Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εγω γαμαω αποκλειστικα σε μπουρδελα σερβες, τσεχες και ρωσιδες
σε γκομενα κατω του 8/10 δεν εχω βαλει το παπαρι μου
εσυ εισαι προσκυνομουνακιας που σου δινει σημασια μια μετρια ελλεινιδα απο αυτες που αμα βγεις μια βολτα βλεπεις 100 και νομιζεις οτι εχεις βγαλει γκομενα τη μπελουτσι

Μπραβο ρε πουλί γαμας σε μπουρδελα. Να ανοιξω κανα manual να δω πως γινεται
Γαμαω σε μπουρδελα απο τα 15 γιατι οι συμμαθητριες μου δεν γαμιοταν εκτος απο καναδυο που τα ειχαν με φαντάρους

Γαμαω και τωρα αμα μου γυαλισει τιποτα στις τσαρκες που κανω με τον νικ και τον γιορκυ

Παιρνω και cg οποτε γουσταρω εκπληξεις και ct   για σιγουρια

Συν τις γκομενες και τις αρπακτες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κι επειδή θέλω να είμαι ντομπρο αγόρι εγώ αυτήν δεν μπορώ να την ρίξω γιατί τραυλιζω κι είμαι και ασχημομουρης κοντος.βασικα μόλις δω γκομενα ενώ γουσταρω από την πείνα κλανω μέντες.

Τυπε μου το πουλι αν και θα μπορουσε τις απαξιωνει. Τουλαχιστον ετσι μας λεει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε μου το πουλι αν και θα μπορουσε τις απαξιωνει. Τουλαχιστον ετσι μας λεει
το πουλι θα ασχοληθει με γκομενες μονο οταν η πολιτεια τις εκπαιδευσει καταλληλα απο μικρη ηλικια να υπηρετουν τον ανδρα, να κανουν ολα τα γουστα στο σεξ, να μην γκρινιαζουν, να υπακουν σαν υποτακτικες γκεισες και να βγαινουν προς επιλογη στα δημοσια επιλεκτηρια χωρις δυνατοτητα εναντιωσης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
το πουλι θα ασχοληθει με γκομενες μονο οταν η πολιτεια τις εκπαιδευσει καταλληλα απο μικρη ηλικια να υπηρετουν τον ανδρα, να κανουν ολα τα γουστα στο σεξ, να μην γκρινιαζουν, να υπακουν σαν υποτακτικες γκεισες και να βγαινουν προς επιλογη στα δημοσια επιλεκτηρια χωρις δυνατοτητα εναντιωσης

Αν ειχα κορη θα προτιμουσα να την πεταξω στον γκρεμο παρα να καταληξει σε δημοσια επιλεκτηρια οπου θα την διαλεγαν πουστακια σαν εσενα και τον πικη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν ειχα κορη θα προτιμουσα να την πεταξω στον γκρεμο παρα να καταληξει σε δημοσια επιλεκτηρια οπου θα την διαλεγαν πουστακια σαν εσενα και τον πικη
αν ειχες κορη θα εκανα μια εξαιρεση απο την ιδεολογια μου και θα στην πηδαγα για να κανεις εγγονι πουλακι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Θα σε ρωτησω και να με συγχωρεις αλλά είδα το νικ και μου ήρθε.σπρωχνεις ακα το μωρο γιατί σε βλέπω μουρνταρη;

Εννοειται μυστη μου
Τις καποτες τις αποφευγω οσο μπορω
Μεγιστη ηδονη να γεμιζεις τις κωλαρες τους με σπερμα

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16

ρε τυπε, υπαρχει και ο αντριου... :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αν ειχες κορη θα εκανα μια εξαιρεση απο την ιδεολογια μου και θα στην πηδαγα για να κανεις εγγονι πουλακι

Ποια ειναι η ιδεολογια σου? Να τρως δακτυλα στον κωλο και να σε γαμανε "προσφυγες"?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ποια ειναι η ιδεολογια σου?
να κατουραω μυθομανεις που μπαινουν στο ιντερνετ να το παιξουν γαμιαδες ενω στην πραγματικη ζωη ειναι κομπλεξικοι και καχεκτικοι losers που βλεπουν μουνι καθε πασχα και χριστουγεννα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
να κατουραω μυθομανεις που μπαινουν στο ιντερνετ να το παιξουν γαμιαδες ενω στην πραγματικη ζωη ειναι κομπλεξικοι και καχεκτικοι losers που βλεπουν μουνι καθε πασχα και χριστουγεννα

Πουλι δεν βρεχει
Σε κατουραμε και σε φτυνουμε ολοι οι γνησιοι πουτανιαρηδες
Σε λιγο θα παρεις και το στέμμα σου ΜΑΛΑΚΑ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουλι δεν βρεχει
Σε κατουραμε και σε φτυνουμε ολοι οι γνησιοι πουτανιαρηδες
Σε λιγο θα παρεις και το στέμμα σου ΜΑΛΑΚΑ
οι μονοι που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι με κατουρατε ειστε εσυ, ο μυθομανης αεροσυνοδος, ο φιλος σου ο κεφτες που τον γαμανε περουκακηδες στη μοναστηριου και ο στεκας ο νοθειας που η ζωη του ειναι μπουρδελα.com και να κατεβαζει τα σκουπιδια της γυναικας του στις 10 καθε βραδυ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οι μονοι που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι με κατουρατε ειστε εσυ, ο μυθομανης αεροσυνοδος, ο φιλος σου ο κεφτες που τον γαμανε περουκακηδες στη μοναστηριου και ο στεκας ο νοθειας που η ζωη του ειναι μπουρδελα.com και να κατεβαζει τα σκουπιδια της γυναικας του στις 10 καθε βραδυ

Ρε κατουρημενε και τωρα και την προηγουμενη φορα που ποσταρα φωτο με γκομενες τις οποιες εβγαζες "χαλια" πεταχτηκαν ποσοι μυστες να σε γειωσουν.
Δεν προβληματιζεσαι?
Δεν βρεχει, σε κατουραμε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε μην τσακωνεστε.μας ενώνει ή καυλα για το μουνι.εγω επιασα την γκομενα μου με άλλον καβάλα στον κώλο κιόλας και τις σιχαθικα όλες εδώ και πέντε χρόνια.παω στις ιερόδουλες και πληρώνω γιατί νιώθω ισχυρός.τγς είπα πόσα μου είπε τόσα,οχι θα κάτσω να σκασω.
τυπε μπορει να ειχε περιοδο και να δουλευε κωλοτρυπιδι με τον γαμια εκεινη την ημερα,δειξε λιγο κατανοηση :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε μπορει να ειχε περιοδο και να δουλευε κωλοτρυπιδι με τον γαμια εκεινη την ημερα,δειξε λιγο κατανοηση :S :S :S

Όλα της τα είχα στο χέρι και με πούλησε για τον γύφτο.αλλα να σου πω κάτι;φταιω γιατί έπρεπε να το έχω καταλαβει.εγω ήμουν σαν τον κοντομηνα  κι αυτή σαν την παπαθωμα όταν γνωριστηκαμε.πως ψαρωσα έτσι;τι σχέση ήταν αυτή;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Stories

Νέο!