Πόσα μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος που παριστάνει τον μαλάκα!!Το μεγάλο πρόβλημα των αναρχοκουμμουνιών στην Ελλάδα , είναι ότι προσπαθούν βάση μερικών φράσεων κάποιου να του προσάψουν άλλες , που ενδεχομένως να περιέχουν επιλήψιμες απόψεις, χωρίς αυτός να έχει διατυπώσει κάτι τέτοιο.
Εγώ λοιπόν έγραψα ότι ο θάλαμος αερίων του Άουσβιτς , σύμφωνα με δήλωση της Πολωνικής Κυβέρνησης , χτίστηκε το 1948 και είναι ο παλιότερος από αυτούς που δείχνουν στους τουριστες σήμερα σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Αν υπάρχει εγγράμματος έλληνας που πιστεύει ότι η αποδοχή του συγκεκριμένου γεγονότος και η διατύπωσή της με την παραπάνω φράση "υποθάλπτει φυλετικό μίσος" είναι τραγικά μαλάκας , ανεγκέφαλος , ηλίθιος.
Δεν υπάρχει άλλη εξηγηση.
Δεν έχεις πει μόνο αυτά που λες παραπάνω. Το παρακάτω, το ξέχασες:
Ε, ναι, γι αυτή η άποψη διώκεται κανείς ποινικά σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο και δεν ξέρω που αλλού.το δήθεν ολοκαύτωμα των Εβραίων
Και είπα πως είσαι τυχερός που ζεις στην "αναρχοκομμουνιστική" Ελλάδα. Διότι αν ζουσες σε μια από αυτές τις καθόλου "αναρχοκομμουνιστικές" χώρες...βραχιολάκια.
Πάμε ξανά. Κάνε άλλη μια προσπάθεια. Ξαναπαραθέτω πλήρως το ποστ μου:
Είσαι τυχερός που ζεις στην μπουρδελοχώρα που βρίζεις.το δήθεν ολοκαύτωμα των Εβραίων
Σε αλλες "πολιτισμένες" χώρες που τάχα μου θαυμάζεις θα σε περιμεναν βραχιολάκια με τέτοιες απόψεις!