alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε ακομη και ο λίλας δεν εχει ιχνος απο τριχα, καποια πραγματα πρεπει να τα εκτιμουμενα γαμησω βραδυατικα :S :S :S
Τύπε ακομη και ο λίλας δεν εχει ιχνος απο τριχα, καποια πραγματα πρεπει να τα εκτιμουμενα γαμησω βραδυατικα :S :S :S
τυπε αν μας βαζαν το μαχαιρι γαμας τον Λιλα η το σαπακι με τις τριχες τι θα καναμε :S :S :SΤύπε ακομη και ο λίλας δεν εχει ιχνος απο τριχα, καποια πραγματα πρεπει να τα εκτιμουμε
Κοψιμο τον λαιμο τύπετυπε αν μας βαζαν το μαχαιρι γαμας τον Λιλα η το σαπακι με τις τριχες τι θα καναμε :S :S :S
Ηρθε και στην Ελλαδα η μοδα εεε?και πολυ που αργησε
Αυτά τα αντισεξουαλικα κοινωνικά γυναικάκια της πλακας που για εμενα ούτε καν υπάρχουν χρησιμοποιούν το sex και οτιδηποτε σεξουαλικό για να κάνουν άλλη μια μορφή πολιτικής που λέγεται θυματοποίηση....μου έστειλε ο dopamina κάποια βιντεάκια που βλέπει στο ίντερνετ
άρχισαν και τα ψυχάκια οι ελληνίδες γιουτούμπερ αυτή τη μόδα με τα story time: ψεύτικες ιστορίες που βγάζουν από κεφάλι τους για τα κλικς, υποτιθέμενα αληθινές ιστορίες για τον καιρό που τις βίασαν ή κινδύνευσαν να υποστούν βιασμό αλλά γλίτωσαν, κτλ.
τι σχολεία και μαλακίες. ιδού οι δασκάλες των πιτσιρικιών.
ΡΕ μασαζονομαχε κανε κανα καναλι..κανα βιβλιο..με τιτλο "πως να βρεις νυφη απο κωλομπαρο-μεθοδοι".. ;)
Ότι δηλαδή έκαναν πάντα και οι εκπομπές στην τηλεόραση.....χρησιμοποιούν το sex και οτιδηποτε σεξουαλικό για να κάνουν άλλη μια μορφή πολιτικής που λέγεται θυματοποίηση....
Ότι δηλαδή έκαναν πάντα και οι εκπομπές στην τηλεόραση.....
θυματοποίηση-δραματοποίηση με αντι-σεξουαλική propaganda
τις πόρνες-ιερόδουλες δε πάντα τις κατηγορούν και τις θυματοποιουν πάλι για αρρωστους κοινωνικοπολιτικούς λόγους και μετά τα ίδια ζώα κόπτονται για τα ανθρωπινα δικαιώματα δήθεν......
Για το παιδι θα δινεις διατροφη ακομη και μετα το διαζυγιο και ακομη κι αν εκεινη εχει δουλεια.Μα δεν ψάχνω νύφη απο τα κωλομπαρα. Μαλακας ειμαι ρε τυπε;
αν ποτέ παντρευτω σιγουρα θα επιλέξω μια γκομενα χαμηλών τονων (εννοω οχι τρελή) και σιγουρα θα έχει μια δουλειά για να μην μου ζητάει διατροφές και μαλακιες ο δικηγορος της αν ποτε τα σπάσουμε.
Δεν ειμαι χορηγος λυπάμαι.
Για το παιδι θα δινεις διατροφη ακομη και μετα το διαζυγιο και ακομη κι αν εκεινη εχει δουλεια.
Το παιδι παιρνει διατροφη και απο τους δυο γονεις του, αναλογα τα οικονομικα τους.
Ας πουμε οτι το παιδι εχει αναγκες 400 ευρω το μηνα.
Εσυ βγαζεις 3 χιλιαρικα το μηνα, η μανα του ενα χιλιαρικο.
Θα δινεις 300 ευρω εσυ και τα 100 ευρω αναλογουν στη μανα, με την οποια και θα μενει το παιδι. Το ειπα καπως "χοντρα" για να γινει αντιληπτο.
Για το παιδι θα δινεις διατροφη ακομη και μετα το διαζυγιο και ακομη κι αν εκεινη εχει δουλεια.
και αν ακόμα γίνατε και εχθροί....Για το παιδι θα δινεις διατροφη ακομη και μετα το διαζυγιο και ακομη κι αν εκεινη εχει δουλεια.
Το παιδι παιρνει διατροφη και απο τους δυο γονεις του, αναλογα τα οικονομικα τους.Μονο εγω θα δινω διατροφη τυπε; αν παιρνει κανα 1000αρικο το μηνα; μονο σε μενα θα βγαλει το δικαστηριο;
Αδερφέ αυτό είναι ένα δείγμα τι επικρατεί στην κοινωνία....τυπε αυτες οι γκομενες που ποσταρε ο άλλος που λένε για βιασμους στο γιουτιουμπ δεν τις θέλεις γιατι ειναι τοσο χαζές που θα μπλέξουν και σενα μαζι.
Ειδικα οι γκομενες που ειναι απο χωριο οπως η δευτερη του βιντεο εχουν λιγες εμπειριες λιγες εικονες ειναι επιφυλακτικες και κλειστες. Ειναι προτιμοτερο να βγεις με μια γκομενα που έχει ζησει και μερικές καταστασεις και έχει βιώσει παρα με μια τελειως άπειρη.
Για το παιδι σου πληρωνεις.και αν ακόμα γίνατε και εχθροί....
Ημίτρελες αλλα αποδεκτες κοινωνικά καταστάσεις......
Είμαστε εχθροί αλλα πλήρωσε με!!!
Ακριβως. Με καταλαβες.Aν έχουν και οι δύο τις ιδιες απολαβές πάνω-κάτω θα βγει η διατροφη 200-200;
Ακριβως. Με καταλαβες.