Επισκέπτης
Το παρόν thread αφορά τις Ελληνίδες . Όσοι έχετε έστω και μια κριτική για επαγγελματίες να μη γράφετε εδωπέρα .
Ρε Masazonomaxos, κάθεσαι και δίνεις σημασία στο ψυχάκι; Το άτομο κάνει μπαμ ότι δεν πάει καλά, είναι ψυχικά ανισόρροπο.
επισης εχουμε καθε ελευθερο να κρινουμε και να κράζουμε απαισιες συμπεριφορες των γυναικων ειμαστε σαϊτ για μπουρδελα δεν ειμαστε γλειφτο σαιτ που μέσα εχουν μπει 5-10 γκομενες και τριβονται και κάποιοι προσπαθουν να κάνουν τους καλούς μηπως και φανε κανα κοκαλο ;)
Το παρόν σαητ λέγετε μπουρδέλα.Το παρόν thread αφορά τις Ελληνίδες . Όσοι έχετε έστω και μια κριτική για επαγγελματίες να μη γράφετε εδωπέρα .
Το παρόν thread αφορά τις Ελληνίδες . Όσοι έχετε έστω και μια κριτική για επαγγελματίες να μη γράφετε εδωπέρα .
τύπε θα μείνεις μόνο εσύ και η πενταγιώτισσα στο τέλος αλλά και αυτή νομίζω έχει κριτική άρα θα μείνεις μόνος σουΤο παρόν thread αφορά τις Ελληνίδες . Όσοι έχετε έστω και μια κριτική για επαγγελματίες να μη γράφετε εδωπέρα .
Τι εγινε χαρα μου? Ξεπρασινισες και εβγαλες γλωσσα? Δεν θα προσβαλλεις τα μελη. Ούτε θα ειρωνευεσαι.Οκ?Να κράξεις απαίσιες συμπεριφορές εκδιδόμενων , αν ποτέ συνατήσεις ! Απ'τη στιγμή που είσαι εθισμένος στη συμπεριφορά των οικων ανοχής , πώς είναι δυνατόν να είσαι ευχαριστημένος με κάθε μη εκδιδόμενη Ελληνίδα ; Ή Κινέζα ; Ή Σοβιετική , δεν-ξέρω-και-γω-τι-μας-έχει-ερθει !
Να μας πεις ΤΙ ! Μασαζονομάχε με το απαίσιο άβαταρ και το λατινικό νικ !!!!!!!!!!!!!!
Τι εγινε χαρα μου? Ξεπρασινισες και εβγαλες γλωσσα? Δεν θα προσβαλλεις τα μελη. Ούτε θα ειρωνευεσαι.Οκ?
Έχουν πλάκα αυτά τα ΑΜΕΑ σαν τη μοιχαλιδα που σκανε σαν διάττοντες αστερες κατά καιρούς και απασχολούν το σαη με τα καμώματα τους.
Να κράξεις απαίσιες συμπεριφορές εκδιδόμενων , αν ποτέ συνατήσεις ! Απ'τη στιγμή που είσαι εθισμένος στη συμπεριφορά των οικων ανοχής , πώς είναι δυνατόν να είσαι ευχαριστημένος με κάθε μη εκδιδόμενη Ελληνίδα ; Ή Κινέζα ; Ή Σοβιετική , δεν-ξέρω-και-γω-τι-μας-έχει-ερθει !
Δηλαδη οι γυναικες των οικων ανοχης τι διαφορά έχουν απο καθημερινές κυρίες και τις περιγράφετε ρατσιστικά σαν "μιασματα" και "τοξικές ουσίες"? ;) ....ο εθισμός περιγράφει κάτι τοξικο
Η χρησιμότητα της Ελληνίδας ποια είναι αν δεν σου κάνει τα χατίρια; είναι η ερώτηση.
Τι εγινε χαρα μου? Ξεπρασινισες και εβγαλες γλωσσα? Δεν θα προσβαλλεις τα μελη. Ούτε θα ειρωνευεσαι.Οκ?