Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.398
Πόντοι
496
Αθηνα μενω.

Στο χωρο των πισι ειμαι.

Αθήνα έχεις το πλεονέκτημα να χωνεσαι με καμακι αβερτα.. Εχει κ πολύ μουνι.. Και στην τελική έχεις και πουτανες αν είσαι στα ορια σου.. Η δουλειά σου δεν βοηθάει δυστυχώς..

Εγω που ειμαι επαρχία χωρίς παρέες κ κονε και χωρίς καλή δουλειά (status / κονε/επαφή με μουνια)  παίζω πολύ με Facebook και έχω επιτυχίες... δεν με τρελαίνει αυτο αλλά ειναι μονόδρομος αφού αλλιώς θα με έτρωγε η μαλακια μιας και δεν έχει και πουτάνες εδώ κιόλας..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• 4d36ede5d7edf1fae41f41823dafacc197c3f5121128e.flv-2.jpg
    4d36ede5d7edf1fae41f41823dafacc197c3f5121128e.flv-2.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Aggelos222

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Αθήνα έχεις το πλεονέκτημα να χωνεσαι με καμακι αβερτα.. Εχει κ πολύ μουνι.. Και στην τελική έχεις και πουτανες αν είσαι στα ορια σου.. Η δουλειά σου δεν βοηθάει δυστυχώς..

Εγω που ειμαι επαρχία χωρίς παρέες κ κονε και χωρίς καλή δουλειά (status / κονε/επαφή με μουνια)  παίζω πολύ με Facebook και έχω επιτυχίες... δεν με τρελαίνει αυτο αλλά ειναι μονόδρομος αφού αλλιώς θα με έτρωγε η μαλακια μιας και δεν έχει και πουτάνες εδώ κιόλας..

Δεν ξερω αδερφε , με ξενερωνει το ονλινε ντειτινγκ. Πεφτει πολυ γραψιμο και δεν το μπορω.

Aggelos222

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Τυπε ποσες φορες πηγες στο μπουρδελο να πηδηξεις τη γκομενα του φιλου σου  :think: :S :S :S

χαχαχα μαλακα δεν το χα σκεφτει.. Δεν ηταν γκομενα σε φαση σχεση , πιο πολυ σαν free ξεχυλωμενο μουνι φαση για εκεινον.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.503
Πόντοι
446
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ζουμε(πλεον) στην χωρα με τις πιο κακιασμενες αγαμητες γυναικες στον πλανητη.Ειδικα αν δεν μενεις αθηνα-οπου εκει σου παρουσιαζονται πολλες ευκαιριες να συναναστραφεις με γκομενες-περνας δυσκολα.Λιγο πολυ,ολοι εχουμε τα ιδια συμπτωματα και το οτι ζουμε σε εποχη εσωστρεφειας και ξεφρενης τεχνολογιας κανει τα πραγματα ακομα πιο δυσκολα

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.398
Πόντοι
496
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ζουμε(πλεον) στην χωρα με τις πιο κακιασμενες αγαμητες γυναικες στον πλανητη.Ειδικα αν δεν μενεις αθηνα-οπου εκει σου παρουσιαζονται πολλες ευκαιριες να συναναστραφεις με γκομενες-περνας δυσκολα.Λιγο πολυ,ολοι εχουμε τα ιδια συμπτωματα και το οτι ζουμε σε εποχη εσωστρεφειας και ξεφρενης τεχνολογιας κανει τα πραγματα ακομα πιο δυσκολα

Πολύ πολύ σωστός φίλε! Οταν πιάνω κουβέντα και ακούω γκομενες να λενε εχω να γαμηθω 6μηνες και ενα χρόνο... Ενώ είναι μέτρια μπάζα λες ρε πουστη μου τι περιμένουν αυτές; τον πρίγκιπα Χάρι ή τον Κλουνει; Αθήνα έχεις την ανωνυμία και μπορείς να γαμησεις πανεύκολα αρκεί να εχεις θάρρος και στοιχείωδεις εμφάνιση και τρόπους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom