The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.883
- Πόντοι
- 25.467
το κινεζικο δρομου λεει τιποτα
?
καθε φορα χαμος γινεται
Αν σου αρέσουν οι σούπες, ναι.
το κινεζικο δρομου λεει τιποτα
?
καθε φορα χαμος γινεται
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΚαμία αναλγησία.
Ο ίδιος θέτει ως θέσφατο, ότι θα πάρει είτε κοινή, είτε ποινή.
Αν σου αρέσουν οι σούπες, ναι.
Πράγα η πλειοψηφία από τα πουτανίδια, τα έτρωγε είτε σε υπερκαταναλωτισμό(παπούτσια,ρούχα,,κ.λ.π.),είτε τους τα ετρωγε κανάς μάγκας,είτε τα έτρωγαν σε ντρόγκια.
μπορει να θελει κατι στο τηγανι τυπε :-( :S :S :S
Κατουρημα χωρις κλανιδι το ξερω εγω τύπεΣαν χέσιμο χωρίς κλανίδι, θα έλεγα...
δε θα παρω σουπα
Ναι,αλλά δεν απαξίωσε το σώμα της,δεν το έκανε δημόσιο.
Γυναίκα που έκανε βίζιτες,που πηδιόταν από δω και από εκεί,κ.λ.π. δε συμμαζεύετε για να ανοίξεις σπίτι μαζί της.
Δε θα αναφέρω καν τα μόνιμα ψυχολογικά παράσημα που μαζεύουν οι βίζιτες.
Πράγα η πλειοψηφία από τα πουτανίδια, τα έτρωγε είτε σε υπερκαταναλωτισμό(παπούτσια,ρούχα,,κ.λ.π.),είτε τους τα ετρωγε κανάς μάγκας,είτε τα έτρωγαν σε ντρόγκια.
Κάνοντας παρέα με ένα από το πιο γνωστά call girls της Πράγας και ανθυποβίζιτες φίλες της, η ανασφάλεια και η κυκλοθυμία τους, δεν είχαν προηγούμενο..
Λίγες βγήκαν αλώβητες από το χώρο.
Κατουρημα χωρις κλανιδι το ξερω εγω τύπε
παιζει κανα καλο νιμου τυπε η κανα γιαγιονι φτιαχνει τα σαντουιτς; :S :S :Sμ επιασε τρελη πεινα θα κατεβω εβερεστ :S
παιζει κανα καλο νιμου τυπε η κανα γιαγιονι φτιαχνει τα σαντουιτς; :S :S :S
Καταλαβα τύπεετσι μπραβο
συνηθως οι κοπελες απο το ανατολικο μπλοκ (πρωην ΕΣΣΔ, τσεχια, ρουμανια, βουλγαρια, σλοβακια), εχουν κανει στην ζωη τους εστω και λιγες φορες σεξ εναντι αμοιβης.
ενω αντοιστιχα δεν συναντας τετοια φαινομενα σε κοπελες-γυναικες βερες γερμανιδες, Σουηδεζες Νορβιγιδες, γαλλιδες.
αν προσφερει χρηματα καποιος σε μια βερα γεμανιδα μπορει να φαει την τσαντα της στο κεφαλι. αλλη νοοτροπια εντελως διαφορετικη σε σχεση με το ανατολικο μπλοκ
Καταλαβα τύπε
Αυριο πρωι πρωι η ρωσιδουλα τρωει ποδι
Καταλαβα τύπε
Αυριο πρωι πρωι η ρωσιδουλα τρωει ποδι
μπα μια χοντρουλα χαζουλα και μια αλβανιδα μιλφ
ψησε την ντρηχο για κανα τελειωτικο τσιμπουκι πισω απο τα καφασια με τα πορτοκαλια τυπε :S :S :Sμπα μια χοντρουλα χαζουλα και μια αλβανιδα μιλφ
Τράβα στα Μακ Ντόναλτς στο νομισματοκοπείο. Ντεφιλέ.
εχει μακντοναλτς εκει???
ειναι μακρυα μου παντως
Οχι εγω καλη μουτι εμπλεξες κι εσυ με τις ξερακιανες?
ψησε την ντρηχο για κανα τελειωτικο τσιμπουκι πισω απο τα καφασια με τα πορτοκαλια τυπε :S :S :S