Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Τι βρίσκει μόνος του φίλε. Ουτε στα μπουρδελα δεν πάει αυτός
Τον φαντάζεσαι να πηγαίνει εξωτερικό για να βρει καμία?
Τι βρίσκει μόνος του φίλε. Ουτε στα μπουρδελα δεν πάει αυτός
To ειχε πάθει φιλος στην ταυλανδη σε ξενοδοχείο. Ποιο πολλά πληρωσε σε πατατάκια και σοκολατες παρα στα γαμησια.Όχι μόνο δεν θα γαμησεις, αλλά θα σου αδειάσουν και οτι έχεις στο ψυγείο οο γουρούνες, οι τζαμπατζουδες
μου μυριζει τσαμπα φιλοξενια, τσαμπα ξεναγηση, τσαμπα μεταφορα και στο τελος φιλι στο μαγουλο για ευχαριστωεκτακτο ανακοινωθεν..ειμαι σε ευρωπαικη πρωτευουσα και θα υποδεχτω μεσω καουτσσερφινκ 5 ελληνιδες το στουντιο απαρτμεντ μου των 25 τμ..θα γαμησω λετε??..δεν κανω καθολου πλακα μαγκες, αυτες με ρωτησαν και τους ειπα κιολας οτι εχω μικρο διαμερισμα και οτι θα ειμαστε στριμοκωλα αλλα θελουν να ερθουν..μου μυριζει ελληνικο μουνακι
Στην Ελλάδα ναι, στο εξωτερικό θα πεσει κάποιο πουτσιδιμου μυριζει τσαμπα φιλοξενια, τσαμπα ξεναγηση, τσαμπα μεταφορα και στο τελος φιλι στο μαγουλο για ευχαριστω
κάτσε ρέ φίλε αν ήταν 2 θα ήταν πολύ πιο δύσκολο γιατί θα κοιμοντουσαν αγκαλίτσα στο άλλο κρεβάτι. .Τώρα λέμε θα είναι 2 μουνακια στο κρεβάτι μου..βασικά έρχονται και 2 και 3 και όσες μπορώ να φιλοξενήσω αλλά εγώ είπα ελάτε όλεςΑδελφέ έχεις δίκιο. Οι Ελεηνίδες στο εξωτερικό είναι οι πλέον πανεύκολες, όπως και οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε οταν ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν θα μαθευτούν. Πέρα απο την πλάκα αν μου έλεγες ότι θα ήταν 2 φίλες ,θα σου λεγα ότι στάνταρ θα γάμαγες , σε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς. Με 5 είναι πιο δύσκολο. Φοβούνται τα μεταξύ τους κουτσομπολιά.
κάτσε ρέ φίλε αν ήταν 2 θα ήταν πολύ πιο δύσκολο γιατί θα κοιμοντουσαν αγκαλίτσα στο άλλο κρεβάτι. .Τώρα λέμε θα είναι 2 μουνακια στο κρεβάτι μου..βασικά έρχονται και 2 και 3 και όσες μπορώ να φιλοξενήσω αλλά εγώ είπα ελάτε όλες
παίζει ρόλο?σε ποια πολη εισαι ?
παίζει ρόλο?
δεν παίζει ρόλο ρέ φίλελεγε ρε
Kολοσσός τύπος πουλί μοιραζει πονομου μυριζει τσαμπα φιλοξενια, τσαμπα ξεναγηση, τσαμπα μεταφορα και στο τελος φιλι στο μαγουλο για ευχαριστω
Kολοσσός τύπος πουλί μοιραζει πονο
Ρε τύπε για το πουλι σχολιασα, πού κολλαει ο αλλος που τσακωνεσαι?οτι ο τυπος αραδιαζει φιδιες ας πουμε
γι αυτο τον ρωταω σε τι πολη μενει,θελω να δω αν ευδοκιμουν φιδια εκει
δες τα μηνυματα του βλακα θα καταλαβεις
Ρε τύπε για το πουλι σχολιασα, πού κολλαει ο αλλος που τσακωνεσαι?
όχι ρέ φίλε αλήθεια 5 ελληνικα μουνιά θα σκάσουν μύτη. .Δεν σου είπα ότι τις γαμησα ακόμαοτι ο τυπος αραδιαζει φιδιες ας πουμε
γι αυτο τον ρωταω σε τι πολη μενει,θελω να δω αν ευδοκιμουν φιδια εκει
δες τα μηνυματα του βλακα θα καταλαβεις
Τύπε κανονισε να σε δεσουνε, να σου αδειασουν το σπιτι και να την κανουνόχι ρέ φίλε αλήθεια 5 ελληνικα μουνιά θα σκάσουν μύτη. .Δεν σου είπα ότι τις γαμησα ακόμα
όχι ρέ φίλε αλήθεια 5 ελληνικα μουνιά θα σκάσουν μύτη. .Δεν σου είπα ότι τις γαμησα ακόμα
μιλάμε στο φειςμπουκ με τη μία δεν παίζει αυτόΤύπε κανονισε να σε δεσουνε, να σου αδειασουν το σπιτι και να την κανουν
Φίλε με τα δύο μουνάκια θα έκανες μια καλή παρτουζίτσα και με τις δύο και θα έμενε εκεί. Θα τις σκυλογαμούσες μέχρι να βαρεθείς θα περνάγατε ωραάια με ξενάγηση, φαγητό ,ποτά και γαμήσι ξανά και ξανά, θα φεύγανε και το σκηνικό θα έμενε εκεί. Τώρα με 5 γυναίκες να σαι σίγουρος , κάποια θα είναι το φυτό της παρέας που την σπάει σε όλες και δεν τις αφήνει να γαμηθούν σαν άνθρωποι(γιατι πολύ απλά θα τις δώσει σε όλους στην επιστροφή). Το πιο πιθανό είναι ότι αυτή θα είναι η μια από τις δύο που θα κοιμάστε μαζί, θα κλάνει δυνατά όλο το βράδυ και θα σας χαλάσει σε όλους το όμορφο σκηνικό ατελείωτου σεξ.κάτσε ρέ φίλε αν ήταν 2 θα ήταν πολύ πιο δύσκολο γιατί θα κοιμοντουσαν αγκαλίτσα στο άλλο κρεβάτι. .Τώρα λέμε θα είναι 2 μουνακια στο κρεβάτι μου..βασικά έρχονται και 2 και 3 και όσες μπορώ να φιλοξενήσω αλλά εγώ είπα ελάτε όλες
κοίτα όντως δεν είναι δεδομένο ότι θα γαμησω αλλά καυλαντα φουλ θα παίξει το λιγότερο. .Το καταλαβαίνεις πιστεύωμαζι σου ποιος ειμαι εγω να σου στερω το δικαιωμα στην καυλαντα