Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
εχεις ερασμιακες φοιτητριες ολο το χρονο, και τουριστριες το καλοκαιρι.
σε ποια πολη ζεις? εγω θεσσαλονικη τα εχω φτιαξει με 3 ξενες στην πολη μου
Εθνικότητες;
εχεις ερασμιακες φοιτητριες ολο το χρονο, και τουριστριες το καλοκαιρι.
σε ποια πολη ζεις? εγω θεσσαλονικη τα εχω φτιαξει με 3 ξενες στην πολη μου
Τιποτα δεν εχει ριξει η ελλεηνιδα, απλως περιοριστηκε ελαφρως το target group της. Εκει που πριν δεκα χρονια ειχε δεκα υποψηφιους που καλυπταν τις αναγκες της, πλεον εχει εξι.
Κάθονται όλο το καλοκαίρι σε κανα νησί κι έχουν κονέ με τους τοπικούς μπάρμεν;Γιατί μόνο έτσι μπορεί να γνωρίσεις (και άμα)
Αποφασισε ρε τύπε, εχουμε κριση και φτωχυναμε ή δεν εχουμε και κρυβουμε τα εισοδηματα?φυσικα και υπαρχει κριση και σου ανεφερε ο καθηγητης το γιατι
το να πιεις ενα καφε με 2 ευρω καθε μερα δεν ειναι τεραστιο εξοδο
και στην ανατολικη τουρκια να πας θα δεις να λιαζονται με τους ναργιλεδες με τις ωρες
Σορυ τύπε ξεχασα οτι εχεις ενα προβλημα για καθε λυση
γεωργιανη, γαλλιδα, ρωσσιδα οι δικες μου.Εθνικότητες;
οι ξενες που γαμησα εγω ηταν 59 κιλα η πιο βαριαΕντάξει,έχει και κάτι χοντρές που μετά τα 3 ποτά τις βλέπουν κανονικές.Και λένε ότι γαμήσαν τουρίστριες.
Αποφασισε ρε τύπε, εχουμε κριση και φτωχυναμε ή δεν εχουμε και κρυβουμε τα εισοδηματα?
Εγω δεν μιλησα για καφεδες, μιλησα για δυο τριημερα μεσα στο Μαρτιο που βουλιαξαν οι τουριστικοι προορισμοι. Και αυτο σημαινει βενζινες, διοδια, διαμονή, φαγητο, κλπ κλπ. Απο πού βγαινουν αυτα? Απο τους τσακισμενους απο την...κριση Ελληνες?
Σορυ τύπε δεν συνεννοουμαστε, λεω μηλα και λες πορτοκαλια.αν εχεις παει σε φτωχες ασιατικες χωρες οι τουριστικοι προορισμοι γεμιζουν απο πλουσιους και υπερπλουσιους συν τους τουριστες
Ενταξει τύπε ολα καλαΕντάξει,έχει και κάτι χοντρές που μετά τα 3 ποτά τις βλέπουν κανονικές.Και λένε ότι γαμήσαν τουρίστριες.
δουλευουν οι ιδιοι μενοντας ολο το καλοκαιρι στα παραπηγματα που τους νοικιαζουν οι ξενοδοχοι δουλευοντας πορτα/σερβιτοροι/μπαρμαν
παλια βουλιαζαν περισσοτερο και αφηναν περισσοτερα λεφτα, τωρα θα εκατσαν ταβερνα 1 μερα απο τις 3, παλια ξοδευαν σε ταβερνες και τις 3.Αποφασισε ρε τύπε, εχουμε κριση και φτωχυναμε ή δεν εχουμε και κρυβουμε τα εισοδηματα?
Εγω δεν μιλησα για καφεδες, μιλησα για δυο τριημερα μεσα στο Μαρτιο που βουλιαξαν οι τουριστικοι προορισμοι. Και αυτο σημαινει βενζινες, διοδια, διαμονή, φαγητο, κλπ κλπ. Απο πού βγαινουν αυτα? Απο τους τσακισμενους απο την...κριση Ελληνες?
οταν πας τριημερο σε ενα νησι πας για να το δεις οχι για να γαμησεις.Αυτοί που δουλεύουν εντάξει,κάτι θα γαμάνε.Οι άλλοι όμως που πάνε 3ημερα max,τί να προλάβουν;
οι ξενες που γαμησα εγω ηταν 59 κιλα η πιο βαρια
οταν εχεις καιρο σχεση καποια στιγμη ανεβαινετε και στην ζυγαρια του μπανιου, αλλα μαλλον εσυ εχεις ξεχασει πως ειναι και να μενεις στο ιδιο σπιτι με γκομεναΜπήκατε σε κανα φαρμακείο να ζυγιστεί ρε τύπε;
Σορυ τύπε δεν συνεννοουμαστε, λεω μηλα και λες πορτοκαλια.
Αυτοί που δουλεύουν εντάξει,κάτι θα γαμάνε.Οι άλλοι όμως που πάνε 3ημερα max,τί να προλάβουν;
Το εχει "ξεχασει"?οταν εχεις καιρο σχεση καποια στιγμη ανεβαινετε και στην ζυγαρια του μπανιου, αλλα μαλλον εσυ εχεις ξεχασει πως ειναι και να μενεις στο ιδιο σπιτι με γκομενα
σου εχει καψει το μυαλο το ταξικο μισος, βγαλε τις παρωπιδεςη μπανανια δεν εχει τοσους χειμερινους προορισμους και οι περισσοτεροι πηγαινουν στα χωρια τους η αν πηγαινουν μοιραζονται τα εξοδα σε μεγαλες παρεες
την ζητηση αρκουν παντως για να την καλυψουν για τα επομενα 100 χρονια οι πλουσιοι φοροφυγαδες