Παντα λεω την αληθεια φιλε μου, για αυτο με μισουν. Γιατι ολοι μισουν την αληθεια και δεκα φορες παραπανω τον φορεα της αληθειας που τους τσιγκλαει τα σωθικα και τους γκρεμιζει την ουτοπια.
Ποτε στην ιστορια τους οι ανθρωποι δεν αγαπουσαν την αληθεια.
Η αληθεια σε φερνει αντιμετωπο με τη πραγματικοτητα. Η πραγματικοτητα σε φερνει στο σημειο να αναλογιστεις το τι συμβαινει. Εκει ξεκινα ο πονος. Ολο αυτο συμβαινει σε δευτερα απο τη στιγμη που θα ακουσεις την αληθεια. Σε δευτερα ως αμυνα-αντιδραση μισεις την αληθεια και τον φορεα της. Γιατι; Γιατι δεν θες να ακους. Γιατι; Γιατι ετσι μεσα στο ψευδος νιωθεις καπως καλυτερα.Γιατι; Γιατι δεν εχεις αρχιδια να παλεψεις και να υποταξεις τον εαυτο σου και να παρεις τη ζωη στα χερια σου και να δημιουργησεις τη δικη σου πραγματικοτητα, στα αληθεια, οπως εσυ γουσταρεις. Γιατι; Γιατι εισαι μιζερος φονικος μαλακας.
Η αληθεια δεν ειναι για ολους, το καθε τι δεν ειναι για ολους. Μη μπλεκεστε σε καταστασεις που δεν ειναι για εσας.
Οπως ειπα τηλεφωνικα σε ενα μελος, ουτε εγω ειμαι ικανος να με αφησεις σε ενα πιλοτηριο εν πτηση. Αυτο δεν λεει οτι ειμαι μαλακας. Απλα δεν ειμαι ικανος στο να πιλοταρω το αεροσκαφος. Γιατι; Γιατι δεν εχω αυτα που χρειαζεται η περισταση, απλα. Γιατι δεν τα εχω; Γιατι δεν εχω δουλεψει πανω στο θεμα στο να τα εχω.
Ο καθε καλος ανθρωπος, το καθε καλο παιδι απο οικογενεια, θελει να μπλεξει με καταστασεις επειδη θαμπωθηκε απο ομορφια βυζαρες μουναρες κτλπ. Μετα..κλαματα και δραματα.
Οταν εισαι καλο παιδι, βολεψου με ενα 6αρακι. Περαστε ομορφα τη ζωη σας και οσο κρατησει. Αν θελεις να γαμεις πιο πανω σε ομορφια, παρε ενα εργαζομενο κοριτσι. Πιο φτηνα, πιο ανωδυνα, πιο ευκολα, χωρις κανενα ρισκο-κινδυνο-δραμα.
Τι δεν καταλαβες αγαπητο δυτικο καλο παιδι;
Emperor 13 δεν παει για εσενα ολο αυτο. Με αφορμη αυτο που εγραψες, εγραψα τη συνεχεια. Δεν ειναι για εσενα ή για καποιον αλλον προσωπικα.