Και από το να γαμάω εκατοντάδες-χιλιάδες πουτάνες ελευθερα και ωραία να πάω και να μπλέξω με μια και να αυτοπαγιδευτω και νομικά με την υπογραφή μου προς αυτή δηλαδή γάμος κλπ...........
Ώστε όταν με χωρίσει δηλαδή κάτι που είναι θέμα χρόνου να με έχει πιάσει κορόιδο και να με γαμάει οικονομικά για μια ζωή κάτι που ήταν και ο σκοπός της από την αρχή.
Aυτo είναι το σύστημα που λειτουργούν οι κοινωνίες....
Μια τεραστια απάτη αλλα αφού είναι κοινωνικά αποδεκτη είναι εντάξει....
εγω παντρευτηκα-χωρισα και δεν πληρωσα καμμια διατροφή, αλλωστε ειχε μεγαλυτερο εισοδημα από μενα και νομικα μονο εγω θα μπορουσα να εχω αξιωσεις αααααν δεν μπορουσα να συντηρηθω.
θα μου πεις γιατι παντρεύτηκες αφου μπορεις να γαμας πουτανες?
δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και δεν εχεις ισως χορτασει.
πχ ο πικερ γαμαει από τα 27 και κάθε 48 ωρες οποτε είναι συνεχεια πεινασμένος.
όταν λοιπον πας πχ με 1000 πουτανες
πλεον δεν σε αποσχολει τοσο να πας με άλλες 100 καινούριες κάθε χρονο, αλλα σε φτιαχνει πιο πολύ πχ να κανεις σεξ χωρις προφυλάξεις, να κανεις σεξ 4 φορες την ημερα, να κανεις σεξ μεσα σε μια πισινα στις διακοπες, μεσα στην θαλασσα, να δεχεται το σπερμα σου παντου και όχι να είναι μια καινουρια, άλλη μια από τις 500 ομορφες που γαμησες και να χυσεις σε προφυλακτικο μετα από 10 λεπτα σεξ ή ραντεβού 1 ωρας το πολύ πολύ.
ετσι τουλάχιστον πηρα την αποφαση εγω, εσενα μπορει ποτε να μη σου ερθει η αναγκη για σεξ χωρις προφυλάξεις και χωρις χρονικούς ή αλλους περιορισμους