alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Τότε μου κάνει εντυπωση πώς αφεθηκες να "παρεις"δε μαρεσει να επαναλαμβανομαι
Τότε μου κάνει εντυπωση πώς αφεθηκες να "παρεις"δε μαρεσει να επαναλαμβανομαι
Μολις γυρισα σπιτι και οσο ημουν εξω βλεποντας τα αγγλικα μουνια που κυκλοφορουν σκεφτηκα οτι εδω ειναι ματαιο να να πας σε εκδιδομενη, ενα παρασκευοσαββατο αν βγεις γαμαςςς καλα!
Μου ερχεται τρελα με τα τιραντακια και τα μινι που φορανε στο ψοφοκρυο..και τις βλεπεις απο τις 22.00 να ειναι φεσι! λολ
Παντως χωρις πλακα πιο φθηνα θα σας ερθει να ερθετε εδω για λιγη dolce vita!
Την αλλη φορα θα βγαλω και φωτο να δειτε τις κορασιδεςς...![]()
Το εχεις ξαναπει αυτο??
οκ' γιατί είχα την εντύπωση ότι είχες σπουδάσει στο Κλούζοχι εχω σπουδασει τεφαα στην Ελλαδα
Μπας και ψήνεσαι να τις γαμήσεις;
πρωην ανατολικογερμανιδες σφαιροβολοι υπηρχαν ομως ;)Ρε τύπε οταν γεννηθηκε η Λινα, δεν υπηρχε πλεον Ανατολικη Γερμανια
Τότε μου κάνει εντυπωση πώς αφεθηκες να "παρεις"
Αρα δεν το αγαπουσες και πολυ αυτο που σπουδασες.γτ εμειςς ψυχη δεν εχουμε!? λολ
Τελος παντων, θα εχει και ενορκους το δικαστηριο, θα εκφρασθει το κοινο περι δικαιου αισθημα, όποιο κι αν ειναι αυτο
Γιατι?το οποιο θα αποτελουν γυναικες κατα συντριπτικη πελιοψηφια,λολ
Μουρουνέλαιο Μόλερςμνημη χρυσοψαρο
Αρα δεν το αγαπουσες και πολυ αυτο που σπουδασες.
για σενα το σεξ γεννα και την υποχρεωση της αποδοχης της εγγυμοσυνης?
απλα η γυναικα εχει το δικαίωμα να το κρατησει θελει δεν θελει ο αντρας για αυτό οι αντρες πρεπει να χρησιμοποοιουν προφυλάξεις για έναν λογο παραπανω. ΔΕΝ σημαινει ότι οποιοι δεν το κανουν εχουν ηθικα υποχρεωση στην μελλουσα μητερα και το παιδι. οσο ηθικη υποχρεωση εχει η μελλουσα μαμα να ακουσει τον μελλοντα μπαμπα και να ριξει το παιδι άλλο τοσο ηθικη υποχρεωση εχει και μελλον μπαμπας προς αυτην και το παιδι.
νομικα τι ισχυει ασε γαμησε τα . οι νομοι γράφονται για το καλο τον γυναικων και των βρεφων όχι των γαμιαδων. σου λεει είναι στην φυση της γυναικας να γινει μαμα, είναι στην φυση του παιδιου να μεγαλωσει προστατευμενο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ.
2 μετρα και 2 σταθμα.
οι γυναικες εχουν νομικα δικαιωμα να σε εκμεταλευονται οικονομικα.
οι αντρες εχετε δικαιωμα να .....σας εκμεταλευονται οικονομικα οι γυναικες. για αυτο προσοχη πριν ειναι αργα.
χυνουμε μονο σε κωλο και στομα,
στο μουνι μονο με προφυλαξη.
Σαν αγγελια απελπισμενης ελλεηνιδας μου ακουγεται!Μολις γυρισα σπιτι και οσο ημουν εξω βλεποντας τα αγγλικα μουνια που κυκλοφορουν σκεφτηκα οτι εδω ειναι ματαιο να να πας σε εκδιδομενη, ενα παρασκευοσαββατο αν βγεις γαμαςςς καλα!Μου ερχεται τρελα με τα τιραντακια και τα μινι που φορανε στο ψοφοκρυο..και τις βλεπεις απο τις 22.00 να ειναι φεσι! λολΠαντως χωρις πλακα πιο φθηνα θα σας ερθει να ερθετε εδω για λιγη dolce vita!Την αλλη φορα θα βγαλω και φωτο να δειτε τις κορασιδεςς...
Λες να γινει τετοια ζημια, και την επομενη μερα να την τρεχουν οι αγγλιδες για βιασμο?Μπας και ψήνεσαι να τις γαμήσεις;
Πειραματισμος! Μα τι προοδευτικο ατομο εισαι!τυπε αν ημουν αντραςς ευχαριστωςς..αλλα ως γυναικα το λεσβιακο δε με τρελαινει..
Τοφαλος ειπες? Καλα μηχανικος δεν ηταν η μανδαμ?οχι εχω σπουδασει τεφαα στην Ελλαδα
AXAXAXAXAXAXAXAXA εγραψες μυστη!και πως μπηκες? ως ανατολικογερμανιδα σφαιροβολος?
Η νομοθεσια αντικατοπτριζει την κατα καιρους επικρατουσα κοινωνικη αντιληψη. Προφανως αυτη ειναι η αντιληψη γενικα της κοινωνιας και αυτο αποτυπωνεται και στο νομικο συστημα.
Δεν έχει εμφανιστεί τελικά;Οι δυο πιο πάνω έτσι όπως έγραφαν ήταν σαν να ήξεραν τι παίχτηκε με τον πατέρα και τι είπε.Γιατι να εμφανισθει?
Ηταν πριν την διχοτόμηση;Ρε τύπε οταν γεννηθηκε η Λινα, δεν υπηρχε πλεον Ανατολικη Γερμανια
το οτι οι γυναικες σου σπαζουν τα αρχιδια λογω των ορμονων τους και οι αντρες ειναι βιαιοι και αυτοι λογω ορμονων ο νομος γιατι το ξεχναει?Δεν ειναι παραλογο. Σου εξηγω γιατι υπαρχει αυτο το αδικημα με αυτη τη μορφη. Ο νομοθετης θεωρει οτι η μανα μολις γεννησει δεν ειναι και πολυ στα καλα της λογω κορυφωσης των ορμονων απο τη γεννα και την αντιμετωπιζει πιο επιεικως. Απλο δεν ειναι?
ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ απέναντι του Νόμου. Γυναίκα 22 χρονών, δηλαδή ενήλικη, με δικαίωμα ψήφου και Φοιτήτρια. Έκανε τις παρακάτω πράξεις.
1. Δεν χρησιμοποιούσε κάποιο μέσο αντισύλληψης.
2. Έκανε Σεξ χωρίς προφύλαξη και (για φαντάσου, τι απίθανο πράγμα) έμεινε έγγυος.
3. Δεν πήρε το χάπι της επόμενης μέρας.
4. Δεν διέκοψε την κύηση
5. Ισχυρίζεται ότι ξεγέλασε την ίδια της τη μητέρα ΓΙΑ ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
6. Γέννησε ένα βρέφος
7. Το πέταξε για να το σκοτώσει.
8. Το βρέφος, ψυχοραγούσε 12 ώρες και πέθανε σιγά - σιγά και βασανιστικά.
Ποινή; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥς ΟΡΟΥΣ. Η δυστυχισμένη έβαλε τα κλάματα και την πίστεψαν, γιατί όχι, δεν είναι σαφές ότι είναι αξιόπιστα όσα είπε στην κατάθεσή της;
Και σας αφήνω να αναρωτηθείτε. Αν ένας άντρας 22 χρονών μαχαίρωνε το παιδί του που βρισκόταν σε βρεφική ηλικία και αυτό πέθαινε ύστερα από 12 ώρες, τι αντιμετώπιση θα είχε από το νόμο, από την Κοινωνία και ΚΥΡΙΩΣ από τα Μ.Μ.Ε.; Θα έλεγαν τον κακομοίρη, ας του γίνει ψυχιατρική εξέταση κι ας τον αφήσουμε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους; Τι άποψη έχετε;