Σαν μπάρμπας,θα αραδιάσω μια διαπίστωση.Οι νεότεροι δίνετε μεγάλη σημασία στις γυναίκες και τις έχετε κάνει να αισθάνονται θεές.Δεν είναι.Φυσικά και εμείς δεν είμαστε θεοί,για να μην παρεξηγηθώ κιόλας.Όμως ο να θυμηθείτε οι νέοι πως δεν είναι αυτές το κελεπούρι,παρα μόνο αν έχουν πολλά λεφτά και μπορούν να σας ζήσουν.Είναι αναλώσιμες,καθώς η ομορφιά και οι ωραίοι κώλοι,πόδια,χέρια κτλ που μοστράρουν κάποια στιγμή παύουν να είναι όμορφα,οπότε τέλος.Δεν έχουν κάτι να δώσουν παραπάνω αυτές.Όπως ανέφερε πολύ σωστά ένας συναγωνιστής παραπάνω,αυτές είναι πιθηκοειδή.Δείξτε αδιαφορία και σταματήστε να είστε αγαπούληδες και πίρφοροι.Ούτε να κάνετε ότι κάνετε για να έχετε γυναίκες.Καθήστε και γίνετε καλύτεροι άνθρωποι,καλύτεροι επαγγελματίες και εν γένει βελτιωθείτε εσείς.Αυτές ας κάνουν και ας πούν ότι θέλουν.Είναι αδιάφορο.Επίσης να θέτετε στάνταρντς.Εγώ π.χ. δεν θα μπορούσα να ξέρω ότι η σύντροφός μου πηδιόταν με μουσάτους τατουαζάτους πιθήκους.Το βρίσκω πολύ προοσβλητικό να είναι δίπλα μου κάποια που βαρέθηκε να την πηδάει κάποιος τέτοιος.Είναι σαν να παίρνω τα αποφάγια του.Ας μείνουν στο ράφι μερικές τέτοιες και ας ζήσουν την απαξιωση και μετά θα δείτε πως αλλάζουν τα πράγματα.Αλλά εσείς πάτε και τις παντρεύεστε κάτι τέτοιες και κάποιοι ρουφάτε και τα χύσια του γκομενου ως καλοί κερατάδες.Έτσι λοιπόν φτάσαμε εδώ.Γιατί οι καριόλες,έκαναν καριόλες κόρες και θα βγάλουν με την σειρά τους άλλες καριόλες.Όχι πουτάνες.Οι πουτάνες εκτελούν λειτουργημα.Μην είστε κορόιδα.Δεν ερωτεύονται την κορμοστασιά του καθενός μας,αλλά το πορτοφόλι ή την εν γένει την δυνατότητα για καλύτερο βιοπορισμό.Άρα το κελεπούρι είναι ο άνδρας,συνήθως.Αναγκαστικά,αν βλέπουν γυναίκες φρόνιμες,να γίνονται της μοδός,θα γίνουν φρόνιμες και εκείνες,καθώς είναι ανταγωνιστικές και δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς.Έτσι γινόταν και παλιά.Συναγωνίζονταν περί ηθικής και νοικοκυρωσύνης.Πλέον ποιά παίρνει τις πιο πολλές πίπες.Αποφασίστε και δράστε!!!Να είστε άντρες και όχι ραδίκια,ρε!