Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μεχρι να ριξεις μια γκομενα εισαι ικανος να ξοδευεις συνεχεια,

αμα την γαμησεις και μετα κοιτας να κανεις οικονομια αν δεν σε παιρνει και αν συνεχισει να εχει απαιτησεις απλα την κανεις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.374
Πόντοι
9.931
Το να έχει μια μουναρα γκόμενα απαιτήσεις το καταλαβαίνω, αλλα στην Ελλαδα έχουν απαιτήσεις ακόμα και μέτριες και ανθυπομετριες γκόμενες, αυτά μόνο εδω γίνονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η κριση ειναι σχετικη.

αν συγκρινεις με αφρικανικες χωρες δεν μπορεις να πεις ποτέ οτι η βρεττανια ή η ελλαδα περνανε κριση.
η συγκριση γινεται με αλλες εποχες οχι αλλες χωρες,
παλια βουλιαζανε οι ταβερνες και κανανε λογαριασμους 100 ευρω ελαχιστο το τραπεζι.
τωρα εχουν μεινει οι μισες ταβερνες και κανουνε λογαριασμο 50 η παρεα, αρα στο 25% ο τζιρος αρα κριση.

στην θεσσαλονικη πχ περιοχη ναυαρινου που βγαινω για καφε εχει 2 φουλ καφετεριες στην αγγελακη και αλλες 6 μισογεματες σε αγγελακη-ναυαρινου-καμαρα,

ε παλια οταν ημουν φοιτητης πριν 20 χρονια φουλαραν 10 καφετεριες στην ιδια περιοχη και ειχε και αλλες 10 μισογεματες.

αμα δεις δηλαδη μια απο τις σημερινες φουλ, θα πεις ε ποια κριση φουλαρουν οι καφετεριες??

ταβερνες η ιδια γειτονια ειχε 10 και μεινανε οι 5 , οι αλλες 5 γινανε φτηνα φαστφπουνταδικα-πιτσαριες του 1 ευρω το κομματι

Μπορεις να το αναγνωσεις και διαφορετικα.
Τωρα δεν υπαρχει καμια απολυτως κριση, ζουμε τα φυσιολογικα μετρα και μαλιστα και προς τα πανω.

Δεν ειναι θεωρω σωστο συμπερασμα να συγκρινεις την εποχη της απεραντης μαλακιας, που ο αλλος επαιρνε διακοποδανειο για να παει τριημερο στη Μυκονο και να ανοιξει σαμπανιες, και επειδη αυτη η εποχη τελειωσε να λεμε οτι τωρα "υπαρχει κριση". Κακώς υπηρχαν δεκα ταβερνες σε μια πλατεια. Πεντε επρεπε να υπαρχουν. Το να υπαρχουν σημερα πεντε δεν ειναι "κριση", ειναι ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Και παλι καλα εχει λειτουργησει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το να έχει μια μουναρα γκόμενα απαιτήσεις το καταλαβαίνω, αλλα στην Ελλαδα έχουν απαιτήσεις ακόμα και μέτριες και ανθυπομετριες γκόμενες, αυτά μόνο εδω γίνονται.
Αν θελεις να μιλησουμε σοβαρα, ούτε η μουναρα θα επρεπε να εχει απαιτησεις. Την ξερεις την ιστορια με την 25χρονη που εβαλε αγγελια που ζητουσε γαμπρο με μισο εκατομμυριο ευρω τουλαχιστον εισοδημα ετησιως? Της απαντησε καποιος "εσυ σε 20 χρονια θα εισαι για τα μπαζα, εμενα ομως το μισο μου εκατομμυριο θα εχει γινει 2 εκατομμυρια. Γιατι να εχεις απαιτησεις ΕΣΥ και οχι ΕΓΩ, που η "αξια" μου θα ανεβαινει ενω η δικη σου (που ειναι απλως το οτι εισαι σημερα μουναρα) θα κατεβαινει?"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπορεις να το αναγνωσεις και διαφορετικα.
Τωρα δεν υπαρχει καμια απολυτως κριση, ζουμε τα φυσιολογικα μετρα και μαλιστα και προς τα πανω.

Δεν ειναι θεωρω σωστο συμπερασμα να συγκρινεις την εποχη της απεραντης μαλακιας, που ο αλλος επαιρνε διακοποδανειο για να παει τριημερο στη Μυκονο και να ανοιξει σαμπανιες, και επειδη αυτη η εποχη τελειωσε να λεμε οτι τωρα "υπαρχει κριση". Κακώς υπηρχαν δεκα ταβερνες σε μια πλατεια. Πεντε επρεπε να υπαρχουν. Το να υπαρχουν σημερα πεντε δεν ειναι "κριση", ειναι ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Και παλι καλα εχει λειτουργησει.
η διορθωση σε σχεση με την σπαταλη και την επιδειξη των προηγουμενων 30 ετων ειναι κριση,
το ιδιο λεμε ουσιαστικα

αν καποιος εζησε την δεκαετια του 60 και του 70 και ειχε 5 ταβερνες η πλατεια ναι δεν του φαινεται τωρα κριση που εχιε παλι 5,

εγω παντα θυμαμαι 10 ταβερνες στην πλατεια οποτε κατω απο 7 το βλεπω κριση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η διορθωση σε σχεση με την σπαταλη και την επιδειξη των προηγουμενων 30 ετων ειναι κριση,
το ιδιο λεμε ουσιαστικα
Αν ειδες, δεν ειπα οτι κανεις λαθος, μιλησα για "διαφορετικη αναγνωση".

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με πουτάνες οκ.Τις ξένες πού τις βρίσκουν;

Και λέω γι'αυτούς που δεν έχουν φράγκα για ταξιδάκια.
εχεις ερασμιακες φοιτητριες ολο το χρονο, και τουριστριες το καλοκαιρι.
σε ποια πολη ζεις? εγω θεσσαλονικη τα εχω φτιαξει με 3 ξενες στην πολη μου

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
και φυσικα ενας ακομη λογος του εκτοξευεται η ακροδεξια και νικησε ο τραμπ ειναι η μαζικη αγαμια του λευκου ανδρα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
εχεις ερασμιακες φοιτητριες ολο το χρονο, και τουριστριες το καλοκαιρι.
σε ποια πολη ζεις? εγω θεσσαλονικη τα εχω φτιαξει με 3 ξενες στην πολη μου

και sad man θεσσαλονικη ειναι, παρτον μια βολτα και ανοιξε του τα ματια να ξερεις οτι θα κανεις μεγαλο λειτουργημα να γαμησει ο sad man

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Αρα συμφωνεις μαζι μου οτι δεν υπαρχει καμια κριση.

φυσικα και υπαρχει κριση και σου ανεφερε ο καθηγητης το γιατι

το να πιεις ενα καφε  με 2 ευρω καθε μερα δεν ειναι τεραστιο εξοδο

και στην ανατολικη τουρκια να πας θα δεις να λιαζονται με τους ναργιλεδες με τις ωρες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κάθονται όλο το καλοκαίρι σε κανα νησί κι έχουν κονέ με τους τοπικούς μπάρμεν;Γιατί μόνο έτσι μπορεί να γνωρίσεις (και άμα)
Σορυ τύπε ξεχασα οτι εχεις ενα προβλημα για καθε λυση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και φυσικα ενας ακομη λογος του εκτοξευεται η ακροδεξια και νικησε ο τραμπ ειναι η μαζικη αγαμια του λευκου ανδρα
ενα λογος που σηκωσαν κεφαλι οι γυναικες και επεβαλαν φεμινισμο και γυναικοκρατια ειναι γιατι μετα το 1974 ηττηθηκε η ακροδεξια,

σε αλλες χωρες εγινε σε αλλη χρονολογια , εδω αυτο εγινε, και τα τελευταια χρονια εχουμε επισημα φεμινιστικη κυβερνηση του συνασπισμου ριζοσπαστικης ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom