάγκη να ερωτευτούν ως φυσιολογικοί άνθρωποι?
Ο άνθρωπος που θεωρεί τις στρεβλώσεις κανόνα και παράδειγμα προς μίμηση?
Σε λίγο θα μας πει οτι αν δεν είσαι drug dealer ή μαφιόζος δεν θα γαμήσεις ποτέ αξιόλογη γκόμενα.
Και οχι μόνο αυτό, θα σας παροτρύνει να γίνετεε απατεώνες μήπως και γαμήσετε καμια "αξιόλογη" γκόμενα... :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παντου υπαρχουν ταμπελες. Σε ολα.

Γρηγορο αμαξι, μπρικι αμαξι.

Μουναρος γυναικα, μπαζο γυναικα.

Πλουσιος, φτωχος.

Ευωδια, βρωμα.

Φωτεινο, σκοτεινο.

Καλο παιδι, κακο παιδι.

Για το τελευταιο υπαρχουν χιλιαδες βιντεο στο διαδικτυο στο να σε βοηθησουν να καταλαβεις. Αφιερωσε χρονο και δες τα να καταλαβεις. Ευκολο, δωρεαν.

Ε με την λογική σου,όλοι οι μορφονιοί-γυμνασμένοι κλπ ειναι κωλόπαιδα,και γαμάνε μόνο ωραίες.
Και οι άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Παντα λεω την αληθεια φιλε μου, για αυτο με μισουν. Γιατι ολοι μισουν την αληθεια και δεκα φορες παραπανω τον φορεα της αληθειας που τους τσιγκλαει τα σωθικα και τους γκρεμιζει την ουτοπια.

Ποτε στην ιστορια τους οι ανθρωποι δεν αγαπουσαν την αληθεια.

Η αληθεια σε φερνει αντιμετωπο με τη πραγματικοτητα. Η πραγματικοτητα σε φερνει στο σημειο να αναλογιστεις το τι συμβαινει. Εκει ξεκινα ο πονος. Ολο αυτο συμβαινει σε δευτερα απο τη στιγμη που θα ακουσεις την αληθεια. Σε δευτερα ως αμυνα-αντιδραση μισεις την αληθεια και τον φορεα της. Γιατι; Γιατι δεν θες να ακους. Γιατι; Γιατι ετσι μεσα στο ψευδος νιωθεις καπως καλυτερα.Γιατι; Γιατι δεν εχεις αρχιδια να παλεψεις και να υποταξεις τον εαυτο σου και να παρεις τη ζωη στα χερια σου και να δημιουργησεις τη δικη σου πραγματικοτητα, στα αληθεια, οπως εσυ γουσταρεις. Γιατι; Γιατι εισαι μιζερος φονικος μαλακας.

Η αληθεια δεν ειναι για ολους, το καθε τι δεν ειναι για ολους. Μη μπλεκεστε σε καταστασεις που δεν ειναι για εσας.

Οπως ειπα τηλεφωνικα σε ενα μελος, ουτε εγω ειμαι ικανος να με αφησεις σε ενα πιλοτηριο εν πτηση. Αυτο δεν λεει οτι ειμαι μαλακας. Απλα δεν ειμαι ικανος στο να πιλοταρω το αεροσκαφος. Γιατι; Γιατι δεν εχω αυτα που χρειαζεται η περισταση, απλα. Γιατι δεν τα εχω; Γιατι δεν εχω δουλεψει πανω στο θεμα στο να τα εχω.

Ο καθε καλος ανθρωπος, το καθε καλο παιδι απο οικογενεια, θελει να μπλεξει με καταστασεις επειδη θαμπωθηκε απο ομορφια βυζαρες μουναρες κτλπ. Μετα..κλαματα και δραματα.

Οταν εισαι καλο παιδι, βολεψου με ενα 6αρακι. Περαστε ομορφα τη ζωη σας και οσο κρατησει. Αν θελεις να γαμεις πιο πανω σε ομορφια, παρε ενα εργαζομενο κοριτσι. Πιο φτηνα, πιο ανωδυνα, πιο ευκολα, χωρις κανενα ρισκο-κινδυνο-δραμα.

Τι δεν καταλαβες αγαπητο δυτικο καλο παιδι;

Emperor 13 δεν παει για εσενα ολο αυτο. Με αφορμη αυτο που εγραψες, εγραψα τη συνεχεια. Δεν ειναι για εσενα ή για καποιον αλλον προσωπικα.

και πλεον απο το προηγουμενο σου ποστ αρχιζουν να καταλαβαινουν οι παντοφλακηδες γιατι οι σλαβοι τις δερνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ

μεγαλυτερα αρπακτικα απο αυτες δεν υπαρχουν

οσο πιο γυναικοκεντρικη καθισταται μια κοινωνια και οσο περισσοτερο γνωριζεις οτι στον ανταγωνισμο εχεις το πανω χερι τοσο πιο εκμεταλλευτικος γινεσαι οπως οι σλαβες

και δεν ειναι τυχαιο που την πιο εγκληματογονα συμπεριφορα μεταξυ των γυναικων διαφορων εθνικοτητων την εχουν οι σλαβες,κακη ωρα οπως προσφατα με τον αποστρατο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πετάγεται ο κάθε "ειδήμονας" και αραδιάζει σεντόνια υποτιθέμενων κανόνων που δεν έχουν καμία λογική και εσείς τον παίρνετε στα σοβαρά και τον ρωτάτε διευκρινήσεις αντί να τον πάρετε στο ψιλό?
Ο τύπος μας που έχει κατηγοριοποιήσει τις γκόμενες σε βαθμίδα 1-10? Και το θεωρεί και International standart?
ο τύπος που θεωρεί κάθε γυναίκα άνω του μετρίου ως πουτανάκι πολυτελείας η οποίες μάλιστα δεν έχουν δυνατότητα-ανάγκη να ερωτευτούν ως φυσιολογικοί άνθρωποι?
Σε λίγο θα μας πει οτι αν δεν είσαι drug dealer ή μαφιόζος δεν θα γαμήσεις ποτέ αξιόλογη γκόμενα.
Και οχι μόνο αυτό, θα μας παροτρύνει να γίνουμε απατεώνες μήπως και γαμήσουμε καμια "αξιόλογη" γκόμενα... :S

Για τον Σαββίδη λες?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Το να μιλησω για τον εαυτο μου πισω απο πληκτρα, πιστευεις οτι εχει καποια αξια και νοημα;

E, όσο αξία και νόημα έχει ένα ποστ της περσόνας σου στον ωκεανό που λέγεται ιντερνετ τύπε.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Τώρα που διαβάζω τα ποστ, λέω τι μου θυμίζει ο μπαγλαμάς...  :2funny:

Συνημμένα

• 2987FF30-3D64-4044-8704-4A0D52B1CBE9.jpeg
    2987FF30-3D64-4044-8704-4A0D52B1CBE9.jpeg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ε με την λογική σου,όλοι οι μορφονιοί-γυμνασμένοι κλπ ειναι κωλόπαιδα,και γαμάνε μόνο ωραίες.
Και οι άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι.

Εαν απο τα γραφομενα μου καταταλαβες αυτο που γραφεις, δεν εχω να πω κατι αλλο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
τα συμπερασματα στα οποια κατεληξε ο ελλιοτ ροτζερ ηταν σωστα ασχετα αν ηταν λαθος ο τροπος αντιμετωπισης τους

οι mgtow με τους ινσελς θα δωσουν το τελειωτικο χτυπημα στο συστημα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τα συμπερασματα στα οποια κατεληξε ο ελλιοτ ροτζερ ηταν σωστα ασχετα αν ηταν λαθος ο τροπος αντιμετωπισης τους

οι mgtow με τους ινσελς θα δωσουν το τελειωτικο χτυπημα στο συστημα

Με ποιο τροπο θα δωσουν το χτυπημα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αποτυχημενοι, κλαψιαρηδες, κακοψυχοι, μιζεροι, κομπλεξικοι. Αυτα και αλλα πολλα ειναι οι πιο πολλοι απο αυτους.

Οσο αυξανονται, τοσο θα γαμανε ανενοχλητοι οι αντρες τα καριολακια και τοσο παραπανω θα βγαζουν χρημα και θα γλεντανε τη ζωη τους οπως αυτοι γουσταρουν.

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολεισαι με αυτες τις μαλακιες και τις αρρωστημενες νοοτροπιες που θα σε βγαλουν εντελως στην ακρη και απλα θα κλαις-κραζεις-μιζεριαζεις μαζι με ομοιους σου την ιδια στιγμη που αλλοι αντρες θα γαμανε, θα ζουν, θα βγαζουν χρημα.

Πιο πολυ για πλανη το βλεπω να βγαλουν μαζικα ανθρωπους εντελως στην ακρη και να τους περιορισουν στη κλαψα-μιζερια.

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Είναι πολύ άσχημο το να υπάρχουν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν με τον χρόνο τους είναι να ανεβάζουν ατελείωτα ποσταρίσματα στο bou.

Όταν υπάρχει κάποιο θέμα ψυχικής υγείας ή αυτοπεποίθησης, αναζητούμε τη συνδρομή ειδικού.
Δεν αναζητούμε παυσίπονο για την κατάθλιψή μας γράφοντας ανερμάτιστα κείμενα.
Δε λύνουμε έτσι κανένα πρόβλημα.

Φιλικά.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αποτυχημενοι, κλαψιαρηδες, κακοψυχοι, μιζεροι, κομπλεξικοι. Αυτα και αλλα πολλα ειναι οι πιο πολλοι απο αυτους.

Οσο αυξανονται, τοσο θα γαμανε ανενοχλητοι οι αντρες τα καριολακια και τοσο παραπανω θα βγαζουν χρημα και θα γλεντανε τη ζωη τους οπως αυτοι γουσταρουν.

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολεισαι με αυτες τις μαλακιες και τις αρρωστημενες νοοτροπιες που θα σε βγαλουν εντελως στην ακρη και απλα θα κλαις-κραζεις-μιζεριαζεις μαζι με ομοιους σου την ιδια στιγμη που αλλοι αντρες θα γαμανε, θα ζουν, θα βγαζουν χρημα.

Πιο πολυ για πλανη το βλεπω να βγαλουν μαζικα ανθρωπους εντελως στην ακρη και να τους περιορισουν στη κλαψα-μιζερια.

χρηστο δεν μου απαντησες ..
οπως  βλεπεις δεν σε ειρωνευτηκα  ποτε ..αντιθετως εγω διαλογο κανω .

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
οποιος μπει στο reddit θα καταλαβει οτι η κατασταση της μιζεριας των αγαμητων νεων ειναι παγκοσμια

ειναι ο γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος φιλελεδες μου

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Και οχι μόνο αυτό, θα σας παροτρύνει να γίνετεε απατεώνες μήπως και γαμήσετε καμια "αξιόλογη" γκόμενα... :S

τύπε δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το σύστημα κατηγοριοποίησης των μουνιών είναι κατά ISO μπουρδελιάρηδων που είναι ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο International Standard και η βαθμίδα 0-10 είναι απλά μία επιμέρους έκφραση αυτού του προτύπου.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
οποιος μπει στο reddit θα καταλαβει οτι η κατασταση της μιζεριας των αγαμητων νεων ειναι παγκοσμια

ειναι ο γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος φιλελεδες μου
σαιτ γνωριμιων ειναι ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom