Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
αυτιστικε μπλα μπλα μπλα σταματα να γραφεις για ειδικους και να το παιζεις ειδικος και πανε να σε δει κανας γιατρος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αυτή την αίσθηση έχω κι εγώ!Μήπως το διάστημα που απουσίαζε έπεσε σε περισυλλογή και αναθεώρησε τις απόψεις του και τη στάση του;
μπα  ιδιος γλιτσας εμεινε ..

ασε  που μας παριστανει και τον κεχαγιογλου ... :uglystupid:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
μπα  ιδιος γλιτσας εμεινε ..

ασε  που μας παριστανει και τον κεχαγιογλου ... :uglystupid:
μπορει να το παιξε team του κεχαγια  και να εριξε και αυτος ενα "χερακι" στο μονδελο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Αλλαξε ειδος μουσικης, σου δημιουργει επιθετικοτητα και προβληματα επικοινωνιας. Ψαξε τα ποστ σου να δεις οτι δεν σε ενοχλησα ποτε και πως εσυ πρωτος ξεκινησες την ολη φαση. Ακομα και οταν σε εγραφα στα αρχιδια μου και δεν εγραφα, με αναζητουσες και ελεγες που ειναι ο χ γιατι εξαφανιστηκε διοτι πολυ απλα εχασες το παιχνιδακι σου για να ξεσπας.

Εισαι αρρωστος φιλε μου, μια καλη αρχη ειναι να σταματησεις να ακους τη μουσικη που ακους (η μουσικη επενεργει σε τεραστιο βαθμο στη ψυχολογια μας) και να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο.

Αν συνεχισεις ετσι, την επομενη φορα μπορει να ξεφυγεις και να κανεις μαλακιες στο λαθος ανθρωπο και εκεινη τη φορα ισως να μην ειστε πισω απο οθονες αλλα στο απο κοντα στη κανονικη ζωη.

Ειτε τις φας ειτε τις ριξεις, χαμενος βγαινεις παντα. Δεν βοηθανε σε τιποτα οι μαγκιες και τα μπλεξιματα. Εσυ ετσι οπως φερεσαι, το ζηταει ο οργανισμος σου. Τωρα εδω μεσα και ειδικα με εμενα, δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Δεν ασχολουμαι εδω και χρονια με μαλακιες, αλλιως θα σου εστελνα ενα πμ να βρεθουμε να παιξουμε τους μαλακες. Οτι λεω, για δικο σου καλο στο λεω. Εγω δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι δεν τη βρισκω με μαλακιες, καποιος αλλος ομως αν κανεις μαλακιες ισως ασχοληθει μαζι σου και μπλεξεις σε μονοπατια που δεν θελεις να βαδισεις με αγνωστες καταληξεις. Σε καθε περιπτωση, χαμενος βγαινεις ειτε νικησεις ειτε χασεις σε μια φασαρια.

Μη σε τρωεει ο κωλος σου, ζησε τη ζωη σου ομορφα και δημιουργικα και γραφε τη γνωμη σου, στηριζε τη με επιχειρηματα και κανε τη πλακα σου στο να περνας ομορφα το χρονο σου εδω μεσα οπως προσπαθω να κανω και εγω και μου ζαλιζεις ασκοπα τα αρχιδια.
απο κανεναν δεν εχω να φοβηθω αυτο πιστεψε το.. ;)

και αυτο ειναι το ποστ σου που απευθυνεται σε μενα χωρις να εχω ανταλαξει ουτε ποστ με σενα μεχρι τοτε
οκ? για να μην μας το παιζεις κυρια

και αφου ψαχτικες με τα μνματα μου θα ειδες οτι γηπεδο παω αλλα δεν βοηθαει

Αν ηταν γυναικα, γλεντησε ορισμενους απο εδω μεσα και καλα εκανε.

Τι καθεστε και ασχολειστε με καποιο ανθρωπο που δεν ξερετε καν τι ειναι και ποιος ειναι;

Αυτα κανετε και γινεστε ρεζιλι και μετα σας φταινε τα γκομενακια που σας γλεντανε οπου σας πετυχουν και κλαιτε μετα σαν τα ναυαγια. Σας βγαινουν και κακιες-ειρωνιες για οποιον δεν ειναι σαν τα μουτρα σας και η ζωη συνεχιζεται βουτηγμενη μεσα στην απυθεμνη μαλακια που σας δερνει αλυπητα καθημερινα ολο το 24ωρο σε καθε εκφανση της μιζερης ζωης σας και υπαρξης.

Δημιουργειτε και συνασπισμους με αλλα μαλθακοποιημενα πιθηκακια που ταυτιζεστε και ετσι νιωθετε οτι υπαρχετε και πως εχει και ενα νοημα η υπαρξη σας.

Αν ηταν γυναικα, ειδατε μεσα σε μια προταση το τι σας ειπε. Την αληθεια στο μπαμ.

Φανταζομαι στο απο κοντα ποσο τραγικοι ειστε.

Μετα σας φταινε οι ελληνιδες, οι γυναικες, οι πλουσιοι, αυτοι που γαμανε και δεν σας χωνουν στα κολπα και εσας και η αστρικη σκονη που σας θολωσε τη πορεια σας προς τη κατακτηση του διαστηματος.

Ονειροπαρμενα πιθηκακια, ανευ καθε ηθους λογικης και αντρισμου, παντου γυρω μας.

Ζουμε πλεον τη δικτατορια των υποτελων.

Ντροπη, αυτο μονο.

Το εχω ξαναπει, το ξαναλεω. Καλα σας κανουν και σας πατανε κατω τα καριολακια οπου σας πετυχουν και με καθε τροπο. Μαγκια τους. Το ζηταει το κορμι σας.

Χωρις καν να γνωριζετε ποιος ειναι και τι ειναι, αλλοι κραζουν ανευ λογου αλλοι προσπαθουν να τη πεσουν με καθε τροπο...καταντια, μιζερια. Θα μπορουσατε με 2 κουβεντες να την οδηγησετε στο κλαμα (αν υπηρχε λογος) για τις επομενες 15 μερες και αντι για αυτο σας γλεντησε κανονικα...ενας ανθρωπος που δεν ξερουμε καν τι ειναι και ποιος ειναι.

Αφηστε το νημα κενο απο τις μαλακιες σας και απλα διαβαστε οτι γραφουν οι και καλα κοπελες που θα μπαινουν να γραψουν. Νημα για κοπελες ειναι, τι δεν καταλαβες;

Ελα, μαζευτειτε τωρα ολα μαζι, καταπιειτε πρωτα τις μπανανιτσες που μασουλατε και ξεκινηστε, αρξατε πυρ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
απο κανεναν δεν εχω να φοβηθω αυτο πιστεψε το.. ;)

και αυτο ειναι το ποστ σου που απευθυνεται σε μενα χωρις να εχω ανταλαξει ουτε ποστ με σενα μεχρι τοτε
οκ? για να μην μας το παιζεις κυρια

και αφου ψαχτικες με τα μνματα μου θα ειδες οτι γηπεδο παω αλλα δεν βοηθαει

Σε ποιο σημειο βλεπεις οτι απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα;

Αν δεν σε βοηθα το γηπεδο στο να εκτονωνεις την οργη σου, υπαρχουν και αλλοι πιο αποδωτικοι τροποι. Σιγουρα δεν ειναι το διαδικτυο και αυτο που κανουμε τωρα και γραφουμε ασκοπα μαλακιες.

Δεν θα ξανααπαντησω στα οσα γραψεις, βαρεθηκα.

Αν τωρα θελεις να γραψεις τη γνωμη σου γυρω απο το θεμα του νηματος, μετα χαρας να κατσω και να γραψουμε πανω στο θεμα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Σε ποιο σημειο βλεπεις οτι απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα;

Αν δεν σε βοηθα το γηπεδο στο να εκτονωνεις την οργη σου, υπαρχουν και αλλοι πιο αποδωτικοι τροποι. Σιγουρα δεν ειναι το διαδικτυο και αυτο που κανουμε τωρα και γραφουμε ασκοπα μαλακιες.

Δεν θα ξανααπαντησω στα οσα γραψεις, βαρεθηκα.

Αν τωρα θελεις να γραψεις τη γνωμη σου γυρω απο το θεμα του νηματος, μετα χαρας να κατσω και να γραψουμε πανω στο θεμα.
νταξει με δουλευεις αφου μονο εγω και ο μασαζο ειχαμε γραψει
και μιλας στον πληθυντικο δεν τα λες σε εναν

τεσπα τελος το σοου
οι επισκεπτες να πανε στο νημα με τα κωλοδαχτυλα του σκαθαροζουμη.. :birdman:

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Ο Χρηστάκης είναι απο εκείνα τα παιδάκια που δε τα έπαιζε κανείς και τα κοριτσάκια τον είχαν στην απέξω γιατί ο Χρηστακης έσπαγε αρχιδια όλη μέρα. Εκδρομή με λιακάδα να είχε, θα έβρισκε κάτι δυσάρεστο να σου πει. Μια ζωή μίζερος και δυσάρεστος. Ένας  ενεργειακός βρικόλακας.

Μακριά από μας άπλυτε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο Χρηστάκης είναι απο εκείνα τα παιδάκια που δε τα έπαιζε κανείς και τα κοριτσάκια τον είχαν στην απέξω γιατί ο Χρηστακης έσπαγε αρχιδια όλη μέρα. Εκδρομή με λιακάδα να είχε, θα έβρισκε κάτι δυσάρεστο να σου πει. Μια ζωή μίζερος και δυσάρεστος. Ένας  ενεργειακός βρικόλακας.

Μακριά από μας άπλυτε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
ειμαι τοσο μεγαλοψυχος σημερα
παραβλεπω και το πατημα του κουμπιου της αναφορας
:springsmile:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μπράβο ρε Πάνο, είσαι μαχητής... Όταν κατεβώ Αθήνα θα πάμε παρέα... Μάντεψε που είμαι!

Ρουμανια?
Εγω παιζω μπαλα ακομα Αθηνα,ευτυχως εχω δικτυωθει με ξενες και δεν χρειαζεται να ασχοληθω με ΕΛληνιδες

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το να πας να φας και να πιεις τα ποτακια σου, κανεις δεν θα σε ενοχλησει. Οταν θα ενοχλησεις κατι απο 7+ και πανω, θα με θυμηθεις.

Σε ολα αυτα τα μαγαζια πηγαινουν οι ανθρωποι που εχουν καταγωγη απο αυτες τις χωρες και απολαμβανουν το χρονο τους και περνανε οπως γουσταρουν. Σαφως πηγαινουν και ασχετοι, οχι ομως ξεκαρφωτοι. Παντα εχουν μια γνωριμια με καποιον απο εκει μεσα ή πηγαινουν μαζι του μερικες φορες να τους δουν μαζι του.

Δεν γουσταρουν ξεκαρφωτους να τους χαλανε το παιχιδι.

Ο ανθρωπος που εχει το μαγαζι, μια χαρα ανθρωπος ειναι. Δεν μπορει ομως να ελεγξει-μαλωσει τον χ ανθρωπο που θα εχει πιει και θα θελει να τα πειτε εξω.

Ενεκεν του οτι ειμαστε εδω μεσα, σε ενημερωσα. Δικαιωμα σου να πας οπου θελεις και να παιξεις μπαλα οπως θελεις. Μεγαλο παιδι εισαι, δεν θα σου πω τι θα κανεις και τι οχι.

Αμα δεν με κοβανε οι γκομενες που καθονταν απ εξω κανα 3λεπτο σερι τοτε δεν θα το συζητουσα..Και μεσα καποια βραδυα γινεται χορος και εχει κατι διαστημικα μουνετα μεσα.Ειχα δυο Ρωσιδακια που σπουδαζανε Αθηνα και τις προσκαλεσα αλλα οταν πηγαμε μου ειπανε οτι δεν θελουν να πανε σε μαγαζι με αλλους Ρωσους και τελικα καταληξαμε Γκαζι.
Παντως ειναι απ τα λιγα μαγαζια Αθηνα που βλέπω τοσες Σλαβες μαζεμενες.

Ειχα ακουσει και για ενα club που πανε μονο Πολωνεζες αλλα δεν μπορω να θυμηθω το μερος πως λεγεται..

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281

Ξεμείναμε από επιχειρήματα και βάλαμε μουσική στ’ αυτιά μας;

Μη τρελένεσαι, χαβαλέ σε κάνουμε. Αυτό έλειπε να διορθώσουμε τα ψυχολογικά σου από το φόρουμ. Και μάλιστα τσάμπα.  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αμα δεν με κοβανε οι γκομενες που καθονταν απ εξω κανα 3λεπτο σερι τοτε δεν θα το συζητουσα..Και μεσα καποια βραδυα γινεται χορος και εχει κατι διαστημικα μουνετα μεσα.Ειχα δυο Ρωσιδακια που σπουδαζανε Αθηνα και τις προσκαλεσα αλλα οταν πηγαμε μου ειπανε οτι δεν θελουν να πανε σε μαγαζι με αλλους Ρωσους και τελικα καταληξαμε Γκαζι.
Παντως ειναι απ τα λιγα μαγαζια Αθηνα που βλέπω τοσες Σλαβες μαζεμενες.

Ειχα ακουσει και για ενα club που πανε μονο Πολωνεζες αλλα δεν μπορω να θυμηθω το μερος πως λεγεται..

Δεν προκειται να βγαλεις γκομενα 7αρακι και πανω σε αυτα τα μαγαζια αν πας ξεκαρφωτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom