The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Καλη χρονια!!! γεροντα
πως ειστε; ολα καλα;
καιρο εχουμε να τα πουμε εχετε χαθει τωρα τελευταια
Καλή χρονιά και σε εσάς Ποντίφικά μου.
Καλη χρονια!!! γεροντα
πως ειστε; ολα καλα;
καιρο εχουμε να τα πουμε εχετε χαθει τωρα τελευταια
Ειναι δειγμα των κατωτερων ανθρωπων ω φιλε.Πόσο παρειάς της ζωής παίζει να είσαι, αφού παραβιάζεις ανοιχτές θύρες, απαξιώνοντας και καλά, τα ήδη απαξιωμένα αυτά ναυάγια!!!
καλως τον μαλακα !![]()
Ειναι δειγμα των κατωτερων ανθρωπων ω φιλε.
Να προσπαθουν να αποκτησουν αξια, αναζητωντας κατι ακομη πιο κατεστραμμενο απο αυτους, να το απαξιωσουν και να νιωσουν ετσι οτι ειναι ανωτεροι απο καποιον.
Θλιψη.
φερε τους ανθρωπους πισω απο την τιμισοαρα ρε αεροταριφα της αιρ μπαχαλκαμια φορα παρασυρομαι και κανω ετσι με το πουλι
Καλή χρονιά και σε εσάς Ποντίφικά μου.
Ειναι δειγμα των κατωτερων ανθρωπων ω φιλε.
Να προσπαθουν να αποκτησουν αξια, αναζητωντας κατι ακομη πιο κατεστραμμενο απο αυτους, να το απαξιωσουν και να νιωσουν ετσι οτι ειναι ανωτεροι απο καποιον.
Θλιψη.
Παραιτηθηκε επειδη αποδειχθηκε ανηθικη η συζυγος του και δεν επρεπε να κλονισθει η εμπιστοσυνη του λαου στον βασιλικο θεσμο.ειδατε γεροντα τον βασιλια της Μαλαισιας που παραιτηθηκε;
δεν εχει γινει στα χρονικα της ιστοριας της μαλαισιας να παραιτηθει βασιλιας απο το αξιωμα του.
δλδ δεν εχω καταλαβει αν ντροπιαστηκε ή φοβηθηκε την λαικη κατακραυγη οτι παντρευτηκε μια πρωην βιζιτου. ο πρωτος ηταν ή ο τελευταιος. τουλαχιστον ο τυπος θα εχει παρηγορια (εξασφαλισε καλο κρεβατι) τα βραδια που θα μετανιωνει γιατι αφησε τον βασιλικο θρονο
Παραιτηθηκε επειδη αποδειχθηκε ανηθικη η συζυγος του και δεν επρεπε να κλονισθει η εμπιστοσυνη του λαου στον βασιλικο θεσμο.
Μην τον λυπασαι παντως, και σαν πρωην καποια χορηγια θα παιρνει
Την μαλακισμενη να κλαις, που μεχρι και μουσουλμανα εγινε για τα λουσα και τωρα θα παρει τ αρχιδια μου
Γαμας μια σταλα?νοικοκυραιοι ακραια γυναικοκεντρικοι σαν τον φιλο αλεξ διελυσαν την χωρα
Παραιτηθηκε επειδη αποδειχθηκε ανηθικη η συζυγος του και δεν επρεπε να κλονισθει η εμπιστοσυνη του λαου στον βασιλικο θεσμο.
Μην τον λυπασαι παντως, και σαν πρωην καποια χορηγια θα παιρνει
Την μαλακισμενη να κλαις, που μεχρι και μουσουλμανα εγινε για τα λουσα και τωρα θα παρει τ αρχιδια μου
Τύπε δεν νομιζω οτι λειπει το γαμησι απο εναν βασιλια, εστω και στις χωρες αυτες. Και σιγα μην εχει λογο η συζυγος αν ο βασιλιας εχει και εικοσι παλλακιδες.δεν νομιζω αλεξ να την χωρισει, εσυ πιστευεις οτι θα την σουταρει μετα απο αυτο ολο το σκανδαλο;
Τύπε δεν νομιζω οτι λειπει το γαμησι απο εναν βασιλια, εστω και στις χωρες αυτες. Και σιγα μην εχει λογο η συζυγος αν ο βασιλιας εχει και εικοσι παλλακιδες.
Την συγκεκριμενη για μόστρα την ηθελε, λογω θρονου.
Τωρα που δεν υπαρχει θρονος τι να την κανει? Λογικα θα την σουταρει.
Ετσι ακριβως!
Παω στο Γερμανο καμια φορα, για καμια κινητοδουλεια.
Εχω τσεκαρει κατι καριολακια, τυφλα να χουν οι πουτανες.
Υφος μπλαζε, αφ'υψηλου, κι υποτιθεται ειναι εκει να εξυπηρετουν πελατες!
Οκ, εξυπηρετουν, αλλα με την κλασικη ελληνικη ξυνιλα, του τι καθομαι και κανω...
Πχ μια πωλητρια εκει, κλασικο 5αρι, ξερω οτι παει σε μια σχολη ιεκ, ομορφια 5αρι, κοντη, τιποτε ιδιαιτερο δηλαδη, ενα τονο make up(τι αισχος κι αυτο), δηλαδη μια μετριοτητα, και εχει υφακι χιλιων καρδιναλιων, εχει και δουλεια...πωλητριας στο γερμανο, και την σχολη...ιεκ, ποιος την πιανει....
Οπως τα λεει ο sadman. Εκτος τοπου και χρονου.
Τουπε, ανωτερο κι απο ρωσιδας 10ρι.
Εγω δεν τους ριχνω ουτε βλεμμα, αλλα δυστυχως σαν εμενα ειναι μειοψηφια οι αντρες, οποτε η ζημια εχει γινει ετσι κι αλλιως...
Αντι να μας παρακαλανε, το παιζουν απροσιτες!!!!
Οντως, ντροπη να εισαι αντρας στην ελληνικη κοινωνια.
συνηθως οι εστεμενες κοπελες απο τις χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης ειναι βιζιτουδια οι περισσοτερες
Α μπραβοΕνώ οι ελληνίδες εστεμένες, δεν είναι βιζιτούδια !!!!!
Ρε τύπε ζωη ειναι αυτη? Αξιζει?
Εχεις μαθει ετσι ρε τύπε, τι να πω.τυπε για μενα λαχανο σαλατα με λεμονι και ξυδι και κοτοπουλο ειναι λιχουδια.
Ενώ οι ελληνίδες εστεμένες, δεν είναι βιζιτούδια !!!!!