Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Ενω ρε τύπε με ολες τις μη βιζιτες η επιτυχια στον γαμο ειναι εξασφαλισμενη?
πεστο ψεματα
Ενω ρε τύπε με ολες τις μη βιζιτες η επιτυχια στον γαμο ειναι εξασφαλισμενη?
τι να σε κοροιδευω ρε τυπε σοβαρα μιλαω.
ειπα οτι τα εχω φτιαξει και με βιζιτου,
αλλά γι' αυτην δεν ξερω τι καπνο φουμαρει λιγο καιρο την γνωριζω
Γιατί αν κάτσει η φάση και πάει στα σοβαρά το θέμα,
θα κάνει μάνα των παιδιων του μια που το έδινε για φράγκα,
με ότι συνεπάγεται αυτό για το αξιακό της σύστημα.
Άλλωστε όταν μια γυναίκα αυτοκαθοριστεί σαν μήτρα Δημοσίας Χρήσεως,είτε ως βίζιτα,είτε κάνοντας σερί ONS ή παρτούζες,
είναι δύσκολο να επανέλθει σε status μελλοντικής μητέρας ή συντρόφου.
μια που το έδινε για φράγκα,
με ότι συνεπάγεται αυτό για το αξιακό της σύστημα.
πεστο ψεματα
παιδια να αποφυγετε και τις κοτομπουκιες τρωνε πολυ λαδι sto τηγανισμα και ειναι οτι χειροτερο το πως φτιαχνονται και τι περιεχουν σε συντηρητικα κτλ.. πιστευω οτι οι κοτομπουκιες ειναι να μην τις δωσεις ουτε σε σκυλια
τυπε πιστευω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα φiδια σου:S :S :S
μπορει να τις γουσταρω παρα πλυ τις Ρωσιδες ως γυναικες με τα καλα και τα ασχημα τους, αλλά δεν τις εχω εμπιστοσυνη γιατι το εχουν στο χαρακτηρα τους απο τις πιο μικρες ως τις πιο μεγαλες να κανουν περιστασιακα στην ζωη τους σεξ εναντι αμοιβης
Εσυ θα την πατησεις καποτε και θα καψουρευτεις τρελά.ακου να δεις και εγω βγηκα το σαββατο με μια ρωσιδα που θεωρητικα θα μπορουσε να το εκανε αλλα οχι βιζιτα ακριβως
πιο πολυ σπονσοριλικι χωρις να ειμαι σιγουρος
δεν με πειραζει ομως δεν καψουρευομαι
μπορει να τις γουσταρω παρα πλυ τις Ρωσιδες ως γυναικες με τα καλα και τα ασχημα τους, αλλά δεν τις εχω εμπιστοσυνη γιατι το εχουν στο χαρακτηρα τους απο τις πιο μικρες ως τις πιο μεγαλες να κανουν περιστασιακα στην ζωη τους σεξ εναντι αμοιβης
kai ομως τα πιτσιρικια και οχι μονο τις τρωνε μεσα στις κρεπες στο φουλσε σκυλια κοτομπουκια απο καντινα και ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ
ωραια και
σε ξαναρωταω θα πας σοβαρα με σκοπο γαμο???
μπορει να ειχαν αλλες προτιμησεις τυπε :S :S :Sσε σκυλια κοτομπουκια απο καντινα και ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ
ακου να δεις και εγω βγηκα το σαββατο με μια ρωσιδα που θεωρητικα θα μπορουσε να το εκανε αλλα οχι βιζιτα ακριβως
πιο πολυ σπονσοριλικι χωρις να ειμαι σιγουρος
δεν με πειραζει ομως δεν καψουρευομαι
Καλή φάση, αν μετά στα ακουμπάει.
Αν έχεις γνωστούς που θρέφουν γουρούνια προσεγμένα, το χοιρινό σουβλάκι που θα φτιάξεις με κομμάτια που θα κόψεις μόνος σου από το γουρούνι που ξέρεις τι τρώει , είναι σπέσιαλ . Υπάρχουν τύποι , που θρέφουν γουρούνια με χαρούπια και φυσικές τροφές. Τα πληρώνεις πολύ ακριβότερα, αλλά είναι τελείως άλλη φάση .
...
Καλή φάση, αν μετά στα ακουμπάει.