Έλα ρε. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΟΞΩ οι ΣαβουροΕλεηνίδες απ' την ΠΑΡΑΓΚΑ.
Μ'αυτες πας για καφε?
μπραβο!!!
Έλα ρε. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΟΞΩ οι ΣαβουροΕλεηνίδες απ' την ΠΑΡΑΓΚΑ.
Μ'αυτες πας για καφε?
μπραβο!!!
αν εισαι καλύτερη θα παει με σενα...ζηλευεις λιγο ε? δεν πειράζει θα συνηθίσετε να βγαίνετε στα μπαρ και να μην σας την πεφτει κανεις,θα εχουν γαμησει ολοι πιο πριν ρωσιδες....
ευτυχος να λες!
Είναι ξεκάθαρο.
Ανήκεις στο συνάφι εκείνο που θεωρεί ότι όσοι δεν έχουν πάρει μέρος σε πορείες υποστήριξης της 17Ν είναι ... Ναζί!!!!!!
Μη χαλιέσαι λεβέντη μου. ΝΑ κυκλοφορείς αποκλειστικά στην Πλατεία Εξαρχείων και το Λόφο του Στρέφη.Εκεί , στα χασισοποτεία τα δικά σας μόνο δεν έχει ... ναζί!
Και από φόρουμ , να διαβάζεις μόνο το δικό σας, το athens.indymedia.org .
Μόνο σε αυτό δεν γράφουν ναζιστές!!!
Οπουδήποτε αλλού είναι γεμάτο ναζί !!!!
Η υπόθαλψη του φυλετικού μίσους θεωρείται αδίκημα σε πολλές χώρες!
Μπαρμπαρα για παρτι σου θα ψιλονα και τρια μετρα,αλα ινε αμαρτια για σενα τι ΘΕΑ να σουρνοσουνε μαζι ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγινεεεεε
[youtube=425,350]zLzHbTH2vtA[/youtube]
μα αγαπητέ μου η ελληνική φυλή είναι άρια.........[κουμούνια και φασίστες..δεν μιλάω πολιτικά...ηρεμήστε.]
Η εξιγισι ινε μια δε ιπαρχι αλι καμια,ανιχτε τους θαλαμους ολι εμισ η μι ΠΙΟΤΙΚΙ τους εχουμε αναγκι,ο Κοσμοσ δε μασ χορι ολι μεσαΤο μεγάλο πρόβλημα των αναρχοκουμμουνιών στην Ελλάδα , είναι ότι προσπαθούν βάση μερικών φράσεων κάποιου να του προσάψουν άλλες , που ενδεχομένως να περιέχουν επιλήψιμες απόψεις, χωρίς αυτός να έχει διατυπώσει κάτι τέτοιο.
Εγώ λοιπόν έγραψα ότι ο θάλαμος αερίων του Άουσβιτς , σύμφωνα με δήλωση της Πολωνικής Κυβέρνησης , χτίστηκε το 1948 και είναι ο παλιότερος από αυτούς που δείχνουν στους τουριστες σήμερα σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Αν υπάρχει εγγράμματος έλληνας που πιστεύει ότι η αποδοχή του συγκεκριμένου γεγονότος και η διατύπωσή της με την παραπάνω φράση "υποθάλπτει φυλετικό μίσος" είναι τραγικά μαλάκας , ανεγκέφαλος , ηλίθιος.
Δεν υπάρχει άλλη εξηγηση.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Δεν νομίζω ότι οι θεωρίες περί φυλετικής υπεροχής στηρίζονται επιστημονικά.
Αριοι και Σλάβοι, Ασιάτες και Αφρικάνοι, όλων το αίμα το ίδιο κόκκινο ρέει στις φλέβες και είναι εξίσου τραγικό όταν χύνεται άσκοπα.
Για τα ίδια συναισθήματα χτυπάνε οι καρδιές μας, μας αρέσει δεν μας αρέσει, είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι.
Ακόμη και στατιστικά να το πάρουμε, για να μιλήσω και λίγο εντός θέματος, το ίδιο ποσοστό από ελεεινίδες, θα βρούμε και σε ελεεινορωσίδες ή ελεεινογερμανίδες.
Η εξιγισι ινε μια δε ιπαρχι αλι καμια,ανιχτε τους θαλαμους ολι εμισ η μι ΠΙΟΤΙΚΙ τους εχουμε αναγκι,ο Κοσμοσ δε μασ χορι ολι μεσα
οπιοσ ινε κατο απο 1,80 στο Θαλαμο να καθαρισι η χολερα....
εγο ιμε 1,68 οποτε θα μπο προτοσ
η κινεζι κι εγιπτιη ινε λεφκι.....Για πιο λόγο πιστεύεις ότι οι κινέζοι δημιούργησαν πολιτισμό και όχι οι Μαλαισιανοί, οι αιγύπτιοι και όχι οι ζουλούμ οι Έλληνες και όχι οι Σκύθες; Τέτοια ιστορία πολλοί λίγοι έχουν και κάπου ωφφείλεται. Ελλεινίδες μόνο εδώ έχει, αλλού είναι αντικοινωνικές - απροσάρμοστες.
περιφερια μεσια δε εχο μετρισι,παντοσ ιμε 100+ κιλαισαι 1,68 ιψωσ ι περηφερηα μαισισ ;
μαγκες ξεφυγατε απο το θεμα που ειναι οι ακατανομαστες
Ελα ντε!αντρας ειναι η γυναικα?