Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
τυπε με την κρατικοποιηση ομως των μουνιων μπορει να έχουμε καθε Κυριακη δωρεαν κουπονια για τα πηδηχτηρια
Aυτή η ιδέα θα αρέσει στον emperor 13!
τυπε με την κρατικοποιηση ομως των μουνιων μπορει να έχουμε καθε Κυριακη δωρεαν κουπονια για τα πηδηχτηρια
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ των γυναικών που θέλουμε να χύσουμε και των γυναικών που θέλουμε κάτι παραπάνω.
Οι πρώτες αρκεί απλά να μας καβλώνουν.
Οι δεύτερες, αν έχεις μυαλό, πρέπει να έχουν πολλά παραπάνω.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ των γυναικών που θέλουμε να χύσουμε και των γυναικών που θέλουμε κάτι παραπάνω.
Οι πρώτες αρκεί απλά να μας καβλώνουν.
Οι δεύτερες, αν έχεις μυαλό, πρέπει να έχουν πολλά παραπάνω.
Και φυσικά παίζεις με τους όρους του παιχνιδιού και όχι με αναχρονιστικές μαλακίες τύπου εμπερορ περί κρατικοποίησης των μουνιών :S
Αγάπη μου ισότητα θες?
οκ, θα πλύνω τα πιάτα αλλά φέρε κι εσύ 2.000 στο σπίτι όπως εγώ.
Αν δεν μπορείς σάλτα και γαμήσου και φέρε μας την είσπραξη...
Σ ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Ο συγκεκριμένος εχει το καλό οτι έχει πολύ πλάκα και γενικά γελάμε οταν βγαίνουμε και μας αρέσει η ίδια μουσική. + είμαστε Χρόνια Φίλοι και προσπαθώ να βοηθήσω οσο μπορώ γιατί γενικά δείχνει να βελτιώνεται οταν του τα χώνω.. Ξέρω άτομα που πάνε μπροστά και σε γενικές γραμμές είναι αξιόλογοι και γαμανε, αλλά έχω κι έναν χειρότερο ο οποίος ενω έχει καλή δουλειά και καλός εμφανισιακά, δεν βρίσκει γιατί είναι ελεεινός ψυχακιας. Του Τύπου να μην έχει κανεις γυναίκα επειδή δεν έχει αυτός. Να σε παίρνει τηλέφωνο να δει που βρίσκεσαι και με ποιον /ποια. Να απαιτεί να τον βάλεις σε γυναικοπαρεα, οταν βρίσκεις κοπέλα Και πολλα αλλα. Εννοείται ο συγκεκριμένος έχει πάρει πόδι απο τη ζωη μου καιρο τώρα.Με απολυτο σεβασμο προς το προσωπο τοσο το δικο σου οσο και του κολλητου σου θα σου πω τα εξης:
Μεινει μακρυα απο τετοιους ανθρωπους, ειναι τοξικοι ανθρωποι και δεν σε βοηθανε σε τιποτα με το να υπαρχουν στη ζωη σου και να καις στιγμες-ενεργεια μαζι τους.
Τσιγκουνια, βαρεμαρα, μηδενισμος, συγκριτισμος, μιζερια κτλπ. Μονος σου εχεις εντοπισει καποια απο τα χαρακτηριστικα του. Τι δεν εχεις καταλαβει για να βγαλεις απο τη ζωη σου εναν τετοιο ανθρωπο; Σε βοηθα πιστευεις η παρουσια του σε κατι;
Οσο για το κολλητο σου, τα παντα ξεκινανε απο τη παιδικη ηλικια και τι πηρε απο το σπιτι. Επισης μεγαλο ρολο παιζει πως διαχειριστηκε τη ζωη του ως εφηβος και αντρας αργοτερα. Ας παει να μιλησει με ειδικους να ξεπερασει (πολυ δυσκολο) τα προβληματα του και του ευχομαι οτι καλυτερο.
Σ ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Ο συγκεκριμένος εχει το καλό οτι έχει πολύ πλάκα και γενικά γελάμε οταν βγαίνουμε και μας αρέσει η ίδια μουσική. + είμαστε Χρόνια Φίλοι και προσπαθώ να βοηθήσω οσο μπορώ γιατί γενικά δείχνει να βελτιώνεται οταν του τα χώνω.. Ξέρω άτομα που πάνε μπροστά και σε γενικές γραμμές είναι αξιόλογοι και γαμανε, αλλά έχω κι έναν χειρότερο ο οποίος ενω έχει καλή δουλειά και καλός εμφανισιακά, δεν βρίσκει γιατί είναι ελεεινός ψυχακιας. Του Τύπου να μην έχει κανεις γυναίκα επειδή δεν έχει αυτός. Να σε παίρνει τηλέφωνο να δει που βρίσκεσαι και με ποιον /ποια. Να απαιτεί να τον βάλεις σε γυναικοπαρεα, οταν βρίσκεις κοπέλα Και πολλα αλλα. Εννοείται ο συγκεκριμένος έχει πάρει πόδι απο τη ζωη μου καιρο τώρα.
Για την πρώτη γνωριμία όμως,τί κοιτάμε πρώτα;Την εμφάνιση.
Ακόμα και γι'αυτήν που θέλουμε το κάτι παραπάνω,εαν δεν μας καυλώνει πρώτα,δεν θα προχωρήσει το πράγμα.Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που θα τα φτιάξουν με κάποια που έχει μυαλό αλλά είναι χοντρή ή αξύριστη αναρχοαριστερή.
Η εμφανιση είναι ένα απο τα κριτήρια ρε τύπε. Αν δεν έχει τπτ άλλο να προσφέρει το πολύ να που πάρει μια πίπα!
Επομένως μην γκρινιάζεις οτι οι γυναίκες είναι "ευλογημένες" επειδή γεννήθηκαν γυναίκες.
Οι απαιτήσεις ενός λογικού ανθρώπου απο μια γυναίκα ξεφευγουν απο το να εχει απλά ωραία βυζγγγγιά.
Γιατι ενας λογικος ανθρωπος (υπαρχουν ακομα ελαχιστοι) να θελει κατι παραπανω απο μια ομορφη γυναικα; Ποιος ο σκοπος και η αναγκαιοτητα για κατι τετοιο;
Γουσταρω τη κουβεντα μας, για αυτο αλλωστε γραφω. Αν εχεις το χρονο, απαντα στο παραπανω ερωτημα με επιχειρηματα.
Δεν εξηγησες ακομα τους λογους που εν ετη 2018 ενα παλικαρι θα πρεπει να θελει κατι παραπανω απο μια γυναικα περα απο το σεξ και για ελαχιστες ημερες.
Αν έχει οικονομική άνεση,μπορεί να θέλει οικογένεια.
Yπάρχουν και κοινωνικοί λόγοι.Δεν γίνεται πχ να σε καλούν κάπου και να πηγαίνεις μόνος συνέχεια.
Eσυ τύπε ειναι γνωστο οτι δεν χρειαζεσαι τίποτα. Δεν χρειαζεσαι φιλους, δεν χρειαζεσαι συντροφο, τιποτα. Χρειαζεσαι μονο το πορτοφολι σου για να περνας καλα. Πραγματικα σε θεωρω εναν απο τους πιο δυστυχισμενους ανθρωπους που εχω γνωρισει.Δεν εξηγησες ακομα τους λογους που εν ετη 2018 ενα παλικαρι θα πρεπει να θελει κατι παραπανω απο μια γυναικα περα απο το σεξ και για ελαχιστες ημερες.
To να παντρευτεις μια χοντρη για παντα είναι χειρότερο.Eσυ τύπε ειναι γνωστο οτι δεν χρειαζεσαι τίποτα. Δεν χρειαζεσαι φιλους, δεν χρειαζεσαι συντροφο, τιποτα. Χρειαζεσαι μονο το πορτοφολι σου για να περνας καλα. Πραγματικα σε θεωρω εναν απο τους πιο δυστυχισμενους ανθρωπους που εχω γνωρισει.
Το χοντρη διορθωνεται ρε τύπε, ας κανει διαιτα.To να παντρευτεις μια χοντρη για παντα είναι χειρότερο.
Το χοντρη διορθωνεται ρε τύπε, ας κανει διαιτα.
Θυμαμαι τύπε την γνωστη πρωην μου την οποια την παρακαλουσα σταματα βρε παιδακι μου να τρως, θα σκασεις, τρια πιτογυρα για βραδινο, ελεος, δεν λυπασαι τον εαυτο σου 25 ετων κοπελα, τιποτα. Ειναι οντως ενα θεμα.οσο πιθανο ειναι ενα τζανκι να κοψει την πρεζα αλλο τοσο πιθανο ειναι και μια χοντρη να κοψει την μασα
Το κακο ομως τύπε ειναι οτι συνειδητοποιουμε ποιανης η απωλεια μας στοιχιζει μονο οταν εχει φυγειτυποι θα παντρευτουμε αυτην που θεωρούμε οτι θα μας στοιχισει περισσοτερο η απώλεια της
Το κακο ομως τύπε ειναι οτι συνειδητοποιουμε ποιανης η απωλεια μας στοιχιζει μονο οταν εχει φυγει
Γαμησε τα...αυτο ειχα κατα νου