Επισκέπτης
Κάτι γερόντια με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να κάνουν το ρουφιάνο στην Ελλάδα !
Το μυαλο σου ειναι κομφουζιο αυτα που λές δεν βγάζουν νοημα και ειναι ασυναρτησιες τα ψυχοφάρμακα σου τα πηρες για αποψε;;;
εσυ θα πάρεις συντομα τα μπουγαλάκια σου αναρχικο ιδεολογα μολις φυγει το τσιρκο του συριζα και της αριστερας απο τον ταλαιπωρημενο τουτο τοπο. Γαμω το κομμουνισμο.
Το μυαλο σου ειναι κομφουζιο αυτα που λές δεν βγάζουν νοημα και ειναι ασυναρτησιες τα ψυχοφάρμακα σου τα πηρες για αποψε;;;
εσυ θα πάρεις συντομα τα μπουγαλάκια σου αναρχικο ιδεολογα μολις φυγει το τσιρκο του συριζα και της αριστερας απο τον ταλαιπωρημενο τουτο τοπο. Γαμω το κομμουνισμο.
τα χάπια σου μη ξεχάσες θεόμουρλη
god bless america
κομμουνιστο συμμοριτες
god bless america
κομμουνιστο συμμοριτες
god bless america
κομμουνιστο συμμοριτες
Οχι, ανακυκλώνω που και που παλιές γνωριμίες.
http://[URL unfurl="true"]www.businessnews.gr/sites/default/files/styles/scalecrop_870x530/public/anakyklosi.jpg?itok=4XH8s8Xe[/img[/URL]]
Έκανα πέρσι πολύ καλό καμάκι σε μια ψηλή νόστιμη σαραντάρα
Αμερικάνα στην περιοχή Ακροπόλεως , που ήταν ντυμένη πολύ απλά .
Έψαχνε να καθίσει σε γιαουρτάδικο να φάει το γιαούρτι της,
και της είπα ότι φεύγω και περιμένω παρέα και σηκώθηκα και της έδωσα
τη θέση μου. Μετά έκανα πως έπαιρνα τηλέφωνο, και της γύρισα
την πλάτη, για να νομίσει ότι δεν θα ασχολιόμουν μαζί της.
Μετά μπήκα στο γιαουρτάδικο και πήρα ένα μπουκάλι νερό 0.50
ευρώ και πήγα και της είπα ότι είναι προσφορά του μαγαζιού !
Η τύπισσα ήπιε το νερό,που το ζήταγε ο οργανισμός της.
Αφού λοιπόν ένοιωσε καλά αφού κάθησε, έφαγε και ήπιε νερό, της
έπιασα τη κουβέντα.
Νόμισα όμως ότι ήταν ψιλοάφραγκη , και της είπα να την πάω
για φαγητό !
Φορούσε τζην φούστα, μακό, σαγιονάρες και δεν φόραγε κοσμήματα.
Μου έδωσε την κάρτα της και ήταν ΠΛΟΥΣΙΑ , είχε 3 εταιρείες
δικές της και έμενε σε γιώτ φίλη της !
Μου είπε ότι έπρεπε να ρωτήσει τη φίλη της , ποιο ήταν
το πρόγραμμα τους.
Της ευχήθηκα καλή συνέχεια, και την έκανα με ελαφρά
πηδηματάκια!
Θα ξόδευα μια περιουσία για τραπέζωμα ,
δεν νομίζω να αρκούνταν σε φαϊ σε ψησταριά :S
[/quote]
Ισα ισα φιλε. Τετοιες καταστασεις θελουν να ζησουν και λιγο το χυμα κατασταση γιατι ουτε καν το εχουν ζησει με την ζωη και τους λελεδες που εχουν στο κυκλο τους λογο δουλειας.
Σε περιπου ιδια φαση ετυχε και επεσα στην Σαμο ενα καλοκαιρι που δουλευα με μια ιταλιδα που ο πατερας της ειχε 3 εργοστασια. Την γνωρισα ενα βραδυ που δουλευα σε ενα club και τις ειπα την αλλη μερα να παμε για μπανιο. Οκ μου λεει . Παω να την παρω απο το ξενοδοχειο που εμενε που πληρωνες 500 ευρα την βραδυα για να μεινεις. Και σουβλακι εφαγε και σε πανηγυρι με κλαρινα την πηγα βραδυνο μπανιο εκανε και σε οτι μαλακια μου ερχοταν στο μυαλο ακολουθουσε χωρις κανενα θεμα.10 μερες ειχε κατσει και ειχε ξεχασει την παρεα της και βγαιναμε μαζι συνεχεια.Και θελω να πιστευω οτι εβγαλα ασπροπροσωπο το ονομα του ΕΛΛΗΝΑ.
Να υποθέσω , θεματοφύλακα των μπουρδέλων, ότι ψηφίζεις ΝΔ !
Το θεματοφυλακας των μπουρδέλων ειναι ειρωνια προς το σαϊτ;
και τα μέλη οπως εγω που γράφουν κριτικές και ανεβάζουν ενημερωσεις ;
εδω ειμαστε των μπουρδελων οι περισσοτεροι αν δεν σ αρέσει να πατήσεις διαγραφη λογαριασμού και να την κάνεις.
Έχεις σταματήσει να αναπνέεις αναθυμιάσεις ;
Για το παραπάνω μηνυμα και την ειρωνεια έφαγες αναφορά.
Εχεις τα κοτσια να απαντησεις τι ηταν το θεματφουλακας των μπουρδέλων και οι ειρωνιες εδω; γιατι δεν απαντάς;
μαγκιες θα κάνεις αλλου το υφάκι και την ειρωνεια εδω μέσα θα την αφήσεις στην ακρη.
Τους πετρελαιάδες γραμμένους τους έχω . Θεματοφύλακα των μπουρδέλων.
Καλως το θεμα σου θα το συζητησω με συντονιστη τοτε γιατι πιστευω οτι το "θεματοφυλακας των μπουρδελων" προσβάλλει ολοκληρο το σαϊτ και οχι μονο εμένα. Αλλα και οσους προσφέρουν στην θεματολογια και ενημερώνουν. Πηγαινε σε άλλο σαϊτ παρέα με άλλες να βγάλετε την εμπαθεια σας.
Πίστευε και μη ερεύνα , θεματοφύλακα των μπουρδέλων.
εσυ μπαινεις εδω και μιλάς μαζι μας. Εμεις πάμε σε μπουρδελα εσυ τι δουλεια έχεις εδω μεσα; φυγε αν δεν σ αρεσει. Αλλα αν κατσεις θα σέβεσαι τα μέλη και το προφιλ τους εδώ δεν θα πετάς σαχλαμάρες περι θεματοφυλακων των μπουρδελων. Η κοινοτητα έχει ειδικη θεματολογια αν δεν σ αρεσει φευγεις.
Καραγκιόζη των 7 θαλασσών, τράβα να πλύνεις κανα πιάτο . Τα μπουρδέλα και οι Ελληνίδες σε μαράνανε !
Καλώς τα υπόλοιπα θα τα συζητησω με την διοικηση.
Αυτο το θράσος πρέπει να κοπει.
Ρε Masazonomaxos, κάθεσαι και δίνεις σημασία στο ψυχάκι; Το άτομο κάνει μπαμ ότι δεν πάει καλά, είναι ψυχικά ανισόρροπο.