Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οποιος εχει σκοπο να παντρευτει βρισκει μια 20-25 χρονων, 5-10 μικροτερη του, κανει σχεση μαζι της και μετα την παντρευεται. Αν στα σαραντα ψαχνετε τις τριανταρες που εχουν μηδενισει δυο φορες το κοντέρ,  η ακομα χειροτερα, στα τριαντα κοιτατε συνομηληλικες, το εχετε χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτήρια.
Δεν βαριεσαι ρε τυπε, συνταγη επιτυχιας δεν υπαρχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
γιατι εχει ωραιο κωλο και ωραια ποδια.

αν ηταν να ψάχναμε για χαρακτηρα θα καναμε παρεα με αντρες.
Και δεν μπορω να ενδιαφερθω για καποια με ωραιο κωλο που να μην ειναι σουργελο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οποιος εχει σκοπο να παντρευτει βρισκει μια 20-25 χρονων, 5-10 μικροτερη του, κανει σχεση μαζι της και μετα την παντρευεται. Αν στα σαραντα ψαχνετε τις τριανταρες που εχουν μηδενισει δυο φορες το κοντέρ,  η ακομα χειροτερα, στα τριαντα κοιτατε συνομηληλικες, το εχετε χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτήρια.
τι λες ρε φιλε και να φαει στην μαπα 20 χρονια γκρινιες περιοδου?
μετα την εμμηνοπαυση μαγκες, μικροτερη γκρινια και καμμια απαιτηση για παιδακια και γαμους.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ
δεν είναι αυτό ο σκοπος της ζωης για αντρα.
γαμος είναι μια κοινωνινικη-νομικη εφευρεση εναντια στην φυση, με σκοπο την προστασια και την εξασφαλιση ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.

εσεις δεν ειστε γυναικες ουτε παιδια για να βγειτε οφελημενοι από μια τετοια ιστορια

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν βαριεσαι ρε τυπε, συνταγη επιτυχιας δεν υπαρχει.

Σιγουρα οχι, με τις πιθανοτητες παιζουμε. Οχι ομως και να παρακαλανε να αποκαταστησουνε τριανταπενταρες που  εχουν φαει πενηντα καβλια...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν σου ερχονται 10 την ημερα και εχεις μεταξυ 5 τέτοιων εννοειτε βγαινεις και μιλας με αυτές που θελουν  αντρα με τσεπη και όχι με τατουάζ. εγω καποτε ειχα να διαλέξω μεταξυ 2 καλων κορμιων που η μια ηταν 13 χρονια μεγαλυτερη μιλφ και η άλλη 1 χρονο μεγαλυτερη ανεργη. διαλεξα την δευτερη αφου όμως ειχα πηδηξει και τις 2. μετα το μετανοιωσα γιατι η μιλφ εκανε καλυτερο σεξ και γκρινιαζε λιγοτερο.
όταν εισαι σε ένα μπιτς μπαρ και εχει 2 γυναικοπαρεες και οι 2 είναι 25ρες που θελουν μπάρμαν δεν είναι στο χερι σου. πρεπει να το παιξεις διασκεδαστης με χιουμορ, χαβαλέ και τρελιτσα, όχι επιστήμονας και σοβαρος, όπως με μια συναδελφισσα που ψαχνει γαμπρο.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Οποιος εχει σκοπο να παντρευτει βρισκει μια 20-25 χρονων, 5-10 μικροτερη του, κανει σχεση μαζι της και μετα την παντρευεται. Αν στα σαραντα ψαχνετε τις τριανταρες που εχουν μηδενισει δυο φορες το κοντέρ,  η ακομα χειροτερα, στα τριαντα κοιτατε συνομηληλικες, το εχετε χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτήρια.
Εγώ αυτό έκανα. Εγώ είμαι 32 και η γυναίκα μου 22. Κάναμε σχέση 2 χρόνια και την παντρεύτηκα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οποιος εχει σκοπο να παντρευτει βρισκει μια 20-25 χρονων, 5-10 μικροτερη του, κανει σχεση μαζι της και μετα την παντρευεται. Αν στα σαραντα ψαχνετε τις τριανταρες που εχουν μηδενισει δυο φορες το κοντέρ,  η ακομα χειροτερα, στα τριαντα κοιτατε συνομηληλικες, το εχετε χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτήρια.

Λες και θα έχει την επιλογή τύπε.Όποια του κάτσει θα παντρευτεί.Με τέτοια μπακουροαπελπισία που πέφτει,οι άντρες δεν έχουν πλέον target group στην Ελλάδα.Και 40αρα να του κάτσει του 30αρη,θα την παρακαλάει να τον παντρευτεί.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
αν σου ερχονται 10 την ημερα και εχεις μεταξυ 5 τέτοιων εννοειτε βγαινεις και μιλας με αυτές που θελουν  αντρα με τσεπη και όχι με τατουάζ. εγω καποτε ειχα να διαλέξω μεταξυ 2 καλων κορμιων που η μια ηταν 13 χρονια μεγαλυτερη μιλφ και η άλλη 1 χρονο μεγαλυτερη ανεργη. διαλεξα την δευτερη αφου όμως ειχα πηδηξει και τις 2. μετα το μετανοιωσα γιατι η μιλφ εκανε καλυτερο σεξ και γκρινιαζε λιγοτερο.
όταν εισαι σε ένα μπιτς μπαρ και εχει 2 γυναικοπαρεες και οι 2 είναι 25ρες που θελουν μπάρμαν δεν είναι στο χερι σου. πρεπει να το παιξεις διασκεδαστης με χιουμορ, χαβαλέ και τρελιτσα, όχι επιστήμονας και σοβαρος, όπως με μια συναδελφισσα που ψαχνει γαμπρο.
Σε αυτό το σημείο είναι που το έχουν οι μπάρμεν, τατουαζιάρηδες, φουσκωτοί γυμναστηρίου κλπ, στο να συζητούν και να κάνουν χαβαλέ για ώρες χωρίς στην ουσία να κουβεντιάζουν για τίποτα....

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.120
Πόντοι
7.216

Αδερφέ πιο πιθανό είναι να σου κάτσει το λαχείο παρά να μπορέσεις να συνδυάσεις τα παραπάνω 2 χαρακτηριστικά.
Συνήθως μυαλό/χαρακτήρας και ομορφία δεν πάνε μαζι.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.120
Πόντοι
7.216
Λες και θα έχει την επιλογή τύπε.Όποια του κάτσει θα παντρευτεί.Με τέτοια μπακουροαπελπισία που πέφτει,οι άντρες δεν έχουν πλέον target group στην Ελλάδα.Και 40αρα να του κάτσει του 30αρη,θα την παρακαλάει να τον παντρευτεί.

Καλά 40 τύπε... :priest:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.120
Πόντοι
7.216
εγω καποτε ειχα να διαλέξω μεταξυ 2 καλων κορμιων που η μια ηταν 13 χρονια μεγαλυτερη μιλφ και η άλλη 1 χρονο μεγαλυτερη ανεργη. διαλεξα την δευτερη αφου όμως ειχα πηδηξει και τις 2. μετα το μετανοιωσα γιατι η μιλφ εκανε καλυτερο σεξ και γκρινιαζε λιγοτερο.

Ρε τύπε μόνος σου αναιρείς το εαυτό σου.
Παραπάνω μας λές οτι διαλεξες την μικρή σε σχέση με την milf και τελικά το μετάνιωσες.
Και είναι φυσικό.

Εχετε φτάσει τα 40 και δεν εχετε καταλάβει ουτε την ΑΒ.

Οτι δλδ οι μικρές γκόμενες δείχνουν πολλά αλλά κάνουν λίγα.
Παίζουν με πολλούς και μπορεί να μην πηδουντε με κανέναν.
Διψάνε για αυτοεπιβεβαίωση.

Ενώ οι μεγαλύτερες το αναποδο.
Βιάζονται είτε για την πούτσα είτε για παντρειά (είτε και για τα δυο μαζί).

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Το 90% των αντρών στην Ελλάδα παντρεύεται όποια του πασάρει ο κύκλος ή όποια ελεύθερη βρεθεί στη δουλειά του.Ούτε ηλικίες κοιτάνε,ούτε εθνικότητες,ούτε τίποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε μόνος σου αναιρείς το εαυτό σου.
Παραπάνω μας λές οτι διαλεξες την μικρή σε σχέση με την milf και τελικά το μετάνιωσες.
Και είναι φυσικό.

Εχετε φτάσει τα 40 και δεν εχετε καταλάβει ουτε την ΑΒ.

Οτι δλδ οι μικρές γκόμενες δείχνουν πολλά αλλά κάνουν λίγα.
Παίζουν με πολλούς και μπορεί να μην πηδουντε με κανέναν.
Διψάνε για αυτοεπιβεβαίωση.

Ενώ οι μεγαλύτερες το αναποδο.
Βιάζονται είτε για την πούτσα είτε για παντρειά (είτε και για τα δυο μαζί).
Ετσι μπραβο. Δεν εχω δει ποτέ μικρη γκομενα, όσο ομορφη και να ειναι, να αποδιδει πολυ στο σεξ.  Ενω με τις μεγαλυτερες θα περασεις πολυ καλυτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αδερφέ πιο πιθανό είναι να σου κάτσει το λαχείο παρά να μπορέσεις να συνδυάσεις τα παραπάνω 2 χαρακτηριστικά.
Συνήθως μυαλό/χαρακτήρας και ομορφία δεν πάνε μαζι.
Μην μπερδευεσαι. Εγω δεν εχω κολλημα με "κλασικες ομορφιες" και τετοια. Μου κάνουν κλικ κοπελες και γυναικες διαφορων επιπεδων.

kostasvenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Το 90% των αντρών στην Ελλάδα παντρεύεται όποια του πασάρει ο κύκλος ή όποια ελεύθερη βρεθεί στη δουλειά του.Ούτε ηλικίες κοιτάνε,ούτε εθνικότητες,ούτε τίποτα.

και οι γυναικες καπως ετσι ειναι φιλε !!! τα φυιαχνουν με οποιον τους πασσαρει η κολλητη !!!

kostasvenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Μην μπερδευεσαι. Εγω δεν εχω κολλημα με "κλασικες ομορφιες" και τετοια. Μου κάνουν κλικ κοπελες και γυναικες διαφορων επιπεδων.

σε καταλαβαινω φιλε !!! εμενα μου αρεσουν κοπελες που δεν αρεσουν σε κανεναν αλλο οχι χοντρες κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom