το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εκτος απο πανιβλακας εισαι και αομματος παναθεμα σεΣτυλ μπελουτσι ηταν η αλλη που ποσταρα που ημασταν και οι δυο μεσα στην θάλασσα
εκτος απο πανιβλακας εισαι και αομματος παναθεμα σεΣτυλ μπελουτσι ηταν η αλλη που ποσταρα που ημασταν και οι δυο μεσα στην θάλασσα
Στυλ μπελουτσι ηταν η αλλη που ποσταρα που ημασταν και οι δυο μεσα στην θάλασσα
Μαζευε εσυ τα λεφτα σου να παρεις φεραρι γιατι με το σκεπτικό σου μονο με φεραρι σου καθονται
εκτος απο πανιβλακας εισαι και αομματος παναθεμα σε
Εγώ είχα πάρει οπελ καλιμπρα κι ήταν οκ αλλά μετά βρήκε άλλον.
ποιο κατουρημα ρε μαλακα που γελαγε το μισο σαη με τα καχεκτικα χερακια σου και το καραφλαζ που εχεις στο μετωποΞεχασες το κατουρημα που εφαγες απο ολους γιατι εβγαζες αβυζη την ξανθια που ειχα ποσταρει
διαβασε την υπογραφη μου απο κατωΑν φίλε acapoeira αλλά με το αν ποτέ δεν γαμαν.
ή ουσία είναι ότι με τις ελληνίδες άκρη δεν βγαίνει.εσυ κανείς τίποτα ή στον αγώνα;σορυ που διέκοψα την συζήτηση σας.
διαβασε την υπογραφη μου απο κατω
ειναι απο παλιοτερο μηνυμα του ακαποβλακα οτι τη βγαζει συνηθως με μαλακια
καποια στιγμη ξεχασε τι ειχε γραψει και μας πουλαγε φουμαρα οτι γαμαει αβερτα μοντελα αλλα το ξεθαψαμε και εγινε ρεζιλι των σκυλιωνε παλι
Πω πω τι κοπελαρα είναι αυτή ρε φίλε.μου τρεχουν τα σάλια.βαλτος είσαι;
Περιμενε τωρα το πουλι να γραψει πως ειναι αβυζη ακωλη και με φακιδες
Τι να γραψει ο φίλος τώρα;πρέπει να κοτσαρει διμετρη μπαλαρίνα για να βγει μπροστά.σορυ που σου σχολιαζω την κοπέλα αλλά τι να κάνω;
Βασικά, όταν βλέπεις ξυνομούνες, δεν πλησιάζεις. Νομίζω αυτό φαίνεται σε έναν βαθμό. Ή το ρίχνεις στην πλάκα, εάν είστε σε παρέα, και όπου βγει .... Η ξινίλα δεν αντιμετωπίζεται όπως και το τουπέ, το δήθεν, το στυλάκι κλπ ....δεν υπάρχει λόγος να χαλάει κανείς τη ζαχαρένια του επειδή η άλλη είναι ξύνω...
καταρχην την κοπελιτσα λιγο την παρατηρησα γιατι γελαγα μεχρι δακρυων με το δικο σου το βλαχοσουλουπιΠεριμενε τωρα το πουλι να γραψει πως ειναι αβυζη ακωλη και με φακιδες
καταρχην την κοπελιτσα λιγο την παρατηρησα γιατι γελαγα μεχρι δακρυων με το δικο σου το βλαχοσουλουπι
κυρτοι ωμοι, αλβανικο κεφαλι, ελαφρια μπακα, σαν να εχεις βγει απο το μποστανι γυμνος απο τη μεση και πανω εισαι
η γκομενα τωρα ειναι η μεση χαμηλοκωλα ελλεεινιδα
αλλα επειδη εισαι ξελιγωμαρας τη βλεπεις σα μπελουτσι
αμα γαμας καθε χειμερινη ισημερια λογικο ειναι να τις βλεπεις ολες μπελουτσι και σαρλιζ θερον
εγω γαμαω αποκλειστικα σε μπουρδελα σερβες, τσεχες και ρωσιδεςΕιδες και παλι γαμαω μια χαρα μουνετα
Εσυ πως στον πουτσο εισαι και σου εχει κατσει μονο ο αμπντουλ ο προσφυγας?