acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Σε πολυ καλο δρομο για τον .... πάτο τυπε;
ναι τυπε μου για τον πατο
οταν θα της τον παιρνεις ακαποτα και θα σε παρακαλαει να της χυσεις το κωλαντερο
Σε πολυ καλο δρομο για τον .... πάτο τυπε;
ναι τυπε μου για τον πατο
οταν θα της τον παιρνεις ακαποτα και θα σε παρακαλαει να της χυσεις το κωλαντερο
Thanks a lot, pal!Σωστος !!! Απολυτα σωστος. Ειναι πραγματικη χαρα να διαβαζεις τετοια ποστ, να ξερεις οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που καταλαβαινουν τι συμβαινει.
Καλη συνεχεια σε οτι κανεις, μπραβο σου για το ποστ.
Τα έχουμε πει μάγκες.Κοιτάχτε να βελτιωθείτε σαν άνθρωποι.Απ' όλες τις απόψεις.Και πάνω απ'όλα κοιτάξτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να είστε ανεξάρτητοι οικονομικά.Όχι οτι απαραίτητα το χρήμα φέρνει ευτυχία αλλά να ακούω ή να διαβάζω τύπους που καλά καλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους,να τρώνε τις ώρες τους για να μιλάνε για γκόμενες ενώ θα μπορούσαν να αφιερώσουν αυτόν τον χρόνο για να καλυτερέψουν την ζωή τους με ξεπερνά.Όπως έχει πει και ένας stand up comedian σε εκπομπή που κάνει,this isn't a popularity contest,this is fucking life.
Όσοι έχουν ρισκάρει και έχουν μεταναστεύσει έχουν αφήσει πίσω οικογένεια,φίλους,γκόμενες κτλ.Άμα άκουγαν αυτούς τους ανθρώπους ακόμα στην Ελλάδα θα ήταν.Όχι ότι η μετανάστευση είναι η μόνη λύση,αλλά είναι και μια ευκαιρία για να καταλάβεις και ποιους ανθρώπους έχεις δίπλα σου και ποιοι είναι μαζί σου μόνο στα καλά.Αφιερώστε λοιπόν το χρόνο σας κάνοντας κάτι που θα σας βελτιώσει.Οι γκόμενες θα έρθουν και αυτές.Όπως και εμείς δεν θέλουμε το φίλο που γκρινιάζει ότι όλα του πάνε στραβά έτσι και οι γκόμενες δεν θέλουν ένα τύπο που είναι μεσα στη μιζέρια.
Έχω κολλητό που έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο (σχετικά καλή σχολή) είναι εμφανισημος αλλά δεν μπορεί να βρει με τίποτα γυναίκα. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο ομως.
Τσιγκουνιά στο μαξιμουμ, βαρεμάρα, ενδιαφέροντα μηδέν, δουλειά του κωλου χωρις προοπτικές, μιζέρια και μηδενισμός . συνέχεια συγκρίνεται με κάτι τελειωμένους με ψυχικά προβλήματα και λέει πόσο καλύτερα είναι αυτός....και μαντέψτε... Γθα την κατάσταση του φταίνε οι καριολες οι ελλεηνιδες....
Και λέω εγώ. Τι να τον κάνει μια γυναίκα αυτόν τον looser??? Μην τα Ρίχνουμε ολα στις ελεηνιδες
Έχω κολλητό που έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο (σχετικά καλή σχολή) είναι εμφανισημος αλλά δεν μπορεί να βρει με τίποτα γυναίκα. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο ομως.
Τσιγκουνιά στο μαξιμουμ, βαρεμάρα, ενδιαφέροντα μηδέν, δουλειά του κωλου χωρις προοπτικές, μιζέρια και μηδενισμός . συνέχεια συγκρίνεται με κάτι τελειωμένους με ψυχικά προβλήματα και λέει πόσο καλύτερα είναι αυτός....και μαντέψτε... Γθα την κατάσταση του φταίνε οι καριολες οι ελλεηνιδες....
Και λέω εγώ. Τι να τον κάνει μια γυναίκα αυτόν τον looser??? Μην τα Ρίχνουμε ολα στις ελεηνιδες
Ψαρεψε τον να δουμε ποιο μελος του site ειναι τυπε :S :S :S
Συμφωνώ στην αυτοβελτίωση για τον εαυτό μας πάνω απ' όλα, αλλά το ότι ο άντρας "πρέπει" να έχει τόσα χαρίσματα, καλή δουλειά κλπ ενώ η γυναίκα απλά καλή εμφάνιση(όχι πάντα )με ξεπερνάει.Έχω κολλητό που έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο (σχετικά καλή σχολή) είναι εμφανισημος αλλά δεν μπορεί να βρει με τίποτα γυναίκα. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο ομως.
Τα έχουμε πει μάγκες.Κοιτάχτε να βελτιωθείτε σαν άνθρωποι.Απ' όλες τις απόψεις.Και πάνω απ'όλα κοιτάξτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να είστε ανεξάρτητοι οικονομικά.Όχι οτι απαραίτητα το χρήμα φέρνει ευτυχία αλλά να ακούω ή να διαβάζω τύπους που καλά καλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους,να τρώνε τις ώρες τους για να μιλάνε για γκόμενες ενώ θα μπορούσαν να αφιερώσουν αυτόν τον χρόνο για να καλυτερέψουν την ζωή τους με ξεπερνά.Όπως έχει πει και ένας stand up comedian σε εκπομπή που κάνει,this isn't a popularity contest,this is fucking life.
Όσοι έχουν ρισκάρει και έχουν μεταναστεύσει έχουν αφήσει πίσω οικογένεια,φίλους,γκόμενες κτλ.Άμα άκουγαν αυτούς τους ανθρώπους ακόμα στην Ελλάδα θα ήταν.Όχι ότι η μετανάστευση είναι η μόνη λύση,αλλά είναι και μια ευκαιρία για να καταλάβεις και ποιους ανθρώπους έχεις δίπλα σου και ποιοι είναι μαζί σου μόνο στα καλά.Αφιερώστε λοιπόν το χρόνο σας κάνοντας κάτι που θα σας βελτιώσει.Οι γκόμενες θα έρθουν και αυτές.Όπως και εμείς δεν θέλουμε το φίλο που γκρινιάζει ότι όλα του πάνε στραβά έτσι και οι γκόμενες δεν θέλουν ένα τύπο που είναι μεσα στη μιζέρια.
Εννοείται φίλε. Συμφωνώ μαζί σου. Και η γυναίκα πρέπει να αναρωτιέται, για ποιο λόγο να είναι μαζί της ένας άντρας.Συμφωνώ στην αυτοβελτίωση για τον εαυτό μας πάνω απ' όλα, αλλά το ότι ο άντρας "πρέπει" να έχει τόσα χαρίσματα, καλή δουλειά κλπ ενώ η γυναίκα απλά καλή εμφάνιση(όχι πάντα )με ξεπερνάει.
Ενώ οι ελλεηνίδες που τα μόνα ενδιαφέροντα που έχουν είναι το κινητό,το μεσεντζερ και το ινστα,είναι λιγότερο βαρετές.
Αλλά όταν από τον άντρα απαιτείται να έχει δουλειά,προοπτικές,σπίτι,αμάξι,ατάκες κλπ,ενώ η γυναίκα αρκεί μόνο που είναι γυναίκα,ε τί περιμένεις μετά.
Να και μια φορά που δεν έχεις εντελώς άδικο.
Το θέμα ξέρεις πιο είναι? Οτι επειδή κάποιους τους έχει φάει η αγαμία τους αρκεί να τους κάτσει μια οποιαδήποτε γυναίκα.
Οχι φίλε δεν είναι έτσι.
Οπως για το αντρα είναι καλό να είναι εμφανισιμος, να έχες δουλεια, σπίτι, εξοχικό ή οτιδήποτε άλλο, ετσι και για τις γυναίκες πλέον δεν αρκεί να έχουν 2 βυζια και ενα μουνί.
Ειδικά οταν θες κατι παραπάνω απο το να ριξεις τα χύσια σου κάπου.
Οπως για το αντρα είναι καλό να είναι εμφανισιμος, να έχες δουλεια, σπίτι, εξοχικό ή οτιδήποτε άλλο, ετσι και για τις γυναίκες πλέον δεν αρκεί να έχουν 2 βυζια και ενα μουνί.
Ειδικά οταν θες κατι παραπάνω απο το να ριξεις τα χύσια σου κάπου.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ των γυναικών που θέλουμε να χύσουμε και των γυναικών που θέλουμε κάτι παραπάνω.
Οι πρώτες αρκεί απλά να μας καβλώνουν.
Οι δεύτερες, αν έχεις μυαλό, πρέπει να έχουν πολλά παραπάνω.
Και φυσικά παίζεις με τους όρους του παιχνιδιού και όχι με αναχρονιστικές μαλακίες τύπου εμπερορ περί κρατικοποίησης των μουνιών :S
Αγάπη μου ισότητα θες?
οκ, θα πλύνω τα πιάτα αλλά φέρε κι εσύ 2.000 στο σπίτι όπως εγώ.
Αν δεν μπορείς σάλτα και γαμήσου και φέρε μας την είσπραξη...