Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Η νομοθεσια αντικατοπτριζει την κατα καιρους επικρατουσα κοινωνικη αντιληψη. Προφανως αυτη ειναι η αντιληψη γενικα της κοινωνιας και αυτο αποτυπωνεται και στο νομικο συστημα.
Ένας νομοθέτης με αρχίδια χρειάζεται. Ας πιει ξύδι να του περάσει το 80% των πιρφόρων, φεμινιστών αντρών. Για τις γυναίκες δεν το συζητάω καν, εννοείται ότι τις βολεύει αυτή η κατάσταση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ένας νομοθέτης με αρχίδια χρειάζεται. Ας πιει ξύδι να του περάσει το 80% των πιρφόρων, φεμινιστών αντρών. Για τις γυναίκες δεν το συζητάω καν, εννοείται ότι τις βολεύει αυτή η κατάσταση.
Ετσι οπως το λες, θελεις να φτιαξουμε ενα συστημα που δεν θα το θελει το 90% του κοσμου. Ποσο δημοκρατικο ειναι αυτο και για ποιον λογο να γινει?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Ετσι οπως το λες, θελεις να φτιαξουμε ενα συστημα που δεν θα το θελει το 90% του κοσμου. Ποσο δημοκρατικο ειναι αυτο και για ποιον λογο να γινει?
Δεν έχεις κι άδικο. Ευτυχώς ξυπνάνε σιγά σιγά οι άντρες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε η δικαιοσυνη δεν υπαρχει για να ικανοποιει το τι θελει ο κοσμος αλλα το τι ειναι δικαιο και δεν παραβιαζει βασικα συνταγματικα και ανθρωπινα δικαιωματα

αμα ειναι ετσι να βγει νομος οτι αμα κλεψεις μια τραπεζα δε φερεις ποινικη ευθυνη, ποιος δε θα το ηθελε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
τυπε η δικαιοσυνη δεν υπαρχει για να ικανοποιει το τι θελει ο κοσμος αλλα το τι ειναι δικαιο και δεν παραβιαζει βασικα συνταγματικα και ανθρωπινα δικαιωματα

αμα ειναι ετσι να βγει νομος οτι αμα κλεψεις μια τραπεζα δε φερεις ποινικη ευθυνη, ποιος δε θα το ηθελε?
Το ακραιο παραδειγμα δεν ακυρωνει το επιχειρημα τύπε

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Νεκρή θα μου στοιχίσεις λιγότερα

Τετάρτη, Απρίλιος 25, 2018 - 17:04

❱❱ «Πάγωσε» το δικαστήριο με όσα ακούστηκαν για το... μοντέλο από την Τσεχία και το ξύλο
❱❱ Πουτ...α, θα πάρεις τα δικά μου λεφτά για να κυκλοφορείς με τους γκόμενους
❱❱ Μπουρλότο (!) στον προγραμματισμένο γάμο του εφοπλιστή με την έγκυο Μέρμηγκα

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα εξαπέλυσε η εν διαστάσει σύζυγός του Σοφία Γιαννικοπούλου στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, όπου άρχισε χθες η δίκη για τον καταγγελθέντα ξυλοδαρμό της από τον ισχυρό άνδρα της ναυτιλίας και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 11χρονης τότε κόρης τους τον Δεκέμβριο του 2012.

Περιγράφοντας τα περιστατικά της 7ης Δεκεμβρίου, έξι μήνες μετά την απόφαση του ζευγαριού να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, η Σοφία Γιαννικοπούλου ανέφερε πως ο Γιάννης Κούστας τής επιτέθηκε εξυβρίζοντάς την και απειλώντας την κατά την επίσκεψή του στην οικία της προκειμένου να δει το παιδί.

«Ηρθε το απόγευμα, το παιδί έπαιζε πάνω στο δωμάτιό του κι εκείνος απαίτησε να κατέβει στο play-room. Τις προηγούμενες ημέρες μού είχε στείλει e-mail με τους όρους του διαζυγίου για να υπογράψω κι εγώ αφού το συζήτησα με τον δικηγόρο μου. Του είπα: ‘‘Γιάννη, συμφωνώ, να υπογράψουμε το διαζύγιο”. Εκείνος αμέσως εξαγριώθηκε λέγοντάς μου ‘‘πουτ…α, θα πάρεις τα δικά μου τα λεφτά για να κυκλοφορείς με τους γκόμενους, το πολύ ένα χιλιαρικάκι να σου δώσω” κι εγώ, σκύβοντας για να μη με ακούσει το παιδί που ήταν δίπλα του, είπα: ‘‘Γύρνα από την πουτ…α σου και να αφήσουμε το διαζύγιο”» περιγράφει στην κατάθεσή της, αναφερόμενη στη σχέση που φέρεται ότι είχε ο εν διαστάσει σύζυγό της με 22χρονο μοντέλο από την Τσεχία, «παγώνοντας» το δικαστήριο. «Εκείνη τη στιγμή, όπως ήμουν σκυφτή, με χτύπησε στον αυχένα με το χέρι του, σηκωθήκαμε και οι τρεις, το παιδί άρχισε να ουρλιάζει, ο Γιάννης με άρπαξε από τα μαλλιά με τα χέρια του κι εγώ είχα κολλήσει στον τοίχο» περιγράφει η μάρτυρας.

«Μου έλεγε ‘‘θα μου στοιχίσεις λιγότερα αν είσαι πεθαμένη” την ώρα που με χτυπούσε» κατέθεσε με τρεμάμενη φωνή, τονίζοντας: «Τον φοβάμαι μέχρι και σήμερα». Και συνέχισε: «Εκείνος είπε ‘‘να πάτε στο διάολο” κι έφυγε ενώ εγώ από το σοκ έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου, το παιδί φώναζε ‘‘μαμά, μαμά” και, μόλις συνήλθα, πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου και της λέω ‘‘έλα γιατί με χτύπησε ο Γιάννης» συνέχισε η κυρία Γιαννικοπούλου. Οπως τόνισε στο δικαστήριο η μάρτυρας, μετέβη στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εφοπλιστή και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάκωση του αυχένα και ευθειασμό, ενώ υποχρεώθηκε να φορέσει κολάρο και να λάβει φαρμακευτική αγωγή. «Πονούσα πολύ για αρκετές μέρες αλλά έβγαλα το κολάρο γιατί δεν ήθελα να με βλέπουν τα παιδιά έτσι, δεν ήθελα να έχουν κακή σχέση με τον πατέρα τους παρά όσα συνέβησαν» εξήγησε προς την έδρα.

Ασφαλιστικά μέτρα

Ομως, όπως περιγράφει η μάρτυρας, ο εφοπλιστής ήταν ένας άνθρωπος βίαιος, ενώ προσθέτει πως ο τότε συνήγορός της την είχε προτρέψει να μην μπει σε κόντρες και να δεχθεί τα 35.000.000 που της είχε προτείνει ο Γιάννης Κούστας για να συναινέσει στο διαζύγιο. «Ηταν πολύ βίαιος, πολύ σκληρός άνθρωπος, για να καταπιεί το παιδί μια μπουκιά, το κλείδωνε στην τουαλέτα» ανέφερε, τονίζοντας πως φοβόταν μη γίνει… Τίνα Λιβανού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σοφία Γιαννικοπούλου στο δικαστήριο, πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στα νότια προάστια, με τον εφοπλιστή στη συνέχεια να της κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσει τα… έργα τέχνης που έχει στο σπίτι του! «Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν, ο Σαγκάλ κινδυνεύει!» σημείωσε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της Σοφίας Γιαννικοπούλου Πέτρος Μαχάς. Στη συνέχεια η δίκη διεκόπη λόγω παρέλευσης ωραρίου.

www.espressonews.gr/cover-story/2018/04/171782/nekri-tha-moy-stoihiseis-ligotera]http://www.espressonews.gr/cover-story/2018/04/171782/nekri-tha-moy-stoihiseis-ligotera[/url]

τωρα βρηκε νεο πορνιδιο να τον ξεζουμισει ο νεοφιλελε φοροφυγας

images

:2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μολις γυρισα σπιτι και οσο ημουν εξω βλεποντας τα αγγλικα μουνια που κυκλοφορουν σκεφτηκα οτι εδω ειναι ματαιο να να πας σε εκδιδομενη, ενα παρασκευοσαββατο αν βγεις γαμαςςς καλα!

Μου ερχεται τρελα με τα τιραντακια και τα μινι που φορανε στο ψοφοκρυο..και τις βλεπεις απο τις 22.00 να ειναι φεσι! λολ

Παντως χωρις πλακα πιο φθηνα θα σας ερθει να ερθετε εδω για λιγη dolce vita!

Την αλλη φορα θα βγαλω και φωτο να δειτε τις κορασιδεςς... :grin:
Ναι Λινα, απο χρονια ειχα την επιθυμια να ταξιδευω ωρες μπας και πηδηξω μια ξενερωτη που θα ξερναει απο τις 11 το βραδυ απο το μεθυσι.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μολις γυρισα σπιτι και οσο ημουν εξω βλεποντας τα αγγλικα μουνια που κυκλοφορουν σκεφτηκα οτι εδω ειναι ματαιο να να πας σε εκδιδομενη, ενα παρασκευοσαββατο αν βγεις γαμαςςς καλα!

Μου ερχεται τρελα με τα τιραντακια και τα μινι που φορανε στο ψοφοκρυο..και τις βλεπεις απο τις 22.00 να ειναι φεσι! λολ

Την αλλη φορα θα βγαλω και φωτο να δειτε τις κορασιδεςς... :grin:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
αυτη ειναι η φιλελε γυναικοκεντρικη κοινωνια,ξυπνηστε κοροιδα

Το δηλητηριώδες και αμαρτωλό παρελθόν παίκτριας του σκληρού reality «Power of love»

Γυναίκα «αράχνη» στον Σκάι

Δευτέρα, Απρίλιος 23, 2018 - 15:45

❱❱ Μεγάλη η λίστα με τους εραστές-θύματά της! Ενας έπεσε στα ναρκωτικά και μπήκε σε ψυχιατρείο, ενώ κάποιος άλλος χώρισε και φαλίρισε

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Κλείνει σπίτια» σέξι μελαχρινή του «Power of love»! Ενας Αλβανός σερβιτόρος, πρώην σύντροφός της, λέγεται ότι εξαιτίας της έπεσε στα... ναρκωτικά και ότι μετά τον χωρισμό τους, μάλιστα, κατέληξε στο ψυχιατρείο!

Αυτός φέρεται ότι είναι το πρώτο «θύμα» της αθώας, κατά τα άλλα, κοπέλας, που ψάχνει την παντοτινή αγάπη και είπε να περάσει και μία... βόλτα από τη βίλα του Σκάι. Ακόμα, δηλαδή, ένα «λαβράκι» που... ψάρεψε η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί! Από την ώρα που η εν λόγω νεαρά μπήκε στο reality, έχουν βουίξει η παλιά γειτονιά της αλλά και η επαρχιακή πόλη στην οποία γεννήθηκε για το «αμαρτωλό» παρελθόν της.

Προτού αποφασίσει να αναζητήσει τον έρωτα -αλλά και την προβολή- στην Κωνσταντινούπολη, εργαζόταν ως PR σε κάθε λογής μαγαζί, ψάχνοντας παράλληλα και το... κελεπούρι που θα πέσει στον έρωτά της. Οπως αναφέρει στην «Espresso» αξιόπιστη πηγή, το κορίτσι αυτό είχε πάντα δίψα για δημοσιότητα... Χρόνια προσπαθούσε ποικιλοτρόπως να γίνει διάσημη! Είχε πάρει σβάρνα όλους τους τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά συμμετείχε αφιλοκερδώς και σε κάθε χαμηλής αισθητικής σόου, που διοργανωνόταν στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας, από την οποία κατάγεται.

Κι ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει με όλα αυτά, το πέτυχε επιτέλους με τη συμμετοχή της στο reality της αγάπης. Και μιλώντας για αγάπη, η συγκεκριμένη καλύτερα θα ήταν να μη σε... αγαπήσει! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», όσοι άντρες έπεσαν στα δίχτυα της... καταστράφηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αφού τρέλανε έναν δύστυχο Αλβανό σερβιτόρο, ο οποίος από τη συμπεριφορά της έπεσε στα ναρκωτικά και αργότερα, μη αντέχοντας τον χωρισμό τους, βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική, είπε να ασχοληθεί με κάποιον πιο... υψηλόβαθμο στα νυχτερινά κέντρα. Επόμενος στόχος; Επιχειρηματίας με δικό του κατάστημα στην πόλη της και μάλιστα παντρεμένος! Αποτέλεσμα; Οπως μας μετέφεραν, τον χώρισε με δόλιο τρόπο και στο τέλος τού έκλεισε και το μαγαζί. Τον απομύζησε οικονομικά και τώρα ο άνθρωπος κάνει τον πλασιέ από σπίτι σε σπίτι για ένα μεροκάματο!

Ενας ποδοσφαιριστής πάλι που έμπλεξε μαζί της «έχασε την μπάλα»! Ευτυχώς, έληξε νωρίς το συμβόλαιό του με την τοπική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και τη γλίτωσε φθηνά φεύγοντας από την περιοχή. Στην καρδιά της τον ακολούθησε ένας επιχειρηματίας bar, τον οποίο... ξαπόστειλε κακήν κακώς. Και η λίστα με τα «θύματά» της δεν έχει τέλος!

www.espressonews.gr/cover-story/2018/04/171710/gynaika-arahni-ston-skai]http://www.espressonews.gr/cover-story/2018/04/171710/gynaika-arahni-ston-skai[/url]

η γυναικοκρατια κατεστρεψε την δυση

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827

Μπας και ψήνεσαι να τις γαμήσεις;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ναι Λινα, απο χρονια ειχα την επιθυμια να ταξιδευω ωρες μπας και πηδηξω μια ξενερωτη που θα ξερναει απο τις 11 το βραδυ απο το μεθυσι.

εχει και αμεθυστεςς  :2funny:

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Μολις γυρισα σπιτι και οσο ημουν εξω βλεποντας τα αγγλικα μουνια που κυκλοφορουν
Πενταγιώ, μήπως στο παρελθόν έχεις σπουδάσει γυμναστική ακαδημία σε χώρα του π.ανατολικού μπλόκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom