Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ετσι ακριβως!

Παω στο Γερμανο καμια φορα, για καμια κινητοδουλεια.
Εχω τσεκαρει κατι καριολακια, τυφλα να χουν οι πουτανες.
Υφος μπλαζε, αφ'υψηλου, κι υποτιθεται ειναι εκει να εξυπηρετουν πελατες!
Οκ, εξυπηρετουν, αλλα με την κλασικη ελληνικη ξυνιλα, του τι καθομαι και κανω...
Πχ μια πωλητρια εκει, κλασικο 5αρι, ξερω οτι παει σε μια σχολη ιεκ, ομορφια 5αρι, κοντη, τιποτε ιδιαιτερο δηλαδη, ενα τονο make up(τι αισχος κι αυτο), δηλαδη μια μετριοτητα, και εχει υφακι χιλιων καρδιναλιων, εχει και δουλεια...πωλητριας στο γερμανο, και την σχολη...ιεκ, ποιος την πιανει....

Οπως τα λεει ο sadman. Εκτος τοπου και χρονου.
Τουπε, ανωτερο κι απο ρωσιδας 10ρι.

Εγω δεν τους ριχνω ουτε βλεμμα, αλλα δυστυχως σαν εμενα ειναι μειοψηφια οι αντρες, οποτε η ζημια εχει γινει ετσι κι αλλιως...
Αντι να μας παρακαλανε, το παιζουν απροσιτες!!!!

Οντως, ντροπη να εισαι αντρας στην ελληνικη κοινωνια.
Ειναι αληθες οτι το υφακι των κοριτσιων σε τετοια καταστηματα ειναι απιστευτο. Τους κανεις ενα αστειο, τιποτα. Ξινο χαμογελο και απαξιωση. Μπας και τους κανουν σεμιναρια ξινιλας πριν την προσληψη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τουςεξηγεις ευγενικα  πως το  τραινο της μητροτητας το χασαν πια  ..και τσατιζονται ...
Δεν ειναι ευγενεια αυτο, ειναι καφριλα ολκης και δεν υπαρχει και λογος να δειχνεις οτι εισαι ουγκανο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αν μπεις στο zoo, μετα τις 2 το βραδυ ειναι γεματο απο γυναικες 40-50 ετων που παιζουν παιχνιδια και ψοφανε για γνωριμια.
EligibleGreeks μπαινω. Θεωρειται σοβαρο και πληρωνεις συνδρομη για να στειλεις μηνυμα σε αλλο μελος.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δεν ειναι ευγενεια αυτο, ειναι καφριλα ολκης και δεν υπαρχει και λογος να δειχνεις οτι εισαι ουγκανο

ειναι η πραγματικοτητα ...
εαν εσυ  εισαι πιρφορος και θελεις να βαφτιζεις το κρεας  ψαρι ... καντο ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
EligibleGreeks μπαινω. Θεωρειται σοβαρο και πληρωνεις συνδρομη για να στειλεις μηνυμα σε αλλο μελος.
Ποτέ μου δεν καταλαβα για ποιον λογο να πληρωνω συνδρομη οταν εχω προσβαση σε εκατονταδες ατομα δωρεαν σε ενα σωρο ιστοτοπους.

Αυτο που λες τι ειναι, σάιτ γνωριμιων?
Το θεωρω πολυ ξενερωτο να μπαινεις καπου που εξ ορισμου να πρεπει να "γνωριστείς".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ειναι η πραγματικοτητα ...
εαν εσυ  εισαι πιρφορος και θελεις να βαφτιζεις το κρεας  ψαρι ... καντο ..
Οπως υποθετω, πραγματικοτητα ειναι να πεις σε μια ασχημη κοπελα οτι ειναι ασχημη.
Το οτι ειναι πραγματικοτητα δεν σε κανει λιγοτερο κάφρο.
Περιμενεις να σου πουμε μπραβο για την επιδειξη αγενειας και ελλειψης τροπων?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Οπως υποθετω, πραγματικοτητα ειναι να πεις σε μια ασχημη κοπελα οτι ειναι ασχημη.
δεν περιμενω απο  εσενα να παρω  το οκ  για το πως θα μιλησω ...
τα πιρφοριλικια σου να τα κανεις  μονος σου ... μην ψαχνεις  και οπαδους ..

ηξερα  πως εισαι κοκκινιστος αλλα οχι και  τοσο ..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ποτέ μου δεν καταλαβα για ποιον λογο να πληρωνω συνδρομη οταν εχω προσβαση σε εκατονταδες ατομα δωρεαν σε ενα σωρο ιστοτοπους.

Αυτο που λες τι ειναι, σάιτ γνωριμιων?
Το θεωρω πολυ ξενερωτο να μπαινεις καπου που εξ ορισμου να πρεπει να "γνωριστείς".
Ναι σαιτ γνωριμιων ειναι. Η εταιρεια που εχει το σαιτ σου επιτρεπει να εισαι απλως μελος και να χαζευεις το προφιλ απο αλλα μελη. Για να επικοινωνησεις ομως θα πρεπει να πληρωσεις συνδρομη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δεν περιμενω απο  εσενα να παρω  το οκ  για το πως θα μιλησω ...
τα πιρφοριλικια σου να τα κανεις  μονος σου ... μην ψαχνεις  και οπαδους ..

ηξερα  πως εισαι κοκκινιστος αλλα οχι και  τοσο ..
Δεν ειπα οτι περιμενεις την εγκριση μου για το ποσο ανοητα μπορεις να συμπεριφερθεις.
Ειναι απολυτο δικαιωμα σου.
Και απολυτο δικο μου δικαιωμα να σε κραζω που συμπεριφερεσαι ως νούμερο σε αλλους ανθρωπους που δεν σου φταινε σε τιποτα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι περιμενεις την εγκριση μου για το ποσο ανοητα μπορεις να συμπεριφερθεις.
Ειναι απολυτο δικαιωμα σου.
Και απολυτο δικο μου δικαιωμα να σε κραζω που συμπεριφερεσαι ως νούμερο σε αλλους ανθρωπους που δεν σου φταινε σε τιποτα

προσεχε μην κραξεις πολυ και  χαλασουν  οι  φωνητικες σου χορδες ... :uglystupid:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ασε, τι επαθα. Μια κοπελα στη δουλεια που ειναι παρα πολυ χοντρη και σχεδον τη κοροιδευανε, με μοναδικο προσον ωραιο προσωπο, εδω και λιγο καιρο κανει διαιτα. Εχει χασει βαρος και δειχνει σχετικα ωραια τωρα. Αλλαξε τα μαλλια της. Καμια σχεση με πριν. Της επιασα κουβεντα πως και αποφασισε να χασει τοσα κιλα και μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος επειδη ειχε προβλημα με τα ποδια της. Μετα τη ρωτησα τελειως  φυσικα Δηλαδη ποσα κιλα εχεις φτασει τωρα; Παγωσε και μου ειπε σε αυστηρο τονο οτι δε ρωτανε μια γυναικα ποτε την ηλικια και το βαρος της. Αλλα θα σου πω μια και ρωτας, 86 κιλα. Την επομενη φορα λεω  να της πω <Δηλαδη αμα σε ρωταγα ποσα κιλα ησουν πριν αρχισεις διαιτα, τι θα γινοταν;>

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ασε, τι επαθα. Μια κοπελα στη δουλεια που ειναι παρα πολυ χοντρη και σχεδον τη κοροιδευανε, με μοναδικο προσον ωραιο προσωπο, εδω και λιγο καιρο κανει διαιτα. Εχει χασει βαρος και δειχνει σχετικα ωραια τωρα. Αλλαξε τα μαλλια της. Καμια σχεση με πριν. Της επιασα κουβεντα πως και αποφασισε να χασει τοσα κιλα και μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος επειδη ειχε προβλημα με τα ποδια της. Μετα τη ρωτησα τελειως  φυσικα Δηλαδη ποσα κιλα εχεις φτασει τωρα; Παγωσε και μου ειπε σε αυστηρο τονο οτι δε ρωτανε μια γυναικα ποτε την ηλικια και το βαρος της. Αλλα θα σου πω μια και ρωτας, 86 κιλα. Την επομενη φορα λεω  να της πω <Δηλαδη αμα σε ρωταγα ποσα κιλα ησουν πριν αρχισεις διαιτα, τι θα γινοταν;>
Ναι, τα κιλα και η ηλικια ειναι πολυ ευαισθητο ζητημα. Τα ρωταμε μονο αν εχουμε πολυ θαρρος. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολυ γουσταρω οταν απαξιωνω τετοιες  ..
σε μερικες  τους  ποσταρω και  τον νομο του πικερ  καμια φορα. ...
:cheesy:

Πόσο παρειάς της ζωής παίζει να είσαι, αφού  παραβιάζεις ανοιχτές θύρες, απαξιώνοντας και καλά, τα ήδη απαξιωμένα αυτά ναυάγια!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ναι, τα κιλα και η ηλικια ειναι πολυ ευαισθητο ζητημα. Τα ρωταμε μονο αν εχουμε πολυ θαρρος. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι.
αυτο ποτε δεν το καταλαβα
λες κι αν εχεις μπροστα σου μια κωλογρια η μια δαμαλα το να σου πει ηλικια η κιλα θα ειναι αυτο που θα αλλαξει την αποψη σου για το ατομο της

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Καλη χρονια!!! γεροντα  :hi:

πως ειστε; ολα καλα;