Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
μπριζολακια μινοταυρος τυπε κουμουνδουρου
Κορυφαίες μπριτζόλες στον Τέλη
και η σαλάτα η καφτερή !
μπριζολακια μινοταυρος τυπε κουμουνδουρου
Kαι πόσο σίγουρος είσαι ότι σου έδωσε το πραγματικό της νούμερο;αφου εγω το ζητησα μου το έδωσε και ειπα θα την πάρω τηλ. τωρα το σουκου δεν θα το αργησω. Μπορει να έπεσα πάνω στη περιπτωση να ψάχνεται η γκομενα να περάσει καλά. Να της λειπει ένας πουτσος
Kαι πόσο σίγουρος είσαι ότι σου έδωσε το πραγματικό της νούμερο;
http://[URL unfurl="true"]www.eat.gr/images/restaurants/photos/70940A05C8A700F9588F9D7952076094.JPG[/img[/URL]]
Καραϊσκάκη 5 Γαλάτσι τηλ.: 210 2919248
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Τύπε πιο παρακμιακό στο Γαλάτσι δεν νομίζω να υπάρχει.
Αγορίνα, τι να κάνει εκεί ; Να τρώει σουβλάκια και να βλέπει τα ΕΛΤΑ και το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας απέναντι ;Αυτα ειναι μαλακιες ρε τυπε πληρώνεις ενα καρο λεφτά και δεν χορταινεις κιολας εγω ξέρω τρομερά ψητοπωλεια με απιστευτο κρέας μιλαμε για κρέας οχι για μαλακιες. Με απλές τιμές 2 ευρώ η πιτα ή 1,5 ευρώ το καλαμάκι. Θελει λιγο ψάξιμο.
Ένα απο αυτά ειναι το Χαγιάτι στο Γαλάτσι. Εχει ανεβάσει λιγο τις τιμές τωρα τελευταια 2.20-2.30 αλλα ειναι καλό.
Είχε 3 ψηφία , το 1 , το 0 και άλλο ένα μηδενικό στο τέλος !
Τύπε πιο παρακμιακό στο Γαλάτσι δεν νομίζω να υπάρχει.
Εκαναν την εμφανιση τους και τα καινούργια ελληνικά των ελλεινίδων απο το ροζ συννεφακι.
Το καθε φωνηεν στην προταση το τονιζουν διπλα, πχ. απλαμβάανω, βόοτανα, τσάαι :S
Και εμεις λεμε λεμε...χυυυνω ρε τυποι μην εισαστε παραξενοι τωρα
ασεξουαλ και αποστειρωμενη κλασσικη ελλεινικη μανταμ σουσου, σε ενα παραλληλο συμπαν :S
ασεξουαλ και αποστειρωμενη κλασσικη ελλεινικη μανταμ σουσου, σε ενα παραλληλο συμπαν :S
τυπε οι γυναικες σε αυτη τη χωρα μια ζωη στο κοσμο τους θα ειναι η σταθερη λυση ειναι η πορνο μεταναστευση
Εκαναν την εμφανιση τους και τα καινούργια ελληνικά των ελλεινίδων απο το ροζ συννεφακι.
Το καθε φωνηεν στην προταση το τονιζουν διπλα, πχ. απλαμβάανω, βόοτανα, τσάαι :S
Νομιζω οτι ειναι ακομη στον κοσμο του ροζ παραμυθιου και της μπαρμπι.
Νομιζω οτι ειναι ακομη στον κοσμο του ροζ παραμυθιου και της μπαρμπι.Νομίζω παριστάνει τη χαζή !
Πες το ψεματα μαν,πρεπει να φτιαξουμε τα πραγματακια μας και να την κανουμε σιγα σιγα,
γιατι το εχουν παρακαβαλησει το καλαμι.Το παραξενο ειναι οτι η κριση,δεν τις εχει συνετισει καθολου.