kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Φίλε θα σε βάλω διαγώνισμα καμιά μέρα
Αριστα θα γραψω
κανε και ενα νομο σαντ_μαν
Φίλε θα σε βάλω διαγώνισμα καμιά μέρα
Εγώ πιστεύω ότι πλέον γαμας πολύ εύκολα.αυτο το καλοκαίρι γάμησα 5 ελεινηδες από τυχαίες γνωριμίες..χωρις να είμακ ιδιαίτερα εμφανίσιμος..για σχέση είναι δύσκολα να βρεις γιατί όλες είναι πουτανάκια.
Εγώ πιστεύω ότι πλέον γαμας πολύ εύκολα.αυτο το καλοκαίρι γάμησα 5 ελεινηδες από τυχαίες γνωριμίες..χωρις να είμακ ιδιαίτερα εμφανίσιμος..για σχέση είναι δύσκολα να βρεις γιατί όλες είναι πουτανάκια.
Ναι οι 3 ήταν δυνατές και μάλιστα Πιπίνι η μία 21 χρ ..οι άλλες δύο κάτω του μετρίου..όλοι μπορούν να γαμήσουν από μουνάρα έως σαύρα ανάλογα πώς θα το χειριστούν..και ανάλογα την τύχη που παίζει μεγάλο ρόλο
Ρε παιδιά γρήγορη ιστορία, βρίσκω σε ελλεινίδα δουλειά πάνω στο αντικείμενο της-μεταφράστρια (την ήξερα λίγες βδομάδες), και όταν της λέω να πάω La Pasteria για μακαρονάδα και με απέφευγε...
Ναι ισχύει αυτό...όλες σχεδόν που βγηκα διηγήθηκαν την ίδια ιστορία ότι είναι από μεγάλη σχέση και ότι θέλουν να περνάνε καλά και πίπες..ίσως είναι πιο επικίνδυνο να πας ακαποτος με ελεινηδα παρά με επάγγελματια .τυχη ειναι τυπε να κατσεις στη γκομενα που θα γουστάρει και θα γουστάρεις και θα κατσει και καλα.
Με επαγγελματίες πήγα πολλές φορές ακάποτος και με ξένες της μιας βραδιάς. Με Ελληνίδες το φοβάμαι η αλήθεια είναιΝαι ισχύει αυτό...όλες σχεδόν που βγηκα διηγήθηκαν την ίδια ιστορία ότι είναι από μεγάλη σχέση και ότι θέλουν να περνάνε καλά και πίπες..ίσως είναι πιο επικίνδυνο να πας ακαποτος με ελεινηδα παρά με επάγγελματια .
Ναι ισχύει αυτό...όλες σχεδόν που βγηκα διηγήθηκαν την ίδια ιστορία ότι είναι από μεγάλη σχέση και ότι θέλουν να περνάνε καλά και πίπες..ίσως είναι πιο επικίνδυνο να πας ακαποτος με ελεινηδα παρά με επάγγελματια .
Μια Κρητικιά που είχα φιλοξενήσει το 2014 σπίτι μου και την γάμαγα για λίγο διάστημα, μου καβάλησε τον πούτσο ακάποτα με το έτσι θέλω και μου έλεγε επιτακτικά σε στυλ διαταγής να χύνω συνέχεια μέσα της
Με επαγγελματίες πήγα πολλές φορές ακάποτος και με ξένες της μιας βραδιάς. Με Ελληνίδες το φοβάμαι η αλήθεια είναι
Εγώ από παρέα ποτέ δεν βρήκα γκόμενα. Δεν το είχα σε καλό να μου συστήσει κάποιος με κάποια ή να μεσολαβήσει για να κάνω κάτι. Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά από χρόνια ανομβρίας ήταν να κάνω πέρα την παγκουροπαρέα μου. Τους έκανα πέρα όλους και τοτε άρχισε κάτι να γίνετε. Η περίοδος 2009 που πήγα στρατό με 2014 ήταν ξεραΐλα σκέτη και την έβγαζα με μπουρδέλα αποκλειστικά.
Ήταν αγάμητη χρόνια απ' ότι μου είπε, αλλά ο πούτσο μου δεν έβρισκε αντίσταση. Σκέτο αερογαμήσι :Sειχε κακο σκοπο η τυπισσα