Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το μεγάλο πρόβλημα των αναρχοκουμμουνιών στην Ελλάδα , είναι ότι προσπαθούν βάση μερικών φράσεων κάποιου να του προσάψουν άλλες , που ενδεχομένως να περιέχουν επιλήψιμες απόψεις, χωρίς αυτός να έχει διατυπώσει κάτι τέτοιο.

Εγώ λοιπόν έγραψα ότι ο θάλαμος αερίων του Άουσβιτς , σύμφωνα με δήλωση της Πολωνικής Κυβέρνησης , χτίστηκε το 1948 και είναι ο παλιότερος από αυτούς που δείχνουν στους τουριστες σήμερα σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αν υπάρχει εγγράμματος έλληνας που πιστεύει ότι η αποδοχή του συγκεκριμένου γεγονότος και η διατύπωσή της με την παραπάνω φράση "υποθάλπτει φυλετικό μίσος" είναι τραγικά μαλάκας , ανεγκέφαλος , ηλίθιος.

Δεν υπάρχει άλλη εξηγηση.
Πόσα μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος που παριστάνει τον μαλάκα!!
Δεν έχεις πει μόνο αυτά που λες παραπάνω. Το παρακάτω, το ξέχασες:
το δήθεν ολοκαύτωμα των Εβραίων
Ε, ναι, γι αυτή η άποψη διώκεται κανείς ποινικά σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο και δεν ξέρω που αλλού.
Και είπα πως είσαι τυχερός που ζεις στην "αναρχοκομμουνιστική" Ελλάδα. Διότι αν ζουσες σε μια από αυτές τις καθόλου "αναρχοκομμουνιστικές" χώρες...βραχιολάκια.
Πάμε ξανά. Κάνε άλλη μια προσπάθεια. Ξαναπαραθέτω πλήρως το ποστ μου:
το δήθεν ολοκαύτωμα των Εβραίων
Είσαι τυχερός που ζεις στην μπουρδελοχώρα που βρίζεις.
Σε αλλες "πολιτισμένες" χώρες που τάχα μου θαυμάζεις θα σε περιμεναν βραχιολάκια με τέτοιες απόψεις!

Επισκέπτης
Ε, ναι, γι αυτή η άποψη διώκεται κανείς ποινικά σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο και δεν ξέρω που αλλού.
Και είπα πως είσαι τυχερός που ζεις στην "αναρχοκομμουνιστική" Ελλάδα. Διότι αν ζουσες σε μια από αυτές τις καθόλου "αναρχοκομμουνιστικές" χώρες...βραχιολάκια.

Εφόσον η Πολωνία έχει δηλώσει επισήμως και δημοσίως , ότι ο θάλαμος αερίων που επιδεικνύεται στους τουρίστες στο Άουσβιτς χτίσθηκε το ... 1948 , το ολοκαύτωμα για μένα , στη μορφή που επιμένουν ότι έχει συντελεσθεί , με αέρια , θαλάμους αερίων κτλ είναι δήθεν.
Όταν το βασικό μέσο εκτέλεσης που αναφέρουν οι υποστηρικτές των θαλάμων αεριων κτλ αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι είναι μούφα,  όλο το κατασκεύασμα είναι αίολο.

Η Γερμανία και η Αυστρία , προκειμένου να φανούν πολιτικά ορθές στον σύγχρονο κόσμο και να "συγχωρεθούν" για τον Χίτλερ , διαγωνίζονται σε υπερβολή , στο ποιά θα θεσπίσει αυστηρότερους νόμους.

Ωστόσο είναι γελοίο το ότι τα αναρχικά περιτώματα των Εξαρχείων , όποτε τους αρέσει , επικαλούνται διατάξεις ποινικού κώδικα και μάλιστα ... ξένων κρατών!

Όταν την ίδια στιγμή , οι ίδιοι υποστηρίζουν κοινούς εγκληματίες , που διέπραξαν εγκλήματα που διώκονται παγκοσμιως και διαχρονικώς , όπως ο εμπρησμός , η ληστεία και ο φόνος.

Εννοείται ότι δεν είμαι σε θέση να σου απαγορέψω να μου απευθύνεις υβριστικά πόστ.Από το συνάφι σου άλλωστε δεν περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό. Απλά στο μέτρο που δεν παραθέτεις κάτι συγκεκριμένο , κάποια πολτική αποψη , κριση  ή κάποιο γεγονός , που θα με προκαλούσε να σχολιάσω (για τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν , όχι για σένα) , δεν πρόκειτα να λάβεις απάντηση από μένα.
Είναι ιδιαίτερα βαρετό να εμπλακώ σε ανταλλαγή ύβρεων με ένα σκουπίδι (του ιδεολογικού χώρου) των Εξαρχείων ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λακις αρχισες παλι τα δικα σου σου ειπα να γραφεις καμια αναφορα με εγραψες κανονικα

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εννοείται ότι δεν είμαι σε θέση να σου απαγορέψω να μου απευθύνεις υβριστικά πόστ.Από το συνάφι σου άλλωστε δεν περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό. Απλά στο μέτρο που δεν παραθέτεις κάτι συγκεκριμένο , κάποια πολτική αποψη , κριση  ή κάποιο γεγονός , που θα με προκαλούσε να σχολιάσω (για τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν , όχι για σένα) , δεν πρόκειτα να λάβεις απάντηση από μένα.
Είναι ιδιαίτερα βαρετό να εμπλακώ σε ανταλλαγή ύβρεων με ένα σκουπίδι (του ιδεολογικού χώρου) των Εξαρχείων ...
Χαχαχαχαχαχαχαχα να' σαι καλά Λάκη μου! :2funny: :2funny:
Για πρώτη φορά γέλασα τόσο πολύ μαζί σου.  :2funny: :2funny:
Με έχεις περιγράψει πλήρως! Έτσι ακριβώς είμαι!! :2funny: :2funny:
Καλά ρε, πως σου 'λθε πως υπήρχε περίπτωση να κάνω "σοβαρό" διάλογο με άνθρωπο που βάζει δικτάτορα για άβαταρ!! :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:
Λάκης 1933! Ο άνθρωπος από το χρονοντούλαπο!! :2funny:
Να' σαι καλά και πάλι! Πάντα τέτοια! :2funny:
Ακόμη και δεν υπήρχες, θα έπρεπε να σε εφεύρουμε!! :thumbsup:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και μετα απορρεις γιατι ο κοσμος παθενει ψυχοσωματικα......

Επισκέπτης
Siegf kai lakhs ας επανελθουμε στο θεμα του θρεντ.Τις ελεινιδες και τους μουνοδουλους που δινουν αξια στα φτηνα αυτα υποκαταστατα γυναικας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Siegf kai lakhs ας επανελθουμε στο θεμα του θρεντ.Τις ελεινιδες και τους μουνοδουλους που δινουν αξια στα φτηνα αυτα υποκαταστατα γυναικας...

Eίπαμε ρε να σας κάνουν ανθρώπους θέλουν οι κοπέλες! Να σας απομακρύνουν από τις πουτάνες! Και να  βρείτε καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε τη ζωή σας! Αλλά εσείς αντί να το εκτιμήσετε αυτό ( και που ασχολούνται με σας!) τις βρίζετε και από πάνω!

Επισκέπτης
Eίπαμε ρε να σας κάνουν ανθρώπους θέλουν οι κοπέλες! Να σας απομακρύνουν από τις πουτάνες! Και να  βρείτε καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε τη ζωή σας! Αλλά εσείς αντί να το εκτιμήσετε αυτό ( και που ασχολούνται με σας!) τις βρίζετε και από πάνω!

Και πανω απο ολα να μας ταιζουν με παστιτσιο και μουσακα να αποκτησουμ τα διπλασια μπουτια και κωλους απο αυτες :rockon: :rockon: :rockon:

Σωστα!Τι να κλασουν οι βρωμιαρες οι ρωσιδες οι τανες!ΟΛες τους αχρηστες!Ουτε να μαγειρευουν ουτε να συζητησεις μαζι τους σοβαρα θεματα!Ουτε κοσμοπολιταν δεν ξερουν να διαβασουν να φανταστεις αυτες οι ανηθικες οι παγοκολωνες οι ρωσιδες :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί ειρωνεύεσαι? Με τις ελληνίδες μπορεί να υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση, έκφραση των συναισθημάτων και του πλούσιου εσωτερικού μας κόσμου! Μπορείς να έχεις επικοινωνία και άμεση ψυχική επαφή για να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου! Δεν είναι για γέλια αυτά!

Χώρια που ξέρουν να μαγειρεύουν!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί ειρωνεύεσαι? Με τις ελληνίδες μπορεί να υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση, έκφραση των συναισθημάτων και του πλούσιου εσωτερικού μας κόσμου! Μπορείς να έχεις επικοινωνία και άμεση ψυχική επαφή για να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου! Δεν είναι για γέλια αυτά!

με ΚΑΜΙΑ γυναικα δεν μπορει να υπαρξουν ολα αυτα που ανεφερες!και δεν ειναι θεμα εθνικοτητας!ρωσιδες,ελληνιδες,βουλγαρες ,την ιδια σκατοσυμπεριφορα εχουν!

Επισκέπτης

Εγω φιλε ειμαι ενας αξεστος ελεινος πορνος!Με μηδενικο επιπεδο μορφωσης και ακοινωνητος εντελως!

Για αυτο επειδη δεν μπορω να ανταποκριθω στο τοσο high class επιπεδο των Ελεινιδων αναγκαζομαι να ξεπεφτω σε κατωτερες γυναικες ψυχικα και μορφωτικα οπως οι Ρωσιδες που μονο  για να σου τρωνε τα λεφτα ειναι και για να τις γαμας!

Επισκέπτης
με ΚΑΜΙΑ γυναικα δεν μπορει να υπαρξουν ολα αυτα που ανεφερες!και δεν ειναι θεμα εθνικοτητας!ρωσιδες,ελληνιδες,βουλγαρες ,την ιδια σκατοσυμπεριφορα εχουν!

ελα ας αφησουμε τα πολιτικα τωρα εδω περα!Μιλαμε για γυναικες τωρα!Ασε τις αριστεροκουμουνιστικες θεωριες γιατι δεν μετρανε οταν εχουμε να κανουμε με Ελεινιδες η ρωσιδες :rockon:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
ελα ας αφησουμε τα πολιτικα τωρα εδω περα!Μιλαμε για γυναικες τωρα!Ασε τις αριστεροκουμουνιστικες θεωριες γιατι δεν μετρανε οταν εχουμε να κανουμε με Ελεινιδες η ρωσιδες :rockon:
γυναικες=μηδεν ψυχη,χαλια συμπεριφορα!!ΠΟΤΕ δεν πρεπει να τις παιρνουμε στα σοβαρα!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και πανω απο ολα να μας ταιζουν με παστιτσιο και μουσακα να αποκτησουμ τα διπλασια μπουτια και κωλους απο αυτες :rockon: :rockon: :rockon:
Βασικά εμένα μου αρέσουν οι πατάτες τηγανητές και τα φασολάκια.
Και ας παχαίνουν!
Εξάλλου το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε εμείς οι άνδρες είναι ότι μπορούμε να αρέσουμε στις Ελλεεινίδες ακόμη και αν έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω (χωρίς υπερβολές όμως).
Το αντίθετο δεν παίζει με τπτ...
Ασπρούλη, δεν φαντάζομαι να εννοείς σοβαρά πως πρέπει σων και καλά να κάνουμε σοβαρή κουβέντα επί του θέματος... Ο καθένας τις εμπειρίες του...
Εδώ σε μερικούς αρέσουν τα τραβέλια, οι χοντρές, οι 60άρες.
Ο καθής τα γούστα του.
Έλα τώρα και συ που μου θες σοβαρη συζήτηση...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε παιδιά μη μιλάτε έτσι για τις κοπέλες έλεος! Τι κάνουν οι καημένες το έγκλημά τους είναι ότι μας αγαπάνε και κάνουν τα πάντα για μας?! Δυστυχώς δε το αξίζουμε όμως! Να ξεραν σε τι χαραμίζονται!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω φιλε ειμαι ενας αξεστος ελεινος πορνος!Με μηδενικο επιπεδο μορφωσης και ακοινωνητος εντελως!
Για αυτο επειδη δεν μπορω να ανταποκριθω στο τοσο high class επιπεδο των Ελεινιδων αναγκαζομαι να ξεπεφτω σε κατωτερες γυναικες ψυχικα και μορφωτικα οπως οι Ρωσιδες που μονο  για να σου τρωνε τα λεφτα ειναι και για να τις γαμας!
Ε, ναι αλλά εδώ λένε πως οι Ρωσσίδες είναι πιο μορφωμενες (το πιστεύω κιολας).

Επισκέπτης
Βασικά εμένα μου αρέσουν οι πατάτες τηγανητές και τα φασολάκια.
Και ας παχαίνουν!
Εξάλλου το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε εμείς οι άνδρες είναι ότι μπορούμε να αρέσουμε στις Ελλεεινίδες ακόμη και αν έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω (χωρίς υπερβολές όμως).
Το αντίθετο δεν παίζει με τπτ...

και εμενα μου αρεσουν γαμωτο αλλα βαζω τα δυνατα μου να μην χαλαω το προγραμμα διατροφης μου >:(
Ναι συμφωνω με το παραπανω που λες...ετσι ειναι συνηθως :)

Ασπρούλη, δεν φαντάζομαι να εννοείς σοβαρά πως πρέπει σων και καλά να κάνουμε σοβαρή κουβέντα επί του θέματος... Ο καθένας τις εμπειρίες του...
Εδώ σε μερικούς αρέσουν τα τραβέλια, οι χοντρές, οι 60άρες.
Ο καθής τα γούστα του.Έλα τώρα και συ που μου θες σοβαρη συζήτηση...

Φυσικα και δεν περιμενω σοβαρη συζητηση εδω περα.Αλλα απο το να γαμιεται το θρεντ με τις θεωριες του λακη στα πολιτικα καλυτερα να το γαμησουμε εμεις με τις ελεινιδες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom