Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ήταν αγάμητη χρόνια απ' ότι μου είπε, αλλά ο πούτσο μου έβρισκε αντίσταση. Σκέτο αερογαμήσι  :S

μαλακιες σου ελεγε αγαμητη χρονια και εσυ την πιστεψες, κανενα κουτσουβελο ηθελε να την σπειρεις για να σου τσιμπαει διατροφη μετα για 18 χρονια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ρε παιδιά γρήγορη ιστορία, βρίσκω σε ελλεινίδα δουλειά πάνω στο αντικείμενο της-μεταφράστρια (την ήξερα λίγες βδομάδες), και όταν της λέω να πάμε La Pasteria για μακαρονάδα με απέφευγε...
τυπε επρεπε να το ξερεις πως ειναι υποχρεωση σου να την βοηθησεις.
Ανταποκριση κ ευγενεια μην περιμενεις.
Ζυγιζοντας τα στο αρρωστο μυαλο τους βρισκουν πως το να βγουν μια φορα μαζι σου ειναι απειρως σημαντικοτερο απο το οτι της βρηκες δουλεια.
Και φτανει να σου πει ενα ευχαριστω δια χειραψιας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιο πολλοι ειναι κινδυνοι να κολλησεις καποια λοιμωξη αν πας ακαποτα απο τον κωλο
και τον κινδυνο να την γκαστρώσεις και να καταστραφει η ζωη σου για παντα που τον βαζεις?

αν είναι να κολησεις μια ουρολοιμωξη και με 10 μερες αντιβιωση να ξεμπερδεψεις 1000 φορες καλυτερα από το να τρεχεις για το παιδι μια ζωη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
Ρε παιδιά γρήγορη ιστορία, βρίσκω σε ελλεινίδα δουλειά πάνω στο αντικείμενο της-μεταφράστρια (την ήξερα λίγες βδομάδες), και όταν της λέω να πάμε La Pasteria για μακαρονάδα με απέφευγε...

τραγικο ερασιτεχνικο λαθος να της βρεις δουλεια πριν την γαμησεις… :S
next time be more careful mothafucka!!!!  :woldman:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756
οσο πιο γρηγορα την κανεις τοσο μικροτερη πιθανοτητα να σου διεκδικησει κατι νομικα και να σου κανει τον βιο αβιωτο
Μπορει να ειναι καλη η γυναικα του ραο ρε μαν :grin: :grin:

manolatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
0
Σε παλιότερη φάση είχα κλέψει το νούμερο από κινητό γκόμενας απ το τηλέφωνο του αδερφού μου, όταν τους είχα δει να παίζουν ρακέτες στη παραλία και να αλλάζουν τηλέφωνα. Την ώρα δηλαδή που μπήκε για μπάνιο και είχε αφήσει τη τηλέφωνο στη πετσέτα λέω το τελευταίο νούμερο θα 'ναι, αναπάντητη της έκανε   Ωραία λέω θα στείλω μήνυμα. Βέβαια είχε πάει Οκτώβριος. Εγώ σαν μουνόδουλος είχα κρατήσει καλά φυλαγμένο το νούμερο. Της λέω να βγούμε για καφέ και πως βρήκα ("βρηκα") το νούμερο από το τηλέφωνο του αδερφού μου. Είμαι ο τάδε της λέω. Μου λέει περιμένει το γκόμενο της να έρθει το Σ/Κ από φαντάρος που ήταν. Ωραία λέω ρόμπα γίναμε, γάμα το. Το λέω στον αδερφό μου, μου ρίχνει ένα σκατό στα ίσα και του υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω. Ωραία λέω αφού δε φάγαμε και ξύλο πάλι καλά! Συμπέρασμα: Βλέποντας τα γραπτά απ την εξεταστική στη σχολή όπου είναι καθηγητής ο  αδερφός μου η τύπισσα έχει πάρει 9 όντας πολύ καλό γραπτό (διδακτορικός είμαι και ξέρω) και λέω μπράβο το κορίτσι. Ρίχνω και μαλακία και που θέλω να καταλήξω.

Ελλεεινίδα vs Μουνόδουλου 0-1 (με πέναλτι ένα πράγμα σαν τον ΠΑΟΚ)
Ζητώ συγνώμη αν ήταν λίγο άσχετο με το θρέντ το θέμα
Αν τώρα αυτή η γκόμενα που μπορεί να ναι και στη Γερμανία μετανάστης (λέω εγώ) μια μέρα μου κάτσει και της δώσω και 5-10 πούτσες ο μαλάκας της υπόθεσης εγώ δε θα 'μαι;

(έχω όρεξη να φάω σκατό μου φαίνεται)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι μπορεις να κλειστεις σε κλουβι με καλα λιονταρια, με καλους λυκους, σε πισινα με καλους καρχαριες, καλους κροκοδειλους...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και πως θα σπειρω τον διαδοχο τοτες? :think: :S
α θελεις και διαδοχο
τι να τον κανεις τον διαδοχο ρε συ?
όταν κλεισεις τα ματια σε νοιαζει ποιος θα είναι κληρονομος?
αντε φατα όλα σε αυτην την ζωη αν μπορεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ραου οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ μετανοιωσαν που παντρευτηκαν.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μετανοιωσε που πηρε διαζυγιο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
ραου οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ μετανοιωσαν που παντρευτηκαν.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μετανοιωσε που πηρε διαζυγιο.

την περασα από εξονυχιστικο ελεγχο πριν βαλω την κουλουρα ρε συ...εχει και μπλε σφραγιδα στα κωλομερια σαν τα σφαχτα...τι ετσι, γουρουνι στο σακι πηρα νομιζεις? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom