Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αραγε να ισχυουν αυτα που λεγονται ολα τα χρονια για τις Σερραιες;

Δεν ξέρω τύπε,κι εγώ το έχω ακούσει αλλά ποτέ δεν έτυχε να έχω επαφή με Σερραίες για να το επιβεβαιώσω.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Όλοι έτσι γνωρίζουν στην Ελλάδα,ακόμα κι αυτοί που το παίζουν γαμιάδες
Εσύ δεν γνωρίζεις ούτε έτσι τυπε. Μάλλον βρωμάνε τα πόδια σου και δεν σε κάνουν παρεα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Επισκέπτης
Θα μαζέψουμε τις καλές ελληνίδες που έχουμε γνωρίσει όλοι μας καινθα τις κλείσουμε στη Κιβωτό της ελληνίδας μην μας τις μολύνουν ολα αυτά τα σκατοελεηνιδομουνοπανα
και μετα θα δωσουμε μια γερη σπρωξια στην κιβωτο να σαλπαρει στους ωκεανους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Θα μαζέψουμε τις καλές ελληνίδες που έχουμε γνωρίσει όλοι μας καινθα τις κλείσουμε στη Κιβωτό της ελληνίδας μην μας τις μολύνουν ολα αυτά τα σκατοελεηνιδομουνοπανα
Να τις στείλουμε σε αραβικές χώρες στα αράβια για πάντα.. αφου οι περισσότερες είναι αραβολάγνες για να δουν την γλύκα. Μετά αν θα καταφέρουν να το σκάσουν απο εκεί, θα πηγαίνουν να κλαψομουνιάζουν στα κανάλια για το πόσο άσχημα πέρασαν, και για την στέρηση ελευθερίας τους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Συνομιλώντας με το «Man Means Male -Αρσενικός Άνδρας» στο Facebook του Ελληνικού Διαδικτύου.

«Πιστεύουμε ότι το σύστημα έχει βαλθεί να θηλυκοποιήσει τον σύγχρονο
άνδρα κατά κάποιο τρόπο και είμαστε ενάντια σε αυτό».

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
εκτακτο ανακοινωθεν..ειμαι σε ευρωπαικη πρωτευουσα και θα υποδεχτω μεσω καουτσσερφινκ 5 ελληνιδες το στουντιο απαρτμεντ μου των 25 τμ..θα γαμησω λετε??..δεν κανω καθολου πλακα μαγκες, αυτες με ρωτησαν και τους ειπα κιολας οτι εχω μικρο διαμερισμα και οτι θα ειμαστε στριμοκωλα αλλα θελουν να ερθουν..μου μυριζει ελληνικο μουνακι :heavymetalbig:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
εκτακτο ανακοινωθεν..ειμαι σε ευρωπαικη πρωτευουσα και θα υποδεχτω μεσω καουτσσερφινκ 5 ελληνιδες το στουντιο απαρτμεντ μου των 25 τμ..θα γαμησω λετε??..δεν κανω καθολου πλακα μαγκες, αυτες με ρωτησαν και τους ειπα κιολας οτι εχω μικρο διαμερισμα και οτι θα ειμαστε στριμοκωλα αλλα θελουν να ερθουν..μου μυριζει ελληνικο μουνακι :heavymetalbig:
Όχι μόνο δεν θα γαμησεις, αλλά θα σου αδειάσουν και οτι έχεις στο ψυγείο οο γουρούνες, οι τζαμπατζουδες

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Όχι μόνο δεν θα γαμησεις, αλλά θα σου αδειάσουν και οτι έχεις στο ψυγείο οο γουρούνες, οι τζαμπατζουδες
ρε μαγκα ενα καναπε κρεβατι εχω και ενα κρεβατι και τους το εχω πει..2 κωλαρακια και εγω θα ειμαστε στο κρεβατι..

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Εκεί που θα κοιμάμαι με τα 2 20χρονα στο ίδιο κρεβάτι θα την πετάξω έξω την πουτσα κάγκελο δεν υπάρχει περίπτωση μάγκες  :takethis:

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Εκεί που θα κοιμάμαι με τα 2 20χρονα στο ίδιο κρεβάτι θα την πετάξω έξω την πουτσα κάγκελο δεν υπάρχει περίπτωση μάγκες  :takethis:
αυτό που θέλω να πω και δεν συνεχίζω γιατί ίσως καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την προοπτική να γαμισω σουβλάκι τις Ελληνίδες -και δικαίως εν μέρει - είναι ότι στο εξωτερικό οι ελεηνιδες είναι οι πιο εύκολες του κόσμου. .Αν ήμουν Τούρκος πχ θα μου επερναν πιπα και οι 5 ταυτόχρονα με το Καλησπέρα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
αυτό που θέλω να πω και δεν συνεχίζω γιατί ίσως καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την προοπτική να γαμισω σουβλάκι τις Ελληνίδες -και δικαίως εν μέρει - είναι ότι στο εξωτερικό οι ελεηνιδες είναι οι πιο εύκολες του κόσμου. .Αν ήμουν Τούρκος πχ θα μου επερναν πιπα και οι 5 ταυτόχρονα με το Καλησπέρα
Αδελφέ έχεις δίκιο. Οι Ελεηνίδες στο εξωτερικό είναι οι πλέον πανεύκολες, όπως και οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε οταν ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν θα μαθευτούν. Πέρα απο την πλάκα αν μου έλεγες ότι θα ήταν 2 φίλες ,θα σου λεγα ότι στάνταρ θα γάμαγες , σε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς. Με 5 είναι πιο δύσκολο. Φοβούνται τα μεταξύ τους κουτσομπολιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom